DP Fishing Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Trzeba było z chłopakami na bungee skoczyć w chwili przerwy Swoją drogą, gdzie takich akrobatów dorwałeś?Kończyłem łowić patrze na most a tam facet dynda. Pierwsza myśl ktoś samobuja strzelił ale mu niewyszło bo jakoś w poprzek wisi . Żyje to go uratuje. Zaczym doszedłem do mostu to akurat dwóch gości wciąga nieboraka na filar. Zrobiłem fotki, zobaczyli mnie jeden z chłopaków zszedł pogadaliśmy i spytał czy skocze?. Też skoczyłem, a że byłem z kolegą to mam pamiątkową fotke. Chłopaki kończyli zabawę to nas (mnie i kolege) na pociąg podrzucili jeszcze . Spoko goście atmosfera w aucie gdy jeden z kaskaderów tłumaczył żonie że musiał w pracy dłużej zostać- bezcenne . Potem widziałem ich jeszcze pare razy jak skaczą... Edytowane 13 Stycznia 2014 przez DP Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Bywa, że jest taka spokojna Edytowane 13 Stycznia 2014 przez MILO 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Sierpień 2013 - Wisła w okolicach Płocka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 i jeszcze inne fotki z nad Wisły w okolicach Płocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Niewiem czy się nadaje ... A jak sie dobrze wpaczać to po lewej prom widać . wisła koło połańca Edytowane 26 Stycznia 2014 przez ferrox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) I ja coś dodam od siebie - Wisła okolice Jabłonny pod W-wą. Edytowane 29 Stycznia 2014 przez dru 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Styczniowa Wisła na wysokości Zabrzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertm1966 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Październikowa Wisła z okolic Kozienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Wisła z dzisiejszego spaceru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Znalazłem coś i ja okolice Połańca Pozdro 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasienieznam Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 okolice solca kujawskiego 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 słonko robi robotę, fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasienieznam Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 kilka kolejnych:) ogólnie rzadko zabieram sprzęt foto nad wodę... 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Październikowa Wisła z okolic Kozienic Robert, a ten "mały czorny" na 3 foto (prawy dolny róg) to kto? Wygląda znienacka... jak diabieł Rokita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertm1966 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) To jest Hamerek-ratlerek Edytowane 12 Marca 2014 przez robertm1966 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dwie pory roku na jednej fotce 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Fotki prezentujące wypływ Nogatu z Wisły przy podwyższonym stanie wody. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Wiślana Anakonda. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Kolego Jasienieznam - epickie foty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Kilka fotek z 11 czerwca z nad Wisły okolice Drwały / Wyszogród. Na główkę z drugiej fotki ciężko było się dostać aczkolwiek obdarowała rybą więc warto.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Wiślany "predatorek" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 P1200492.JPGAle rwie tam woda,u nas to jest bagienko w porównaniu do tego .W przyszłym roku ,to ja się zbiorę i tam przyjadę ,może z braciakiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Teraz to jest nic.Tak z 10lat temu to była miejscówka!!!Doły były po 8metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 No fajnie .Doły to ja mam u siebie ,coraz ich mniej ,ale są.Chodzi mi o te szypoty ,też chciałbym rzucić przynętę do wody i tylko wypierać luz ...Fajne miejsce ,fajna woda i głodne ptasiory na kamieniach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi