compi Opublikowano 18 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Cześć. Jestem trochę zaniepokojony ugięciem kila pod rolką. Mam wrażenie, że aż tak duże nie było. Może ktoś posiada ten model i mógłby zerknąć pod spód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UncleZin Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 A powtarzałem wieloktornie, moja romana przeżyje wszystkie wasze łodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 compi Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 A powtarzałem wieloktornie, moja romana przeżyje wszystkie wasze łodzie To co zapłaciłem za całość razem przyczepą, to może na pół romany by starczyło. Ale fakt, jakość kosztuje i tu mamy najlepszy tego przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 compi Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Poglądowo, jak to wygląda i dlaczego mogło strzelić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomchaf11 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 W łódce abc co roku kleiłem kil. Najpierw wpadła tylna podpora-rolka do środka, później to klejenie kilu co roku- jak nabierzesz wprawy to szybko idzie. Po paru latach kil nie do ruszenia. Proponuję nakładać matę na dłuższej płaszczyźnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomchaf11 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 A zapomniałem że i środek też falował podczas pływania i też trzeba było środek wzmocnić..Niestety po zdjęciu niebieskiej farby to maty szklanej jak na lekarstwo. Taniość kosztuje ale są i zalety jest lekka za młodziaka sam łódkę przez skarpę ciągałem pewnie z 50m jak tam podjeżdżam teraz to się mocno dziwię że dawałem radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 compi Opublikowano 30 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 W łódce abc co roku kleiłem kil. Najpierw wpadła tylna podpora-rolka do środka, później to klejenie kilu co roku- jak nabierzesz wprawy to szybko idzie. Po paru latach kil nie do ruszenia. Proponuję nakładać matę na dłuższej płaszczyźnie.Poszło wzmocnienie, jutro montuję trzecią rolkę i będę obserwował stan kila. Jeśli sytuacja się powtórzy to okuję całość. Dziwi mnie, że kil puścił w przedniej części. Może nieumiejętnie ja wciągałem na stromym slipie i o poprzeczkę się oparł podczas pracy knota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomchaf11 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 W tym samym miejscu miałem problem z kołem. Wydaje mi się że poprostu rolka wytłukla, sztywna przyczepa i dosyć spore odległości do wody zrobiły robotę. Po prostu mizerny materiał był u mnie.Kleiłem parę razy ten kil w jednym miejscu tak jak pisałem po pewnym czasie skończyło się na wzmocnieniu całego koła. Jak już dopadniesz się do szlifierki szybko idzie.Okucie wydaje mi się że też jest dobrym rozwiązaniem ale jak będzie słaby to też wydaje mi się że popęka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 compi Opublikowano 30 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Trzecia rolka być może pomoże, tyle że wyląduje w najgrubszym miejscu kila. Ciekawy jestem efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
compi
Cześć. Jestem trochę zaniepokojony ugięciem kila pod rolką. Mam wrażenie, że aż tak duże nie było. Może ktoś posiada ten model i mógłby zerknąć pod spód?
33 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi