Kubson Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 cd:...okazłao się że to sarenka, muszę powiedzieć że po prostu poszczęściło mi się, akurat wyszła z ukrycia w środku dnia, akurat miałem w ręku aparat, krótko mówiąc byłem w odpowiednim miejscu i czasie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 cd:...niesamowite połączenie... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 cd:...gdy zniknęła mi z oczy, sprawdziłem czy jest więcej śladów na śniegu, po chwili znalazłem tego czego szukałem, na samym szczycie wału w naprawdę niedalekiej okolicy od trasy na niewydeptanym śniegu tropów było całe zatrzęśienie, a powód...jabłonka PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Coś dla miłośników naszej Królowej FILM Fantastyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Widziałem tą ekipę Kamińaskiego. Spotkałem ich przed promem w Połańcu gdzie zacumowali na nocleg dokładnie w miejscu gdzie wyciągam łódkę. Musiałem ją wydzierać na promie <_< Film bardzo dobry, natchną mnie aby kiedyś zrobić cykl plenerów wiślanych z wody powietrza i lądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Szkoda Robert, że nie będziesz na naszym następnym spotkaniu jerkbaitowym. Będzie fotografik, który współpracuje z NG i od kilku lat robi zdjęcia dzikiej Wisły. Będzie album. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Postaram się gdzieś zobaczyć ten album. Ciekawe jak ktoś inny podejdzie do tematu. Ja mam swój w głowie ale można to zrealizować pod zamówienie bo w grę wchodzą projekty wyjątkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 W tym roku swój o Wiśle wydał Artur Tabor ale spotkanie będzie z kimś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 A ja po oglądnięciu tych filmów czuje zawsze jakiś niedosyt,ostatnio oglądnąłem film Tabora - Podlaski Przełom Bugu,wcześniej Nadbużański Park Krajobrazowy .Szacunek za to, ze są takie filmy ,lecz dla mnie to co jest w tych filmach nakręcane to za mało, aby mnie zachwycić,oczarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Duża rzeka jaką znam, Warta, która przepływa niemal pod moim domem, choć nie jest wybetonowanym kanałem,nijak ma się jednak do krajobrazów znad Wisły. Tym bardziej znad Bugu.Odcinki bliższe źródeł Warty z pewnością są ciekawsze, ale to już nie jest duża rzeka.Dzięki za film, ciekaw jestem wyników badań na temat oczyszczającej roli osadów rzecznych, których Wisła niesie ze sobą bardzo dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Same badania są robione dla czystej wiedzy bo najważniejsze są analizy wody. Co z tego, że rzeka ma możliwości oczyszczania się z tego co człowiek do niej za przeproszeniem narobi, jak człowiek może bardzo dużo. Oby tylko po tym filmie jakiś palant decydent nie odstąpił od budowania oczyszczalni. Warto by też uświadomić autorowi, że ryby w Wiśle to raczej były, bo stwierdzenie, że to najbardziej rybna rzeka w Polsce brzmi komicznie. Jak nie wierzy to może przeprowadzić wywiad z jakimś starym wędkarzem – np. ze mną Gwarantuję wywiad rzekę A co do filmu, zwłaszcza tego z Kamińskim, to uważam, że jest zrobiony z sercem. Dużo dobrych ujęć, dobry montaż i muzyka też bardzo trafiona. Szkoda, że to nie HD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Nic nie zastąpi działalności ludzkiej, w ramach unieszkodliwiania działalności ludzkiej.. W uzasadnionych przypadkach.Przecież od tylu czynników zależy degradacja zlewni, że żadne robaczki, czy bakterie nie mają szans.Czasem mi się przyśnią miasta z rozdzielnospławną kanalizacją, gdzie 100% ścieków przechodzi przez oczyszczalnie, gdzie nie ma tajemniczych dopływów, które odpowiednie służby ignorują od lat.. gdzie rzeki płyną przez lasy, a nie przez pola uprawne oraz gdzie nie ma i nie będzie problemów z pobieraniem z gruntu wody do picia, której nie trzeba by uzdatniać na wszystkie możliwe sposoby. Sporo mi się przyśniło i zjadanie tony nieczystości przez organizmy na warszawskim odcinku, nic tu nie wnosi, to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Nic nie zastąpi działalności ludzkiej, w ramach unieszkodliwiania działalności ludzkiej.. Myślisz o tych chłopakach na motocyklach z przyczepą w długich czarnych skórzanych płaszczach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 konczmy offtopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Maynard - ale masz ładny łobrazek Niespotykany nad Wisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Fakt, cos w tym watku ostatnio malo fotek bajkowej Wisly. Ponizej bardziej tematycznie bo niedaleko Wisly, otoczke bajkowosci mialy robic lampki... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 @Gumo, czyżby Mikołaj odczytał list i przyniósł pod choinkę 300tkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Eee, przykleilem wróbla i zrobilem z odl. 05m. Gumop.s.Zagrozilem, ze jak nie przyniesie to bedzie wygladal, jak na pewnej reklamie...i przyniosl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Nie wiem czy to bajka czy nie...w kazdym razie chlopaki tak zap..., ze taczek ladowac nie nadążają. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 A tak to wyglądało w sierpniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Kręcił Drzewiecki lody, krecił i nakręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Prawie jak w ś.p. Dubaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 A mowili, ze nie bedzie zimy...i co ja tutaj robie..? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Witam, To nie Wisla. Ale otwarcie sezonu zawsze ma dla mnie w sobie cos niezwyklego - bajkowego. Tak dla ogrzania Waszych serc. Fotka z wczoraj z Rio Ebro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 A to zupelnie inny castello...warunki pogodowe jeszzce nie te...ale niedlugo przyjdzie czas... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi