Pat92 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Panowie, szukam wędki do wobków ~8-20g łowię nimi zarówno w twitchu jak i klasycznie. Dodatkowo może ktoś podpowie czy multik abu pro max poradzi sobie z tak lekkimi przynetami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Żeby coś doradzić to trzeba wiedzieć do jakiej kwoty i jaka długość najlepiej odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat92 Opublikowano 15 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Myślę, że do 2m. Kwota max do 400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 26 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Podbijam, polecicie cos podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 26 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 A nie może być coś droższego? 400 zł to trochę skromnie jak na tego typu kij. Można spróbować pomacać Curado 2.08 m., 7-21 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 27 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 Jaws twitch, stworzony do woblerow 8-12cm. Świetnie radzi sobie z takimi przynętami jak jerkbait 100, 110, magsquad 115, Varuna, orbit 110, cablista. Do Balisonga, czy Rudry trochę za słaby, jak dobrze poszukasz i trafisz na promocję to 400-450 powinieneś znaleźć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 27 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 Poszukaj czegoś o akcji regular fast .Na giełdzie wisiała" ostatnio Corzza od Major Crafta ,co prawda do twoich potrzeb może ciut za mocna ,ale ... jak się uprzesz to odsprzedam ci moją ;-) . CRC- 692MH 1/4-1oz line 12-20lb . Z tym że taniej jak za 500 nie sprzedam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 (edytowane) WitamPotrzebny cast do twitchy powiedzmy max 11cmNajczęściej jednak rozmiary 8-10cmBudżet im taniej tym lepiej.Myślałem nad rynkiem AliExpress, ale niestety nie orientuję się w modelach i firmach... Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Edytowane 4 Marca 2024 przez Umbra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 (edytowane) To znowu ja [emoji23]"Upatrzone" modele wędzisk:1)Ace Hawk2)Mojo Bass obsession3)PureLure Grupla4)kingdom solo 25)Kingpro 26) Kyorim carza... Oraz oczywiście kije dragona.Widziałem np cxt Zależy mi na prowadzeniu w/w przynęt, dosyć ciepła akcja pod rybą/głębokie ugięcie Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Edytowane 4 Marca 2024 przez Umbra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Nikt nic??? Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Poz. 4 mam Wersja do 28g i chyba do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Poz. 4 mam Wersja do 28g i chyba do sprzedaniaNapisałem priv Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 9 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 WitamPotrzebny cast do twitchy powiedzmy max 11cmNajczęściej jednak rozmiary 8-10cmBudżet im taniej tym lepiej.Myślałem nad rynkiem AliExpress, ale niestety nie orientuję się w modelach i firmach... Sent from my ASUS_I006D using Tapatalkdaiwa tatula TAT701MRB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 18 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 Alloy M teraz 200 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi