KwaQ Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertm1966 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Widok na nowy most od strony Piotrawina.Most jeszcze nieoddany do użytku-trwają odbiory techniczne itp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Wisełka o poranku. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Tydzień po tygodniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Most i kilka widoczków z okolic. Nie, nie mieszkam pod nim 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Most i kilka widoczków z okolic. Nie, nie mieszkam pod nim Bardzo dobrze znane mi miejsce , wiele wspomnień wędkarskich związanych z tymi krajobrazami . Bardzo fajne zdjęcia , ujęcia bajkowe .Swego czasu mieszkałem Modlin-Górka i tam łowiłem swoje pierwsze bolenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Miejsce z klimatem boleni już mało zostało, a wczoraj dostałem info, że 3,5 kg "pysznego" boleniowego mięska wylądowało w garze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Miejsce z klimatem boleni już mało zostało, a wczoraj dostałem info, że 3,5 kg "pysznego" boleniowego mięska wylądowało w garze Jeszcze kilka lat temu, za mostem pomiędzy pierwszą {rozmytą} , a drugą główką , można było o zmroku zobaczyć piękny spektakl . W spektaklu brały udział bolenie i ukleje , to był niesamowity widok . Z tego co piszesz to główni aktorzy, kończą swój żywot na patelni lub garnku .Szkoda , bo Wisła bez rap jest strasznie smutna. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Udało się zdążyć przed burzą 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Wisła w Budziskach koło Połańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonyopole Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 kilka kolejnych:) ogólnie rzadko zabieram sprzęt foto nad wodę... Stanowczo za rzadko! Bo zdjęcia i widoki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Bardzo dobrze znane mi miejsce , wiele wspomnień wędkarskich związanych z tymi krajobrazami . Bardzo fajne zdjęcia , ujęcia bajkowe .Swego czasu mieszkałem Modlin-Górka i tam łowiłem swoje pierwsze bolenie.Byłem wtedy za młody,aby samemu chadzać w te rejony.Odwiedziłem je wiele lat póżniej,ale bez ryby.Fotki mam gdzieś zagrzebane na starym kompie.Trzeba je wyciągnąć bo szkoda stracić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Okolice te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Pomidory nad Wisłą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Pomidory nad Wisłą Lycopersicon vistulensis - gatunek pomidora porastający brzegi Wisły, najczęściej spotykany na Warszawskim odcinku Wisły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Sandaczy nie było za to znalazł się czas na foto z kamienia godzine po zmroku, czas naświetlania 10s.Lekko horyzont uciekł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Wisła i Narew, dwie siostry Rok 2014 Rok 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 okolice mostu północnego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertm1966 Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Tama w Borowej przy stanie 90 cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 W nocy też można podziwiać przyrodę 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penaro Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Tama w Borowej przy stanie 90 cmWygląda ciekawie. A jakie wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertm1966 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Szału niema ale można coś wydłubać.Lata świetności już minęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 W nocy też można podziwiać przyrodę Trochę tęsknię już za tym widokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi