Kubson Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Dziękuje. Co te gryzonie wyprawiały to się w głowie nie mieści. Zrobiłem im całą sesję niczym rasowym modelką PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Dawno tu nie zaglądalem. Jeszcze ciepłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Pora na jesienne klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Witam Dzisiejszy bajkowy stwór złapany nad wisłą PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Elektrownia z bajką zetknęła się tylko w czasie prywatyzacji bo kilka osób się bajecznie obłowiło. Ale reszta już do bajki pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 To ja z tej samej .. bajki. A może mały quiz dla tych co tam nie łowią: co różni te fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Ta sama pozycja elektrowni a zdjęcia robione są z dwóch różnych brzegów : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Redzi mi chodzi o sama elektrownię Mi to wygląda na ten sam brzeg. Robert cyknął fotkę chyba z 4 główki, ja z 1- szej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 mnie tam nigdy nie było.. ale jak kiedys będe to juz rozpoznam wasze rewiry;) mi sie tydaje ze dobudówke komina zrobili i las wycieli? ;>A może Wisełka tam tak zakręca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 no wiem że chodzi o samą elektrownie ale co do twojej fotki sie zgodzę a co do roberta to robił ją z przeciwległego brzegu wisły niż Ty. Brzeg napewno jest nie ten sam bo byłem z nim wtedy a pozycja elektrowni taka sama i jak to wyjaśnisz nie 4 główka lecz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Moja fotka jest z główki nr 1 na prawym brzegu, a Roberta z 4 lub5 też na prawym ( lub z łódki).Aaa i jeszcze raz pytanie:jakie są różnice w fotkach elektrowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 To ja z tej samej .. bajki. A może mały quiz dla tych co tam nie łowią: co różni te fotki? ...chyba dobudowano 9-ty blok energetyczny o mniejszej wydajności ... lub na Twojej fotce nie widac go... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 @undre nie zgodzę się z Tobą bo Robert tą fotkę robił z cypla na końcu kanału więc o żadnej główce nie ma mowy i jak pisałem ty robiłeś z prawego brzegu a on z lewego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Patu trzeba patrzeć wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 na twoim zdjęciu jest dużo linii energetycznych a u Roberta ich brak conajmniej 2 par co wiecej u ciebie kominy są tej samej długości u roberta jeden jest już skrócony o 1 przęsło czy coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Tak Redzi- chodzi o kominy ale to była zagadka nie dla tubylców Wracając do fotki Roberta.Zoom zrobił swoje- ale byłem blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Na Twojej się jeszcze dymi z wysokiego komina a na moich są już w rozbiórce skrócone o ładnych parę metrów. A co do brzegów to Redzi ma rację bo ja robiłem z cypla na ujściu kanału. Twoja z pierwszej, niegdyś jedna z lepszych boleniowych. Teraz widuje tam bolka raz na kilka lat. PS. Ups, nie doczytałem, główna nagroda (trzecia zmiana przy walczaku) należy się Redziemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Tak Robert z tamtej główki pochodzi mój rekord- całe 74 cm A skoro jesteśmy przy wiślanej architekturze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Sypiało się w takiej architekturze jak się człowiek nie mógł rozstać z Wisłą i nie zdążyło się na ostatni pekaes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Robert- w tej z pierwszej czy drugiej fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Oczywiście w tej pierwszej bo ta druga to taka bardziej japońska niż wiślana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Sypiało się w takiej architekturze jak się człowiek nie mógł rozstać z Wisłą i nie zdążyło się na ostatni pekaes Nie chce wiedziec co Ty oprocz spania tam jeszcze robiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Moze i zdjecia to nie arcydziela, z wlaszzca ze z braku tele zdrowo kadrowane, ale widac jakie ilosci Kormoranow sa juz w zasadzie wszedzie, gdzie sa jakies ryby.Czesto zdarza sie, ze zeruja w najwiekszym nurcie.. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Pewnie PSR patroluje na koniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Pewnie PSR patroluje na koniach. Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi