pirania74 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 mówcie co chcecie ale obniżanie się poziomu wód jest zauważalne wszędzie, i jeżeli na Wiśle jeszcze pozostanie troszkę wody w której można łowić to na małych (pstrągowych) rzeczkach jest normalnie tragedia. Ciekawe jaki jest tego powód że wody nawet zaczyna ubywać. Ktoś nam wodę kradnie tam w dole... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 To i ja dam coś od siebie jakość może nie najlepsza bo zdjęcie zrobione telefonem, ale mi się podoba <_< http://img4.imageshack.us/img4/1145/09052009001tlk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 @marcin_k, a ten kajak to mocno popsuty był?? A może ktoś w środku siedział?? A te plaże to chyba na południe od Warszawy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 @argrabi, to raczej wyglądało mi na coś w stylu kanoe, próbowałem go przekręcić ale był za bardzo zasypany piachem.Fotki to wyspy zawadowskie na wysokości Falenicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Vistulowy troling na wysokości Kiezmarka PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 @Zanderix dobry z Ciebie malarz PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 O tak Zanderix kapitalne zdjęcie. Śliczna rzeka ale chmurki jeszcze ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 ...parę ruszonych suwaczków i efekt nieziemski ... gdyby nie te jednostki pomyślałbym, że to HDR... chyba, że kazałes Arku im się zatrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Pewnie HDR z jednego RAWa ... nie pomyślałem o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Nie wiślane, ale mieszkające nad lub na wodzie...no i nieco bajkowe... cd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 cd: PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Kolejne Bajkowe - chociaż ponownie nie wiślane PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Zeszłoroczna Wisełka o świcie w okolicach Dęblina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Bajkowo nie będzie bo wysoka woda za piękna nie jest. Popłynąłem dziś specjalnie zobaczyć jak woda wlewa się z Wisły do kanału elektrowni przez specjalny próg. Różnica poziomów nieco ponad 1 m. Bajkowo było za to jak wpłynąłem do rzeki Czarnej do której normalnie wpłynąć się nie da bo jest za płytka. Rajd po malej krętej rzece był boski. Niestety po 1 km na drodze stanęła metalowa kładka pod którą nie było szans przepłynąć. Jak woda opadnie z 1 m to powtórzę próbę i zrobię kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Kozienice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Wczoraj popłynąlem z córką w górę Wisły i natrafiliśmy na ujście rzeczki Breń. Normalnie to mały ciek ale wczoraj przypominał las mangrowy. Powrót z szybkim nurtem po czarnej jak smoła wodzie był niezapomnianym przeżyciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 i ja odwiedziłem naszą krówową rzek wędkarsko niewypał, ale czy to ważne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 To i ja coś wrzucę...Wisła w okolicach ujścia Wilgi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Mieszkaniec ,, nasłonecznionych ,, opasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Tygrzyk paskowany, dość rzadko spotykany pająk, w okolicy Wisły widuję go regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Jeszcze jeden, tym razem paskuda piaskowa z wiślanych wysp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Witam Będąc ostatnio nad wisłą, zaprzyjaźniłem się z nimi: ...to moja kula !! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 I jeszcze jeden widoczek. Nie wisła, ale równie bajkowo. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Pierwsze zdjęcie rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Kubson - pierwsze jak to mówią wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi