Skocz do zawartości

Bajkowa Wisła - foto

Rekomendowane odpowiedzi

@Patu

I jedne i drugie i trzecie też :D - po prostu fajna zabawa i coś innego beż żadnych artystycznych zapędów i drugiego dna . :mellow: :mellow:

Sprawia mi radochę w taki sam sposób jak zabawy kolejką ( a że mam akurat dwie córki więc z kolejki nici B) )

PZDR

Zanderix

• 2 tygodnie później...

Serwis www.fishing.org.pl, czyli podkarpackie wędkowanie (nie mylić z wędkowaniem na leżąco), zrodził się z pomysłu chęci propagowania nowoczesnej postawy etycznego zachowania się nad wodą. I to będzie naszym głównym celem.

a kawałek poniżej przepisy na roladę z sandacza z morelami itp rzeczy, nie wspominając o galerii w której część zdjęć z C&R nie ma nic wspólnego.

Moim skromnym zdaniem nie powinieneś reklamować tego portalu, przynajmniej na naszym forum.

Serwis www.fishing.org.pl, czyli podkarpackie wędkowanie (nie mylić z wędkowaniem na leżąco), zrodził się z pomysłu chęci propagowania nowoczesnej postawy etycznego zachowania się nad wodą. I to będzie naszym głównym celem.

a kawałek poniżej przepisy na roladę z sandacza z morelami itp rzeczy, nie wspominając o galerii w której część zdjęć z C&R nie ma nic wspólnego.

Moim skromnym zdaniem nie powinieneś reklamować tego portalu, przynajmniej na naszym forum.

Sorry Rafał ale znasz chodź jedna osobę z tego forum? Aktualnie jest tworzony regulamin do galerii. O większości ryb z tej galerii to możesz pomarzyć jeszcze przez długi okres czasu. Piszesz o C&R ale w zacytowanym przez Ciebie fragmencie nie ma nic o wypuszczaniu ryb. Jeśli dla Ciebie etyczne zachowanie się nad wodą to tylko C&R to wybacz. Aby było C&R to najpierw trzeba coś złowić aby móc później wypuścić. Aby być etycznym nie trzeba wypuszczać wszystkich złowionych ryb.

• 4 tygodnie później...

Daniel, kawałek dalej (zdjęcie skarpa_2) jest tez podobna skarpa.. Jeszcze w zeszłym roku był tam biały murek - ściana dawnego domu.. jest on jeszcze?? Mnie zawsze zastanawiało, z której strony była reszta domu :D

Murek i skarpa jeszcze są :D Ciekawy jestem jak te okolice będą wyglądały za kilkanaście lat.

Moją wyrwę zasypało już ze dwa lata temu, ale zaraz w dół ciekawą rynnę wymyło. Wodą waha się pomiędzy 2.5 a 4m, a dno jest mega pop...ne. Co chwila olbrzymie głazowiska, jakieś dawno zatopione główki itp. Rwańsko murowane, ale myślę, że nie jeden smok znalazł tam sobie domek :D