markon33 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Witam potrzebuje kawałka wędki z węgla im7 lub w zakresie psi 38-44 z jednego końca 8mm a z drugiego 10 mm wymiary zewnętrzne i ok 15cm długi jak ktoś posiada jakiegoś połamanica z takim kawałkiem to odkupie lub może ktoś wie skąd wziąć u rodbuildingerow nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Tak, jak Ci pisałem - duża, nietypowa zbieżność, 2 mm średnicy na 15 cm długości. Jedyną opcję widzę kupić pręt węglowy o średnicy 10 mm i dotoczyć odpowiednio. Np taki: https://allegro.pl/oferta/pret-weglowy-fi-10-mm-x-1000-mm-wysylka-24h-12178995320Nie wiem, czy przy tej grubości spigotu moduł sztywności użytego węgla zrobi jakąkolwiek różnicę, moim zdaniem ew. przesztywnienie i tak będzie niezauważalne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markon33 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Ok dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markon33 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Trochę źle to opisałem bo zrobiłem za duży zapas na doszlifowanie i te 15 cm to kawałek który bym wyciął z jakiegoś dłuższego kawałka a dokładny wymiar to od 8,2 do 8,8 15cm ,a z pełnego pręta to nie bardzo ,jeszcze poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 To mam taki, co ma z 8 na 10 mm na odcinku ok. 35 cm. Jak Ci pasuje to może być Twój. Ale to raczej IM6 jest. Ścianki dość grube także na spigot się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markon33 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Ok pasuje jak to zalatwimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi