Skocz do zawartości

Bajkowa Wisła - foto

Rekomendowane odpowiedzi

Widze, ze wszystkie drogi prowadza tu....architektura nowozytna - styl neorusek...niezly taras widokowy...i punkt informacyjny, widac, ze trzeba splywac bo dochodzi 17:30.

Co do meneli to mysle, ze w kazdych czasach mieli oni wpisane swoje miejsce...

Gumo

post-15-1348914961,8455_thumb.jpg

post-15-1348914961,9751_thumb.jpg

Witajcie. Ponieważ ja w zasadzie tu tylko siedzę i czytam Wasze posty, chciałbym się z Wami podzielić kilkoma fotkami znad naszej Królowej. Nie chcę jednak robić bałaganu dlatego pytam - czy są jakieś zasady zamieszczania zdjęć ? Jakiś format maksymalny ? aaaa no i czy mogą być zdjęcia z lata

http://img258.imageshack.us/img258/9251/wisawbieniewie39.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img593.imageshack.us/img593/8977/wisawbieniewie26.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Chwalebne to, ze chcesz wniesc wklad, to rzadki obrazek ale wart nasladowania...

Co do spraw technicznych to ja akurat tutaj tylko pstrykam..wg mnie jesli chodzi o wielkosc dluzszego boku zdjecia to tak, zeby bylo widoczne na ekranie oraz tak, zeby bylo jeszzce dobrej jakosci. Mysle, ze w granicach do 800 powinno byc ok.

Odnosnie ciezaru (kb) zdjecia to jezeli wstawiasz plik z j.pl to wyskakuja informacje (jezeli bedziesz chcial wstawic plik ciezszy to automat Ci nie pozwoli). Czy sa obostrzenia jezeli chodzi o zdjecia np. z imageshack - raczej nie zauwzylem.

Generalnie liczy sie (chyba?)ciekawe ujecie jakies, byly tu juz zdjecia nie tylko z lata ale i okolowislane..

Gumo