chojny83 Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Kolejna fajna rybka na jerka od kolegi ????Coś lubią szczupaczki Twoją przynęte.Adam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Cześć wszystkim! Postanowiłem od nowego roku częściej tu zaglądać.Na początek nowy model, który właśnie dziś ma premierę.Trout 4,5 cm - może i nie wygląda jak typowy twitchbait, ale to właśnie w twitchingu pokazuje swoją moc.Potrafi otworzyć wodę. Podszarpywany pięknie pokazuje brzuszek i lekko ucieka na boki.Kolega nad woda miał jakiegoś japońskiego twitcha za 8 dych i japan uciekał mocniejna boki, ale nie był łowniejszy.Trout 4,5cm waży ok 3g i jest tonący.Robię go w 4 kolorach:Film z Troutem w roli głównej:Załadujcie i obejrzyjcie minimum w 1080p bo YT jak wiadomo jakości nagraniom nie dodaje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Hej. Widzę jest nowa strona internetowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Tak, nowa jest oparta na preście, adres bez zmian: https://woblery-hegemon.pl/ Pojawiłem się też w końcu po 12 latach na fb https://www.facebook.com/WobleryHegemon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Winner 3 przeszedł jakiś czas temu zmiany. Teraz pracuje znacznie płycej - do około 60cm pod powierzchnią.Robię je głównie w wersji tonącej, ale i pływające od czasu do czasu się pojawiają.Kilka fotek nowej wersji: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Partia robaczków ukończona, poustawiana i gotowa do łowienia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 A gdzie się podział Zandi 6...????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Znudzil mi sie i zrezygnowalem z niego. Poza tym mam kilka nowosci do wprowdzenia a zbyt duza ilosc modeli przeszkadza. Dlatego Zandi, Konik Polny i pijawka wylecialy z oferty. Konik sie jeszcze pojawi ale to bedzie ostatnie 20 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Kolejna partia Troutów na ukończeniu, wkrótce znów będą dostępne.Na żywo wyglądają lepiej Edytowane 22 Stycznia 2022 przez WobleryHegemon 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Długolec 13cm wreszcie ukończony Wybrałem 5 kolorów i takie będą w ofercie. Na dniach wrzucę film z pracą. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Praca Długolców: Ten model jako jedyny w mojej ofercie kupiłem od innej firmy. Przekonało mnie to, że złowił sporo głowatek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Czy model Lucki 7.5cm 8g pływający występuje w kolorze smolt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Niestety nie, ale będą nowe Twitche 6cm i wśród nich powinien być. Przy okazji wrzucę film z pracą Jigfisha 7cm: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 18 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Nie wiele zabrakło do metra, wziął na Długolca 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Wisłok ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 18 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 (edytowane) Widzę, że jeszcze nie wrzucałem tu Waverunnera 7cm. Pierwsze testy były już ze 2 lata temu, ale dopiero w tym roku znalazłem czas, aby go wprowadzić do oferty. Zaczepiony za pysk i prowadzony jednostajnie płynie zygzakiem, podszarpywany jeździ na boki jak jerk. Można go prowadzić po powierzchni, wygląda jakby ślizgał się na fali, stąd jego nazwa. Górne oczko to bonus - służy tylko do podszarpywania, wówczas WR7 robi nieprzewidywalne ucieczki. Podszarpywany potrafi jechać kilka razy w jedną stronę uciekając metr w bok, po czym przy kolejnym szarpnięciu niespodziewanie nawraca. Czasami nawet odbija w górę, wyskakując z wody. Najczęściej zaczepiam go za przednie oczko, ale górne pozwala fajnie się pobawić i połowić w całkiem inny sposób. WR7 ważą ok 9g, oczywiście są tonące. Edytowane 19 Czerwca 2022 przez WobleryHegemon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 20 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 (edytowane) Kolega ostro testuje Waverunnery na Warcie i Odrze.Na początku filmu widać pracę WR7 zaczepionego za przednie oczko. Edytowane 20 Czerwca 2022 przez WobleryHegemon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Ostatnio była wena na malowanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WobleryHegemon Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Nowości boleniowe na ukończeniu 9cm, 16g, lustro w opadzie. Mimo dość sporej wagi pracują płytko. 2 obroty korbką i są przy powierzchni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi