pampi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 normalnie pocztówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Promocja w Lidlu... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 zaj#$%%^& kadr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Z 1ej strony rzekną: toz to g.wno nastajaszcze...A z 2giej: ale jaka promocja. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zubr zywi ...i broni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 czyżby .... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Lud wedkarski... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Super zdjecie Gumo! Mistrzowski klimat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Na fotce Gumofilca prawdziwa Wisła i jej prawdziwy klimat. Naprawdę dobre zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Jakis komentarz mi chodzil po glowie ...ale doszedlem do wniosku, ze prawda jest czesto zbyt twarda...nawet dla twardzieli... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 W nawiązaniu do zdjęcia Gumofilca. To zdjęcie zrobiłem gdzieś w 2005 roku na południe od Warszawy, podczas jednego z pierwszych wyjść z cyfrówką nad wodę. Ciekawe czy ten wędkarz jeszcze żyje i dalej siada z bambusami nad Wisłą... Ja pokuszę się o komentarz. Jest coś wzruszającego dla mnie w widoku starego człowieka na spacerze ze starym psem, siwowłosej pary na ławce w parku. Tak samo jak starego, siwego człowieka nad wodą ze sprzętem pamiętającym lata młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Nie do konca wiem, ktore zdjecie wywolalo ta refleksje...po tym, co napisales mnie przypomnial sie obrazek szwedzki - podrozujace po pelnym pieknej przyrody kraju camperami pary z siwymi wlosami... Pozostaje to w pewnym kontrascie do sytuacji opisanych powyzszymi zdjeciami. Zeby nie wyszlo zbyt dołująco, komentarz:....bo tutaj jest jak jest, po prostu... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 ...choc poczatki byly wzniosle... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Takim wschodem słońca przywitała nas dziś Wisła nieopodal Gdańska... W takich momentach żałuję że nie noszę na ryby dobrego aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Takim wschodem słońca przywitała nas dziś Wisła nieopodal Gdańska... W takich momentach żałuję że nie noszę na ryby dobrego aparatu. O Gdańska Głowa - dzieje się coś w tamtych okolicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Generalnie wszedzie juz chyba na Wiśle sie dzieje - wali kupa wody. I szybko nie spadnie - opady miejscami sa zdumiewajace... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 W nawiązaniu do zdjęcia Gumofilca. To zdjęcie zrobiłem gdzieś w 2005 roku na południe od Warszawy, podczas jednego z pierwszych wyjść z cyfrówką nad wodę. Ciekawe czy ten wędkarz jeszcze żyje i dalej siada z bambusami nad Wisłą... Ja pokuszę się o komentarz. Jest coś wzruszającego dla mnie w widoku starego człowieka na spacerze ze starym psem, siwowłosej pary na ławce w parku. Tak samo jak starego, siwego człowieka nad wodą ze sprzętem pamiętającym lata młodości. Żyje i ma się dobrze widziałem go w tym roku w tym samym miejscu z psiakiem ale pewnie inny bo dość młody. Zdjęcie zrobione na ujściu zimnego kanału przy Elektrociepłowni Siekierki. Na 100% poznaje po murku, stalowym zbrojeniu i lini brzegu po drugiej stronie. W prawym górnym rogu zdjęcia widać nawet kamienną ostrogę która tam jest. Ale to jeszcze Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Dokładnie, zdjęcie z okolic Siekierek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Takie skojarzenie..czy ten ptaszek pamieta dobre czasy nad Wisla, kiedy plywaly w niej ryby?...raczej nie.. To moze on, k..., szczesliwy w swojej blogiej nieswiadomosci....mimo, ze calkowicie zdany na sroga łaske matki natury? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Takie skojarzenie..czy ten ptaszek pamieta dobre czasy nad Wisla, kiedy plywaly w niej ryby?...raczej nie.. To moze on, k..., szczesliwy w swojej blogiej nieswiadomosci....mimo, ze calkowicie zdany na sroga łaske matki natury? Gumo Czy masz na myśli niewidocznego ptaszka ze zdjęcia @Anquiler'a? Myśle, że pamieta U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 I cos zywego do tych krajobrazow... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Jakaś dziwna cisza nastała w wątku , więc czas go podbic. Kilka fotek ode mnie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Trójka bardzo fajna- z klimatem.Moja Wisełka jest nieco mniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi