zetika16 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 no to akurat średnio... są okresy lepszej rybności, chyba że nie łowie bo nie używam HEGEMONÓW czego też nie mogę wykluczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Bywam w okolicach trójkąta Krosno - Przemyśl - Rzeszów tak ze dwa, trzy razy do roku.Porównując identycznej wielkości rzeki Mazowsza, tamte wody wydają mi się znacznie rybniejsze, ale to subiektywna ocena urlopowicza, który ostatnio i tak zawsze na Sanie ląduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 tamte czyli rzeki Mazowsza tak?? te są rybniejsze?? a San to inna histroia to rzeka flagowa okręgu z OS'em pokazowym, mającym przyciągac turystów... inne wody mają głęboko w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 tamte czyli rzeki Mazowsza tak?? te są rybniejsze?? ...Odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 No to u was dopiero musi być kiepsko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Przedstawiam nowy model - Chrabi 2,5cm - smużak na klenie i jazie. Można nim smużyć lub lekko zatopić - zależnie od uniesienia wedziska. Wielkość w sam raz na małe rzeki. Testowałem je od września do listopada i sporo połowiłem. Na razie jeden filmik, ale pewnie wrzucę więcej jak tylko je posklejam przy odrobinie czasu. Edytowane 5 Stycznia 2014 przez WobleryHegemon 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zdaje się, że malowane oczka by lepiej pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Możliwe, sprawdzę to Ale rybom to raczej obojętne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Kuba mi się pochwalił nową stroną, więc zapodam na forum :=) http://woblery-hegemon.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Widzę, że link już jest Poniżej fotki 2 modeli, na które mocno postawię wiosną i latem.Lucky 5 cm głównie na Klenie i PstrągiBlejk 7,5 cm na Bolenie i Szczupaki a także nocne Sandacze.Szykuję także Luckiego w wersji 3cm co by go Jazie łatwo łykały, ale na razie jest w fazie testów. Edytowane 4 Lutego 2014 przez WobleryHegemon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 W Poznaniu też działają Snipperki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Praca boleniowego Blejka 7,5. 2 wersje jak w przypadku Snipera 7 - tonąca i pływająca - "oczkująca". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Brawo. Za filmiki, wykonanie woblerów i za stronę. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dzięki Przesyłam jeszcze film nagrany przez kolegę. Fajnego jazia trafił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Nie wiem czy to jest budowla hydrotechniczna czy nie ale jeśli tak to żałuję , że u mnie takich nie ma bo połowił bym sobie w takim natlenionym miejscu . A tak swoją drogą to u nas trapezowe blachy wbite w poprzek cieku wodnego są zaliczane do budowli hydrotechnicznych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zawsze można się wybrać nad górską rzeczkę z przełomami. Tam też woda pięknie natleniona i kropki się czają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 A mógłbyś mi przynajmniej wyjaśnić co u Was uważa się za budowlę hydrotechniczną ? Bo nie chciałbym aby jakiś strażnik opisał mnie za kłusola dlatego tylko , że nie znam prawa . Może kiedyś pojawię się w twoich stronach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Nie jestem pewien, ale zakaz połowu do 50 metrów dotyczy chyba tylko spiętrzeń wody typu jazy i zapory. Takie zrzuty wody nie powinny być uznane za miejsca objęte ochroną. Jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 No dziwne , u mnie zrzut ciepłej wody jest objęty całkowitym zakazem połowu jakiejkolwiek ryby . Wiadomo wszem i wobec , że w takich miejscach rybki gromadzą się w większych ilościach . No ale jeśli u was jest inaczej to tylko trzeba jechać zamieszać w Waszym eko systemie wodnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 U nas jest nawet problem by zimowisko brzany uznać za zimowisko i zrobić obręb ochronny :-(....ale to nie ten wątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Tam nie ma zakazu wędkowania. Co do ryb to kiedyś było ich bardzo dużo, teraz od święta coś się trafi. Jest tam bardzo duża presja panów z kopanym robakiem a taki jaź złowiony raz, drugi raz nie da się złowić bo przeszkadza mu panierka No i takie filmy nie polepszają sytuacji.. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez ryba7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 (edytowane) A tu taka cisza Kilka filmów od Kuby, pierwszy od góry to mój faworyt. Edytowane 22 Marca 2019 przez Apioo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Cisza u kolegi nastała ????A u mnie tak fajna rybka na Twojego jerka wpadła. W życiu tak grubego szczupaka nie złowiłem ????Pozdrawiam twórcę ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Piękna ryba, gratulacje U mnie cichawo bo dużo pracy i cały czas działam przy nowościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi