wizard Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Witam.I mam takie pytanie :Znacie jakies sposoby na zlapanie ladnego szczupaka w rozerwanym trawersie ? dlaczego mnie to interesuje gdyz do tego trawersu wplywaja i wyplywaja okazale szczupaki i nie tylko jak na razie to mi sie udalo zlapac okonia i esoxa .Dokladnie chodzi mi o przynetyPozdrwizard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Co to jest rozerwany trawers ? Pytam bo nie wiem kompletnie co to. Dzieki za odpowiedz. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wizard Opublikowano 26 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Co to jest rozerwany trawers ? Pytam bo nie wiem kompletnie co to. Dzieki za odpowiedz. Guzu to jest kwadrat gdzie np. w moim przypadku czesc gorna nie posiada kamieni powod silny nurtPozdrawiamwizard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Skoro mowisz o nurcie domyslam sie ze chodzi o rzeke Opisales to jakbys wspinal sie po skalach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Chyba niewiele pomoze, gdy powiem ze nadal kompletnie nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xavi Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 http://www.slownik-online.pl/kopalinski/11CD23EEA8FB93894125 65AF008138BD.php a że rozerwany to już trzeba sobie dopasować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 znaczyc sie chodzi o klatke oraz okolice głowki :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wizard
Witam.
I mam takie pytanie :
Znacie jakies sposoby na zlapanie ladnego szczupaka w rozerwanym trawersie ? dlaczego mnie to interesuje gdyz do tego trawersu wplywaja i wyplywaja okazale szczupaki i nie tylko jak na razie to mi sie udalo zlapac okonia i esoxa .
Dokladnie chodzi mi o przynety
Pozdr
wizard
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi