patu Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Zanderix warstwy czy HDR-y...czy jedno i drugie...fajne, mroczne klimaty... ala science-fiction Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 @PatuI jedne i drugie i trzecie też - po prostu fajna zabawa i coś innego beż żadnych artystycznych zapędów i drugiego dna . Sprawia mi radochę w taki sam sposób jak zabawy kolejką ( a że mam akurat dwie córki więc z kolejki nici ) PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Lubię pooglądać takie kosmiczno-plastikowe fotki...mają swój urok. Trochę pracy w to włożyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Fajne klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Fajnie, że się podoba W takim razie coś znad Wisły (miałem ja metr za plecami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Świta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Serwis www.fishing.org.pl, czyli podkarpackie wędkowanie (nie mylić z wędkowaniem na leżąco), zrodził się z pomysłu chęci propagowania nowoczesnej postawy etycznego zachowania się nad wodą. I to będzie naszym głównym celem. a kawałek poniżej przepisy na roladę z sandacza z morelami itp rzeczy, nie wspominając o galerii w której część zdjęć z C&R nie ma nic wspólnego.Moim skromnym zdaniem nie powinieneś reklamować tego portalu, przynajmniej na naszym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Nie - Wisełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Straszna mgła, ale klimatyczne zdjęcie. Na jakich ustawieniach robileś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Straszna mgła, ale klimatyczne zdjęcie. Na jakich ustawieniach robileś ? f/4,584,2 mm1/400 sISO 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 w drodze do lublina... Zimowa Wisełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinbilski-1990 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 kochana Wisełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Serwis www.fishing.org.pl, czyli podkarpackie wędkowanie (nie mylić z wędkowaniem na leżąco), zrodził się z pomysłu chęci propagowania nowoczesnej postawy etycznego zachowania się nad wodą. I to będzie naszym głównym celem. a kawałek poniżej przepisy na roladę z sandacza z morelami itp rzeczy, nie wspominając o galerii w której część zdjęć z C&R nie ma nic wspólnego.Moim skromnym zdaniem nie powinieneś reklamować tego portalu, przynajmniej na naszym forum. Sorry Rafał ale znasz chodź jedna osobę z tego forum? Aktualnie jest tworzony regulamin do galerii. O większości ryb z tej galerii to możesz pomarzyć jeszcze przez długi okres czasu. Piszesz o C&R ale w zacytowanym przez Ciebie fragmencie nie ma nic o wypuszczaniu ryb. Jeśli dla Ciebie etyczne zachowanie się nad wodą to tylko C&R to wybacz. Aby było C&R to najpierw trzeba coś złowić aby móc później wypuścić. Aby być etycznym nie trzeba wypuszczać wszystkich złowionych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 TRZEBA WYPUSZCZAĆ WSZYSTKIE! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Jak znajdę trochę czasu wrzucę może parę zdjęć warszawskiej wisły z lotu ptaka PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Jak znajdę trochę czasu wrzucę może parę zdjęć warszawskiej wisły z lotu ptaka PozdrawiamSlider mowisz masz... warszawska tez gdzies mam, ale nie moge teraz znalezc Sandomierz Dęblin Gdzie Wieprz uchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 @Yeah super foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Starorzecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Co prawda Narew,ale też chyba fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Klimacik znad mojej Wisły: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Daniel, kawałek dalej (zdjęcie skarpa_2) jest tez podobna skarpa.. Jeszcze w zeszłym roku był tam biały murek - ściana dawnego domu.. jest on jeszcze?? Mnie zawsze zastanawiało, z której strony była reszta domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Daniel, kawałek dalej (zdjęcie skarpa_2) jest tez podobna skarpa.. Jeszcze w zeszłym roku był tam biały murek - ściana dawnego domu.. jest on jeszcze?? Mnie zawsze zastanawiało, z której strony była reszta domu Murek i skarpa jeszcze są Ciekawy jestem jak te okolice będą wyglądały za kilkanaście lat.Moją wyrwę zasypało już ze dwa lata temu, ale zaraz w dół ciekawą rynnę wymyło. Wodą waha się pomiędzy 2.5 a 4m, a dno jest mega pop...ne. Co chwila olbrzymie głazowiska, jakieś dawno zatopione główki itp. Rwańsko murowane, ale myślę, że nie jeden smok znalazł tam sobie domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 A to mój odcinek kochanej wisełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zaczęło się wzdychanie do ukochanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi