admin Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Która przynęta wg Was jest najlepsza? Może być kilka. Podajcie typy a ja utworzę ankietę a później zagłosujemy wszyscy wspólnie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Kiedyś je stosowałem, zgadza się były skuteczne, ale jak zaczełem łowić na jeszcze bardziej skuteczniejsze moim zdaniem Predatory Mann'sa poszły w odstawke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 @ michumm@ rognis Chyba rzecz gustu, Jeśli chodzi o mniejsze gumki to u mnie jedną z lepszych a właściwie dwoma the best of są 10 cm aqua oraz 10 cm manns -ripper naturalnie. Kolory: przede wszystkim naturales, jakiś ciemny grzbiecik, jakas perełka na boczkach ... W zeszłym roku nie narzekałem na wyniki na fluo żółć z czerownym grzbietem - skuteczność potwierdzona w konfrontacji z innymi kolorami - co ciekawe na 8-10 metrowej skarpie w dośc brudnawym jeziorze. (i niech mi tu ktoś powie gdzie sens i logika)na korzyść aquy relaxa przemawia nieco mocnijesza guma która moze wytrzymać nawet 2-3 szczubełki. Z mannsikami wiemy jak to jest... guma jak galaretka ale czyż nie dlatego je kochamy no i za skuteczność oczywiście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Bardzo znany wędkarz powiedział kiedyś że, każdy kolor jest skuteczny, oby był to kolor motoroil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Jeżeli chodzi o moją ulubioną przynętę to bezapelacyjnie jest to Salmo Fatso 14 S w kolorze Real Roach.Kolejne miejsca to Jack 18 S RPE i Hornet 6F TDo tego darzę wielką sympatią obrotówki Meppsa a zwłaszcza Aglia 3 w kolorze Brown Trout. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Dobra. Wiemy co kto lubi. Jutro od rana zamknę wątek i zrobię ankietkę Sprawdzimy poprawność działania. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 salmo slider 10 sinkingjack cobb 4,5 countdownp-ron-ah 4,5kopyto 10 i 15 cmlunker city fin-s 5mepps lusox 3fox micro jointed runt o przynetach wlasnej produkcji nie bede wspominal w takiej kolejnosci przyszly mi do glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pedros Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 A dla mnie to pies na smyczy Rapali.Fascynująca przynęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 W zasadzie ranking niepotrzebny, jakby nie patrzyl wyjdzie.......Slider 10S.Przyznam, ze w wodzie zachowuje sie zaskakujaco i wyglada bardzo dobrze, jednak za malo nim lowilem, zeby gdzies go umieszczac w rankingach (oczywiscie lowilem kolowrotkiem staloszpulowym ) Ulubiona przyneta to taka, co do ktorej nazbieralo sie najwiecej dobrych wspomnien i przygod z rybami.A w moim przypadku taka przyneta jeszcze jakis czas bedzie twiser Manns 7cm nadziany na glowke typu konski leb z wirujaca paletka.Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Byly to jeszcze te dobre czasy, kiedy nie potrzeba bylo walizek przynet... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KOMANCZ Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Staram się być wiernym mojej żonie i podobnie jest z przynętami !Ulubione przynęty szczupakowe to wyroby Salmo - Slider i skinner + perch. Jednakże ulubieńcem jest Hornet w koloreze GT. Najlepszą przynętą jest jednak wiara w sukces ..... jak sie wstrzele w warunki łowiska to nie zmieniam przynęty do końca wędkowania. Komancz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Patrz, Gumofilc - a myslalem, ze co innego zeznasz Ostatnio przechodzimy obaj fascynacje Bomberami. Long A, Fat A, Model A...znakomite przynety, swietnie pracujace.A ja mam jeszcze ulubionego Minnowa na rzeki - niestety zerwalem tego 9cm S GT, co na Narwi go lubia szczupaki. Ale 7 SDR tez jest lubiany.Z grubej rury to Fatso 14 - to juz jedynie woda stojaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 wcale sie nie dziwie kuba, bomber (dla mnie przede wszystkim ten jointed) to swietna zabawka ... gdybym wiedzial, ze to tak pracuje, to bym kupil piec a nie dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Tak , to naturalne ze wymienimy te ktore nam polowily i przez to zachowala je nasza pamiec. Wirowka Meppsa Black Fury 3 zawsze z chwostem, to pierwsza moja przyneta ktora polubilem , uniwersalna bo i male i duze w nia bija.Rapale Magnumy 14 z plastykowym sterem , kolor szary-ciemniejszy grzbiet, swietna do trolinguBlacha Wallego czyli doktor spoon lub lyzka heinza, swietna do spiningu,castingu oraz do jigowania.Wirowka Joe Buchera , kolor zielony-pomarancz-fire tiger, wieksza i na konkretne okazy.Perch 12SR i F, naturalne kolory, swietne do trolingu , uwazam ze do rzucania tez, nie mam specjalnych problemow z plataniem plecionki.Slidery 12 F i S, wszystkie kolory, niesamowite....co dopisze ten rok ? ho,ho,ho.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 wcale sie nie dziwie kuba, bomber (dla mnie przede wszystkim ten jointed) to swietna zabawka ... ja sie dziwie, ze Gumo na twistera glosowal, majac tyle Bomberów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adasio Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 to ja jeszcze dodam z sentymentu blue fox vibrax 1i2 srebrna z czerwonym chwostem no i z super wabikiem akustycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marek Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Witam, Jak dotąd zdecydowanie Kopyto/Renosky 15 cm i fatso 14 F RR ale ostatnio też slider 10/12 S RR. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Właścwie rzeczywiście przeglądając typy można uznać za bezapelacyjnego zwycięzcę slidera. Rzeczywiście, fajna to przynęta - jedna z moich ulubionych PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Moje ulubione przynęty szczupakoweYo-Zuri Hydro MagnumRapala Shallow Shad rapRapala Skitter WalkRapala CountDown Super Shad Rap (duże szczupaki)Salmo okoniopłotka PH8FRR pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczuply_maciek Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Moi faworyci to: Slider 10F RRHornet 6S PHi Rapala SHAD RAP SR 9B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iwa643 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Moi faworyci toSlider 10 F RRTurbo Jack 18 HPE -rewelacja na płytką wode,płynie jak motorówkai nagle j.... isiedzi.Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 a moze ewa poasiada na stanie jakiegos zbytecznego juniora???? :> dopoki zielone chlopaki nas nie zaszczyca swoimi wyrobami trzeba sobie jakos radzić :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iwa643 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Rafałku czy mógłbyś sprecyzować swoje pytanie.Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ewo , spodziewalem sie ze Maruder i Junior Maruder polowia w polskich warunkach , ale Turbo Jack ? ocenilem ze ma minimalne szanse , to raczej na muskie przyneta. Mogla bys opisac te przygode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siudak Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Mój faworyt to własna struganina, wzorowałem się na Rapali shad rap 9cm. Skuteczny zarówno z ręki jak i w trolingu ( nurkuje ok. 3,5m) ale tylko ten kolor, ogólnie woblerki malowane w złotego okonia sprawdzają mi się najlepiej na szczupaki. siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iwa643 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ja bardzo często łowi na różnego rodzaju wynalazki. Bardzo lubię łowić na duże i bardzo duże woblery Na TJ zaczełam łowić całkiem przypatkiem, kiedy po kilku godzinach nie miałam kontaktu z rybkami wtedy założyłam TJ i dosłownie w pierwszym rzucie złowiłam szczupaczka 45 cm,gdy go wyjełam z wody miał taki wytrzeszcz oczu jakby pierwszy raz coś takiego widział . Po kilku rzutach złowiłam następnego troszkę większego.Wiąże duże nadzieje z tą przynętą w miesiącach letnich oczywiście nad Zalewem Solińskim.Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Która przynęta wg Was jest najlepsza? Może być kilka. Podajcie typy a ja utworzę ankietę a później zagłosujemy wszyscy wspólnie.
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
7
5
4
4
Popularne dni
24 Sie
40
25 Sie
5