Gumofilc Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Watpliwosci mi sie pojawiaja przy ogladaniu tych przykladowych fotek z linku...wydaja mi sie kiepskie jesli chodzi o te lanszaftowo-przyrodnicze (na ksiezycach i gwiazdach sie nie znam).Zeby mnie zmiekczyc na tyle, zebym wydal ze 4kpln na to potrzebuje czegos wiecej i jakos na mnie nie dziala ze nikonowska 500ka kosztuje ze 25kpln.Canonowskie mnie nie interesuja - nie beda pasowaly do mojego aparatu...aczkolwiek ciekawie by sie zrobilo, gdyby kiedys obiektywy pasowaly zamiennie... <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Poki co na razie przeslanek nie widac... Wracajac do Wisły,woda podczas powodzi podchodzila pod chalupy..... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Brzydko i ponuro, ale to kwestia miesiąca i wszystko się zazieleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xein Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Czuję, że wiosna przyjdzie szybko. Tego życzę Wam i sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Szarańcza czy UFO..? Eee to tylko pozostalosci po wielkiej wodzie.. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 .. a może lądował tu Vril ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Cos bardziej zywego... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Muchomorki... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 I przydróżki - przylaszczki.. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Jak skupic sie bardziej na pozytywach, jakie niesie kazda pora roku to mozna i inne widoki dojrzec... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlleG Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 To tak tematycznie, coś odemnie Wisła, W okolicach nowego brzeska, wschód słońca, ok 5:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 @AlleGPiekne zdjecie, wyczekane i warunki trudne do powtorzenia.. Ponizej wislane rewiry...juz z mgla opadla... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlleG Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Gumofilc, wiesz jak to mówią, kto rano wstaje, ten pije red bull'e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 AlleG super fota, mnie się podobuje Pozdr czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Znajome tereny. Pierwsza fota robiona z pozostałości po drewnianym moście, na drugiej wyspa wyszogrodzka z widocznym w oddali klasztorem w Czerwińsku... Ze dwa lata mnie tam nie było...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alosza Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 zapraszam do Wyszogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alosza Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Uploaded with ImageShack.us a te zdj.przedstawia umocnienie skarpy w Wyszogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Okurdebalans a to co..? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Pewnie nowe umocnienie poniżej wyszogrodzkiego portu widziane z mostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alosza Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 tak, nowe i przy niższym stanie wody można śmiało wjechać i zostać na ryby ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Bardzo fajne zdjecie @Gumo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi