Marcel Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Daniel, ,, skarpa 2 ,, to pewno Sciana Szymanskiego. tak sobie porownuje ze swoimi zdjeciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Jak tam pieknie Tylko pozazdroscic. Tutaj nie ma czegos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Daniel, ,, skarpa 2 ,, to pewno Sciana Szymanskiego. tak sobie porownuje ze swoimi zdjeciami. Jaka Ściana Szymańskiego? Toć to moja Wyrwa - łowiłem przy niej od dzieciaka A tak na serio to chyba jedno i to samo Nie wiem kiedy Marek tam łowił, ale za moich czasów nie widywałem go tam nigdy, ale ja głównie bywałem tam w weekendy, a on pewnie miał czas w tygodniu tam bagrować Kiedyś piękna miejscówka z olbrzymim stadem boleni. Obecnie pustostan zasypany piachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Kilka zdjec z wczorajszej dniowki nad Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Trochę wspomnień z lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 A tak było wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 sorry Wizard nie mogłem się powstrzymać <_< strój Wizarda podczas wypadu na ryby by po głowie nie dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 To ja może coś wrzucę PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 @slider@ to drugie to wawa czy okolice puław?twoje zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 @slider@ to drugie to wawa czy okolice puław?twoje zdjęcia? Jest to warszawska WisłaTo są moje zdjęcia PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 SliderTo drugie zdjecie to miedzy Tarchominem a powiedzmy, Legionowem w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 SliderTo drugie zdjecie to miedzy Tarchominem a powiedzmy, Legionowem w tle.Faktycznie-znajome klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Wisła za Toruniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 świetny zimorodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Janek, gratuluję fotki, zimorodki są bardzo płochliwe. Mnie ponad 20 lat temu zimorodek usiadł na bambusowym kiju. Szkoda, że wtedy nie było takich aparatów jak teraz. Zimorodek to najładniejszy chyba ptak żyjący w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zawsze chciałem zrobić zdjęcie tego ptaka, ale jak napisałeś są bardzo płochliwe i zanim wyjmowałem aparat zawsze znikał. Dzisiaj stałem bez ruchu i nagle patrzę siedzi w odległości jakiś 7 metrów. Na szczęście miałem na szyji przygotowany aparat i powolutku uniosłem go do góry i zrobiłem jakieś 7 fotek z których ta wyszła najlepiej. Oprócz tego dzisiaj jak zwykle widziałem bieliki, tracze nurogęsie, gagoły, kruki i nowych zimowych gości czyli perkozki, ale te nie chciały zapozować z bliskiej odległości. Na zdjęciu pilnowany przez wronę młody bielik sidzący na wyspie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 To oczywiście nie Wisła, ale dopływ. Zdjęcie bardzo na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Swietna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Robert wymiatasz, przez Ciebie w kompleksy popadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 No to jest zima U mnie za oknem takie same widoki piękne, drzewa w szadzi, rzeczki zamarzają, -25 nad ranem. Troszkę się boję latać z aparatem w takich warunkach, Robert jak sobie radzisz w zwarciu mróz-lustrzanka. Nie wiem jak wstawisz jeszcze ze 2 zdjęcia to jutro wyjdę z aparatem rano i też rozruszam migawkę Ps. Jaki czas ustawiłeś i czy był statywik ? Edit: Tutaj taki szronik, co prawda nie znad wisły ale nad wisłą też zapewne nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Nie mam lustrzanki, ale co by nie było to aparat pod kurtkę. Jak zamarznie, to znaczy, że nie żyjesz Fotka ze statywu bo robiona z daleka i rano jak światło ma jakiś inny kolor niż biały. Czas? Chyba 1/20. Po za tym ja nie chodzę i nie poluje na plenerek tyko jadę w konkretne miejsce i wiem z góry co chcę zrobić. A potem to robię. Magiczne światło trwa bardzo krótko więc trzeba mieć „umówiony” plener. Tu największą trudnością było wejście w butospodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Robert,myślę,że ta fota śmiało może być w kalendarzu Jerkbaita,w pozycji styczeń,jest rewelacyjna Mistrzostwo świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi