Hant3riX Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Witam. Potrzebuje kupić wędkę na lodke na szczupaka pod gumy. Tak powiedzmy do 220 cm długości. Mam okume black Rock 275 5-25 i szczerze mówiąc dobrze mi się tym łowi ale chciałbym jakiś krotszy odpowiednik tego na lodke z jak najlepszym czuciem bran. Myślę że max do 28 gram wyrzutu. Teraz mam boostera ale to trochę sztywna pała do lżejszych główek. Ma ktoś coś sprawdzonego w tym temacie. Myślę budżet do 400 zł Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrN Opublikowano 20 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Cześć, polecam SHIMANO BEASTMASTER FX SPIN 2,10M 7-28G może parę złoty więcej niż zakładasz ale ogarnie i gumę i złom wszelaki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi