MGOR Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Na tym piaseczku byłoby miękkie lądowanie. No dobrze, czy ten stateczek gdyby był innym stateczkiem powinien zacumować nieco dalej po prawej stronie i obłowić kancik przykosy/łachy? Za merytoryczne odpowiedzi nagroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Wiosna, panie sierżancie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero8 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 A to Wisła mojej okolicy: tu z bocianem w tle: tu z sieweczką A to już Warszawa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ostatnia fota jak dla mnie pełen kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero8 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 To fakt, Swietokrzyski noca wyglada bajecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Świetne fotki, szczególnie ostatnia.Jak można zapytać, z czego cykane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 To fakt, Swietokrzyski noca wyglada bajecznie Mam identyczną fotkę, chyba sprzed dwóch lat... Najlepsze jest to że ktoś z moich znajomych oglądających to zdjęcie (do góry nogami), zapytał...a po co Ci zdjęcie torów kolejowych/tramwajowych...hehehehe, gdy zobaczyłem Twoje zdjęcie od razu przypomniała mi się ta chwila. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 ...zapewne, widać, że czas naświetlania był dłuższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Coś nam przycichło w Bajkowej wiśle...Może nie sama wisła, ale te zwierzaczki można nad nią spotkać. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Kubson, Gumo, Zero8 - piękne fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Trzeba przyznać ze fotki rewelacyjne ,przynajmniej w Warszawie na Wiśle spokojnie,bo na mieście to szok...jak tam żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Szok to jest, jak samochodem odcinek 2km pokonuje w 40 minut Tu trafiłeś w sedno, chyba jedyna rzecz która tak naprawdę drażni mnie w Warszawie i za nic nie mogę się do tego przyzwyczaić !! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 bo na mieście to szok...jak tam żyć Szok to jest, jak samochodem odcinek 2km pokonuje w 40 minut Piechotą 20 min (plus 5 na światła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Szok to jest, jak samochodem odcinek 2km pokonuje w 40 minut Tu trafiłeś w sedno, chyba jedyna rzecz która tak naprawdę drażni mnie w Warszawie i za nic nie mogę się do tego przyzwyczaić !! PozdrawiamKuba Kupić Monster truck'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 A co on ma, dredy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 świetne zdjęcie ja ostatnio łowiąc nad pewną dziką rzeczką w środku lasu zmarnowałem jedną z lepszych życiowych szans fotograficznych wchodząc na taką małą wysepke z kępy trawy i zostawiając aparat na brzegu podczas gdy po chwili nadleciało po drugiej stronie stado łań z jeleniami i zaczęło przeprawiać się przez rzekę tak blisko mnie że czułem ich zapach do tego była tam jeszcze mgła i wschód słońca...a ja nie mogłem się ruszyć po aparat żeby ich nie wystraszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Wschód słońca...dziś nad Wisełką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Niżówka nad Wisłą - fotki z dziś, tj. 9.05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 c.d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 niżówka w maju?? ryb nie ma wody nie ma,co to będzie w lipcu i sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Dodam coś od siebie PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 w lipcu i sierpniu mozna bedzie gorzej niskie wody ale nie jest pewny100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Dzisiejszy wypad nad Wisłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 mówcie co chcecie ale obniżanie się poziomu wód jest zauważalne wszędzie, i jeżeli na Wiśle jeszcze pozostanie troszkę wody w której można łowić to na małych (pstrągowych) rzeczkach jest normalnie tragedia. Ciekawe jaki jest tego powód że wody nawet zaczyna ubywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi