siwypike Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ładne te wasze zdjecia więc i ja coś wkleję. Toruńska Wisełka - drugi brzeg, gdzie zawsze ładniej i więcej ryb. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinos25_ac Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Qsiwypike zdjęcie przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 RE WE LA CJA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Gumo, ta śnieżna zadymka to z tego sezonu???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 To mgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Gumo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciechowski Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Witam,Skoro w tytule jest słowo bajeczna, to proszę bardzo Elektrociepłownia Żerań widziana w zeszłym tygodniu od strony Bielan, a dokładnie spod klasztoru Kamedułów. Z tych chmur przywalił solidny deszcz. Jeśli o samo zdjęcie chodzi, to jedynie zmniejszyłem jasność gamma i podbiłem delikatnie kontrast. Żadnej ingerencji w kolor i nasycenie. Szkoda wielka, że nie można tu wstawić większego pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Wyciągnięte z archiwum. Wisełka trochę nie na czasie bo wrześniowa. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czermin Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Maj tego roku, poniżej Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Piękne chińskie lampiony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikefx Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 W przerwie na posiłek coś takiego wymodziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Fajne zdjecie Gumofilca, klimatyczne.Bartku u Ciebie fajny warkocz, glowka w tle. Troche auto oraz slupy psuja Wisłe, i lekko bym wyprostował fotografie. Pozdrawiam znad Srodkowej Wisly. Rydwany ognia atakuja wyspe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Wiesz co nie nastawiałem się jakoś na to żeby fotka była udana jeśli chodzi o krajobraz,było to bardziej celem sprawdzenia funkcji panorama i owszem auta tam być nie powinno - ale na prawdę nie wiedziałem że tak szeroki obraz mi złapie Następne będą lepsze muszę tylko bardziej ogarnąć ten telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikefx Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Wisełka - okolice Gniewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 A tutaj dwie fotki mojego wykonania tego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Nie ma to jak dobry naped w plywadle... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Wisłę można przejść w kaloszach, forumowy kolega w roli głównej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Nieźle... dobry okres żeby wybrać się nad rzekę bez wędki i poznać ukształtowanie dna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkocur Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Znam to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkocur Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Znam to miejsce wędkarz 87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Kawałek za Ostaszewem... zaraz obok chatki rybaków <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Wiem, że fotograf ze mnie jeszcze gorszy niż wędkarz, ale nie o to chodzi: Tak wyglądała warszawska Wisła jeszcze wczoraj wieczorem: Dziś jak wracałem z roboty Łazienkowskim widziałem krę i śryż. A tu takie jeszcze znalazłem, z października chyba?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pursuit Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 To i ja dodam coś od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi