mifek Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 http://www.tackletour.com/interviewyukiitomegabass.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Niezłą manufakturę mają. Takie klimaty zawsze mi się podobały. A ten uchwyt jest wyjątkowo bogaty w dopasowane detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 WitamPoznałem jakiś czas temu w Chicago gościa o polsko brzmiącym nazwisku-Daniel Pieczonka. Prowadzi mały sklepik, serwis i biuro przewodnictwa wędkarskiego. Konstruował takie cudeńka, łącznie z uchwytami na stałe połączonymi z multikami. Również stare konstrukcje z blankami stalowymi. Oczywiście facet ma polskie korzenie. W sklepie-mydło i powidło. Był bardzo zdziwiony że interesują mnie amerykańskie przynęty dziwadła. Kupiłem od niego kilka np. crawler model z 1949r. (zaliczyłem na niego szczupaka i powiesiłem na ścianie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi