Daniel93 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Witam. Panowie potrzebuję pomocy. Ma ktoś może jakiś namiar do kogoś z woj.lubuskie (najlepiej w pobliżu Zielona Góra)kto zajmuje się prywatnie naprawą silników zaburtowych? Potrzebuję w swoim silniku yamaha 9.9km wymienić wirniczek od chłodzenia. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio Opublikowano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Witam. Panowie potrzebuję pomocy. Ma ktoś może jakiś namiar do kogoś z woj.lubuskie (najlepiej w pobliżu Zielona Góra)kto zajmuje się prywatnie naprawą silników zaburtowych? Potrzebuję w swoim silniku yamaha 9.9km wymienić wirniczek od chłodzenia. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.Zrób to sam: Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel93 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 (edytowane) Zrób to sam: https://youtu.be/fLZr59t8HK4 Nie ma za co Wiem widziałem na filmiku jak to zrobić ale jakoś nie mam pewności że zrobię to tak jak należy dlatego wolał bym żeby zrobił to ktoś kto się na tym zna. Najgorsze w tym wszystkim że sezon sumowy mi ucieka ???????? Edytowane 16 Czerwca 2022 przez Daniel93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriota22 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Kilka lat temu serwisowałem silnik w Siedlisku koło Nowej Soli, nie wiem czy jeszcze działa ale pewnie tak, najlepiej zadzwoń jutro to sie dowiesz Serwis Motorowodny HatemaNowosolska 47, Siedliskotel. 889 168 823 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel93 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Kilka lat temu serwisowałem silnik w Siedlisku koło Nowej Soli, nie wiem czy jeszcze działa ale pewnie tak, najlepiej zadzwoń jutro to sie dowiesz Serwis Motorowodny HatemaNowosolska 47, Siedliskotel. 889 168 823Dzięki wielkie jutro bede dzwonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel93 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 (edytowane) Dzięki wielkie Patriota22 dodzwoniłem się do Pana i dalej zajmuje się silnikami zaburtowymi. Dogadaliśmy się na kiedy mam przywieść i temat ogarnie. Tak że jeszcze raz dziękuję bardzo Patriota22. Pozdrawiam. Edytowane 17 Czerwca 2022 przez Daniel93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirszan Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 napisz do kolegi TRESOR z jerkbaita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi