Tommek Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Cześć, szukam kogoś kto kupował łódź w Szwecji i mógłby podpowiedzieć co i jak itp. ewentualnie pomóc w zakupie takiej łodzi za opłatą.Dzięki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Skylla ma dystrybucję w Szwecji https://skylla.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mordeo Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Cześć, szukam kogoś kto kupował łódź w Szwecji i mógłby podpowiedzieć co i jak itp. ewentualnie pomóc w zakupie takiej łodzi za opłatą.DziękiA masz już namierzoną?Czy szukasz łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Ja tu czegoś nie rozumiem. Kupujesz w Szwecji jak w Polsce, wystarczy mierna znajomość angielskiego. Tu i tu jak trafisz na złodzieja lub kombinatora to Cię oszuka. W Szwecji masz też komisy łodzi i tu już pewniejsza transakcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rapek Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Kupowałem ponton z silnikiem z ogłoszenia,rozmowa poprzez wiadomości po angielsku przez tłumacza google.Pojechałem do gościa A na miejscu się okazało że to Polak i już po kilku szklaneczkach whisky.Oprowadził mnie po swojej posiadłości i zamiast 9 tyś koron wziął 6 i dołożył butelkę whisky.I to nie był rabat dla rodaka tylko gościu już chyba zapomniał za ile wystawił w ogłoszeniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tommek
Cześć, szukam kogoś kto kupował łódź w Szwecji i mógłby podpowiedzieć co i jak itp. ewentualnie pomóc w zakupie takiej łodzi za opłatą.
Dzięki
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi