Guzu Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Trochę moich fotek z Wisełki w okolicach Łomianek. http://picasaweb.google.com/pawelwasilewski1975/WisAOmianki# pozdr Muy chulo Urokliwe zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Rambo-fish - pierwszy przymrozek. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 A zeby nie bylo za bardzo z betonu... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Mnie tylko zastanawia jak Wy sobie radzicie z syfem który zaczyna się poniżej Warszawa (bergla) Mnie to przeraża... Wiele naprawdę wiele razy podczas jigowania zbiera się z dna (pominę co...)Rzut woblerem i znów syf, syf, syf...Dla mnie jest to nie do wytrzymania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 @chulo, obejrzałem fotki, można powiedzieć, że macie tam Raj, opaski, główki, przelewy, wysokie burty, powalone drzewa w wodzie, przykosy rozmaite, rafy to tu to tam, do tego pychówka... po prostu od maja to żyć nie umierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Wszystko pięknie, ale w pierwszym sezonie pływania po tych miejscach nie było się czym chwalić, ale znam takich którzy tam koszą aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam,chulo super fotki,miłe wspomnienia mam z tych miejsc,szkoda tylko że fotki nie pokazują jak syf płynie wisłą w tych okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Moze i dobrze, ze nie pokazuja bo by malo bajkowo bylo a bardziej przyziemnie... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Moze i dobrze, ze nie pokazuja bo by malo bajkowo bylo a bardziej przyziemnie... Gumo Z góry też widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ale z dolu lepiej... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 łódź podwodna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 ...torpeda , ale po dokładniejszym podgladzie mysle ze to ,, wierzchowka ,, odłaczyła sie od ławicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Prążki podobne do sandacza..i żeruje wierzchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 @chulo, obejrzałem fotki, można powiedzieć, że macie tam Raj, opaski, główki, przelewy, wysokie burty, powalone drzewa w wodzie, przykosy rozmaite, rafy to tu to tam, do tego pychówka... po prostu od maja to żyć nie umierać. Generalnie tak, jest wszystko co potrzeba. Z rybami jak z rybami, czasem biora. Czesciej nie. Miejsca cudowne ( czyt. ksiazkowe ) gdzie przez cały dzien nie uswiadczysz nawet musniecia o pysk rybi.No ale mimo wszystko ,, głowa sie gotuje ,, co by cokolwiek zlowic, bo do konca nie wiemy, czy drapieznika niema, a moze poprostu ma nasze przynety gdzies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Kolejne dwa wiślane przelewiki . Bardzo chętnie połowiłbym już sobie w takiej scenerii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Gumofilc - ta gumka na moje oko to Comfort XL, albo EXTRA SAFE A może komuś spadła z wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 A ja myslalem, ze to kopyto relaxa z serii broken baloon... ... Gumop.s. ...model topwater - suspending <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Kiedyś jak jeździłem samochodem obrand'owanym na rybki, to czasami pytali się mnie na jakie gumy będę łowił czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 No Twój przelew wyjec to już totalna baja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Najlepsze ,że bestie widywane są na samym końcu jednak drzewko utrudnia sprawę choć kolega sobie poradził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Nic w tym w sumie dziwnego....widac, że ze 2m od konca biegnie rynienka bo glowka jest tam bardziej uszkodzona i widac uksztaltowana struge wody.Mam nadzieje, ze nie upilowaliscie drzewa... <_< Fajne zdjecie sytuacyjne. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 A tu inne klimaty, inne drzewko....o mikroelementach nie rozmawiamy, zeby bylo bajkowo... Ryby fakt, zdumiewajaco ciche bywaja w tych rejonach...az tak nieraz do bolu.... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 I tak sie nam teraz nie wymkniesz ptaszyno... <_< <_< <_< <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Lawa ida! Lawa! <_< Niezla kacza armada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi