Korsarz Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Dżizus jak pięknie. Czas najwyższy ruszyć dupencję Wszak zanim bolki będą dostępne można postraszyć jazio-kleniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Może mało boleniowo, ale na szczęście za nami A to mój wiślany zachód. Widziany z pokładu Śmiganta (mojej pychówki) To tak na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Żeby nie było, że nieboleniowo . Dryf wzdłuż burty się opłaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 ...a ja jeszcze nie miałem przyjemności z Panią Wisłą i nie wiem kiedy bedę miał! Remek kusi fotami, Argrabi kusi, a ja jak przymurowany... Buuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 ...a ja jeszcze nie miałem przyjemności z Panią Wisłą i nie wiem kiedy bedę miał! Remek kusi fotami, Argrabi kusi, a ja jak przymurowany... Buuu... A ja już myślałem, że umówieni jestesmy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Ta ostatnia fotka ... urzekła mnie - ten bolek pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 A ja już myślałem, że umówieni jestesmy?? Cóż... Ja też tak do niedawna myślałem, ale mi się tak porobiło, że... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 A tutaj troszkę klimatów znad wiosennego Bugu i Narwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ta ostatnia fotka ... urzekła mnie - ten bolek pozdrawiamRemek Wyglądał tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 cześć duzo fotek to dobrze, ale jakoś załadnie sie tu zrobiło więc ja przywalę oto koryto Warty kolo Lubonia po pierwszej wysokiej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Agrabi,Auuuuuuuuuuuuuu - please nie rób mi tego Ale zbój! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Agrabi,Auuuuuuuuuuuuuu - please nie rób mi tego Ale zbój! PozdrawiamRemek No cóż, Ty tu rządzisz.. A miałem przygotować jeszcze kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Dawaj i to już (skoro rządzę ). Daj, daj ... lubię oglądać - tylko mi ciśnienie rośnie i sok z aronii będę musiał pić PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacharz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 A jak woda opadniewtedy i ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 A jak woda opadniewtedy i ręce opadają jak opadnie woda powinni w okolicznych podstawówkach urządzić sprzątenie świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 A w Wiśle na stokach Baraniej góry to by sie takie duże ryby nie zmieściły. melioranci mogą ją zabić tak jak tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abborre Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 super zdjecia!ale tesknie za Wiselka nie ma drugiej takiej wody.Teraz pozostalo mi to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 eeeeeeee. niemasz co narzekać... choc na pewno nie jest to wisełka czy oderka tak po prostu inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 A to industrialny klimat z mojej Wisły - choć tam akurat już dawno nie byłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Brakowalo drugiej Polskiej rzeki ... uzupełniamy braki ... Odra z najbardziej otwartym i zakorkowanym miastem... Dzis jadąc do pracy , zdjecie z samochodu <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Tomku,fotka jak fotka ale ... ten gościu z jaką beztroską i relaksem siedzi sobie nad wodą PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Remku witam w loży szyderców <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Remku witam w loży szyderców <_< Tomku, ja po prostu zazdroszcze temu gosciowi. Ja tez tak chcialem rozpoczac dzien dzisiejszy ale sie nie wyrobilem. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Facet w lewym dolnym rogu fotki z Wrocławia jest wyraźnie zrelaksowany i ma słuszne podejście do sprawy. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Facet w lewym dolnym rogu fotki z Wrocławia jest wyraźnie zrelaksowany i ma słuszne podejście do sprawy. :D W lewym dolnym to go chyba echosondą namierzyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi