Skocz do zawartości

Bajkowa Wisła - foto

Rekomendowane odpowiedzi

Hah cios w serce :(

Po takich fotach to zastanawiam sie co ja tu robię...

Wczoraj na jeziorze cruisery, pontony motorowe, skutery i łodzie wędkarskie, wszystko jakby się wściekło na pełnym gazie, rekord to naście sztuk w jednej małej zatoczce, a do tego jeszcze górą helikopter fruwał jak giez uprzykrzony.

Nie wiem może sequel wodnego świata kręcili?? Tak wyglądało....

• Like 1

Właśnie,

przyjeżdżają do mnie często przyjaciele z Niemiec, znad Renu i podstawowa atrakcja to Wisła. Mieszkasz w raju - mówią, widząc jedyną w swoim rodzaju rzekę na wschód od Wołgi pomimo stosów plastiku zalegającego w wiklinie. Raj nie raj a rzeka cudna. Oby zachowała swój naturalny urok i była chroniona nie tylko w tzw Małopolskim Przełomie ale i dalej bo trzeba jak widać na pięknej fotce Remka. No i oczywiście rybostan ale to już temat na konkretne działania a nie internetową publicystykę.

Pozdrowienia

Darek

Piekne widoczki :mellow: . Moim marzeniem jest w tym roku chociaż z raz połowić w dużej rzece. :(

@Zamker - wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Zapewniam Cię, że wielu mieszkańców W-wy, tudzież innych dużych miast nad Wisłą, chciałoby połowić w Twoich okolicach. Ale doskonale Cię rozumiem.

Pozdrawiam,

Remek, zastanawiam się czy Wisła jest tak podobna w wielu miejscach czy może ja znam ten odcinek na którym robiłeś te zdjęcia. Bolenie mi nie dają spokoju ale muszę na nie poczekać jeszcze trochę. Nigdy nie byłem ekspertem w połowie rapek, ale ta ryba sprawia, że szybciej bije mi serce a ręce drżą. Jak tylko wrócę ze Szwecji to zasuwam nad Wisełkę żeby spotkać jakiegoś bolenia.

Piekne widoczki :mellow: . Moim marzeniem jest w tym roku chociaż z raz połowić w dużej rzece. :(

@Zamker - wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Zapewniam Cię, że wielu mieszkańców W-wy, tudzież innych dużych miast nad Wisłą, chciałoby połowić w Twoich okolicach. Ale doskonale Cię rozumiem.

Pozdrawiam,

Masz rację ,że wszędzie dobrze ale w domku najlepiej. :mellow: Byłem w tamtym roku raz na dużej rzece i jestem zauroczony.To nie jezioro że możesz się spodziewać codziennie tego samego. <_<

post-227-1348913400,9535_thumb.jpg

post-227-1348913401,015_thumb.jpg

Byłem w tamtym roku raz na dużej rzece i jestem zauroczony.

Modlin...alez to kiedys bylo lowisko :( Teraz to tam wedkarzy wiecej od ryb...

To własnie tam pod spichlerzem złowiłem pierwszego i jak narazie ostatniego bolka na casting i małego sandaczyka. :D