Skocz do zawartości

Woblery Hegemon

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 miesięcy temu...

Cześć wszystkim! Postanowiłem od nowego roku częściej tu zaglądać.

Na początek nowy model, który właśnie dziś ma premierę.
Trout 4,5 cm - może i nie wygląda jak typowy twitchbait, ale to właśnie w twitchingu pokazuje swoją moc.
Potrafi otworzyć wodę. Podszarpywany pięknie pokazuje brzuszek i lekko ucieka na boki.
Kolega nad woda miał jakiegoś japońskiego twitcha za 8 dych i japan uciekał mocniej
na boki, ale nie był łowniejszy.

Trout 4,5cm waży ok 3g i jest tonący.
Robię go w 4 kolorach:

trout-45-zestaw.jpg

Film z Troutem w roli głównej:
Załadujcie i obejrzyjcie minimum w 1080p bo YT jak wiadomo jakości nagraniom nie dodaje ;)

• Like 8

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Widzę, że jeszcze nie wrzucałem tu Waverunnera 7cm. Pierwsze testy były już ze 2 lata temu, ale dopiero w tym roku znalazłem czas, aby go wprowadzić do oferty. Zaczepiony za pysk i prowadzony jednostajnie płynie zygzakiem, podszarpywany jeździ na boki jak jerk. Można go prowadzić po powierzchni, wygląda jakby ślizgał się na fali, stąd jego nazwa. Górne oczko to bonus - służy tylko do podszarpywania, wówczas WR7 robi nieprzewidywalne ucieczki. Podszarpywany potrafi jechać kilka razy w jedną stronę uciekając metr w bok, po czym przy kolejnym szarpnięciu niespodziewanie nawraca. Czasami nawet odbija w górę, wyskakując z wody. Najczęściej zaczepiam go za przednie oczko, ale górne pozwala fajnie się pobawić i połowić w całkiem inny sposób. WR7 ważą ok 9g, oczywiście są tonące.

post-52130-0-39697800-1655680119_thumb.jpg

Edytowane przez WobleryHegemon

• 8 miesięcy temu...