@slider@ Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 @Tap5 Czy to nie jest przypadkiem HDR ? PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Na moje oko to 3 x HDR + niebo. PS. Nie mam nic przeciwko, sam takowe robię, może tylko mam inną filozofię tworzenia, im mniej widać, że to HDR, tym lepszy HDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 hym.... to może i ja dorzucę swoje 3 grosze... może nie jest to Wasza Wisełka, ale jak już wcześniej było widać odra i jej okolice też mogą urzec... nie pamiętam czy te fotki już pokazywałem, bo trochę miesięcy już mają, ale bardzo lubię o nich wracać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 No Mifek, nareszcie jakieś miłe dla oka zdjęcia. Już myślałem, że nie dożyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 kolega szydera moze rzuci okiem na date tych fotek... jam po prostu skromny czlowiek... a tak w ogole to tylko udaje ze sie na niczym nie znam powiedzmy ze mailem dobrych nauczycieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio0 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 omg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio0 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio0 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 też Wisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Nasze piachy z wodą pomiędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 też Wisła Fajne zdjęcie W warszawie i poniżej przez przynajmniej kilkadziesiat kilometrów (dalej nie byłem) nie występuje absolutnie żadna roślinność zanurzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio0 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Dzisiejsze, jeszcze ciepłe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio0 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Uff, było miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 jednak ta wisla ma cos w sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 To ja wrzucę coś w temacie ornitologicznym :)Niestety inne gatunki nie chcą wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek65 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Dalako byłeś ale i tak gratulacje wujek.Białe czaple na pierwszym zdjęciu, dość rzadkie w moich stronach i płochliwe jak wszystkie czapelki zresztą. Zrobić im fotę z podchodu prawie niemożliwe.Wstawię swoją siwą latającą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 No Panowie Wisła to Wisła!!! Piękne foty!!!Daro świetna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Robert, to wisła czy mierzeja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Tak to wygląda najczęściej. Kto nie zna takiej rzeki ma tu problemy. Ale są też piękne momenty. Jak idzie wysoka woda, to te wysepki zamieniają się w przykosy i bolki żenią się na nich. Jak znika jedna, przeskakują na kolejna i tak aż wszystko zniknie i zapanuje ciiiiisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zdecydowanie nie znam tej rzeki, szeroka trudna, moje na 2 kroki takie że, woblerka środkiem prowadzę i pstrągi łupią. Może kiedyś przyjdzie dłużej połowic na szerszej wodzie Pokaż jeszcze trochę wody. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ujście Wisłoki, wersja romantyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Jeszcze ciepłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Ale klimacik mmm, chyba z niedzielnego zachodu słońca ? U mnie przynajmniej na zakończenie sezonu pstr. był magiczny zachód słońca, niebo pomarańczowe i mgła gęsta jak śmietana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi