admin1348902092 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 OK zwiększyłem nieco limit 150kb PozdrawiamAdmin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 O.K. Poprawiam się. Ten sam motyw od drugiej strony. no to mi się podoba, a i w 100Kb sie zmieściłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Żartowałem! Nie chce aby Remek zemdlał jak przyjdzie rachunek z Home.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 to ja też coś dorzucę, chyba jeszcze tego nie pokazywałem. Wisła w okol. Kazimierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 I love it. Qrna, musze se kupić baloon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 I love it. Qrna, musze se kupić baloon może lepiej się zrzucić na samolot:) ja tam nie wsiadam do czegoś co nie ma skrzydeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ja z plecaczkiem wsiądę do wszystkiego - no może po za repliką Zeppelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 oby to nie był ostatni raz ja już miałem przejścia i do czegoś co nazywane jest ultralightem , balonem, itp. nie wsiadam:) ale nie robmy OT, szukam jeszcze czegos, gdzies mialem fotki z nad Wisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 O.K. zostanę przy Led Zeppelin i bez Schodów do nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Żartowałem! Nie chce aby Remek zemdlał jak przyjdzie rachunek z Home.pl A przychodzi coraz częściej PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 I love it. Qrna, musze se kupić baloon Firanka ze ściany, silnik od Frani na plecy i hajda w przestworza.. Podobno przeszkolenie trwa 2 godziny A żeby nie było, ze OT, to sprzed kilku lat, z nadzieją, ze w tym roku tak samo będzie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 I love it. Qrna, musze se kupić baloon Firanka ze ściany, silnik od Frani na plecy i hajda w przestworza.. Podobno przeszkolenie trwa 2 godziny Zapewniam cię, że dłużej, nikt się latać w 2h nie nauczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek65 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 A żeby nie było, ze OT, to sprzed kilku lat, z nadzieją, ze w tym roku tak samo będzie: Taaaa.. - Argrabi ja też mam nadzieję, że w tym roku tak samo będzie. Do tej pory napędziłem sporo stracha szarpakowcom bo mój wózek podobny do autka PSR, nad Wisłą często jestem focąc ptice. Sp.....li kilka razy. Tyle, że to są dobrze zorganizowane bandy, kilka wozów, komórki, etc etc..U nas co prawda Połaniec dociepla i Wisełka ciężko zamarza ale wprowadzili zakaz spinningowania. Zawsze to coś. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 A żeby nie było, ze OT, to sprzed kilku lat, z nadzieją, ze w tym roku tak samo będzie: Taaaa.. - Argrabi ja też mam nadzieję, że w tym roku tak samo będzie. Do tej pory napędziłem sporo stracha szarpakowcom bo mój wózek podobny do autka PSR, nad Wisłą często jestem focąc ptice. Sp.....li kilka razy. Tyle, że to są dobrze zorganizowane bandy, kilka wozów, komórki, etc etc..U nas co prawda Połaniec dociepla i Wisełka ciężko zamarza ale wprowadzili zakaz spinningowania. Zawsze to coś. Pozdrowienia Na Mazowszu na odcinku Wisły około 40 km (mecce szarpakowców) wprowadzono zakaz połowu na błystki podlodowe.. Może ta Wisła będzie bajkowa nie tylko na fotkach, ale i bajkowe rybki będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Darek65, to docieplanie” Połańca to spory awans dla elektrowni. Przed elektrownia i za nią płynie identyczna ilość lodu. Ciepełko idzie na ogrzewanie i do topienia siarki. Działa tylko tzw. wstępny podgrzew, czyli woda spuszczana do Wisły jest w 80% pobierana przez pompy. Ma to zapobiec zamarznięciu odcina 50 m. Działanie cieplej wody to ciekawy temat. Obserwuje to od początku istnienia elektrowni. Skutek dalekosiężny jest raczej fatalny. Potworne wyrybienie tego odcinaka. Zrozumiałem to dopiero jak ruszyłem jesienią 4 litery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 A żeby nie było, ze OT, to sprzed kilku lat, z nadzieją, ze w tym roku tak samo będzie: Taaaa.. - Argrabi ja też mam nadzieję, że w tym roku tak samo będzie. Do tej pory napędziłem sporo stracha szarpakowcom bo mój wózek podobny do autka PSR, nad Wisłą często jestem focąc ptice. Sp.....li kilka razy. Tyle, że to są dobrze zorganizowane bandy, kilka wozów, komórki, etc etc..U nas co prawda Połaniec dociepla i Wisełka ciężko zamarza ale wprowadzili zakaz spinningowania. Zawsze to coś. Pozdrowienia zakaz spinningu ....... bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek65 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Robert - nigdy nie byłem na kanale choć wiem, że jest mekką okolicznych grunciarzy chłodną porą roku. Oczywiście masz 100% większe doświadczenie. Jeśli chodzi o zamarzanie to po prostu bywało tak, że pod Baranowem płynęła kra a już w Tarnobrzegu Wisła stała. Pewnie mylne wnioski ale zgadzamy się, że w naszych warunkach każde sztuczne zimowisko ryb to delikatnie mówiąc problem..Szpiegu - zakaz spinningowania (przynajmniej na Wiśle) wydaje się po prostu niezbędny zimową porą. Chyba Marek Szymański coś o tym pisał w Wędkarskim Świecie. To po prostu ułatwia w naszych warunkach eliminację kłusownictwa. Przykre ale prawdziwe. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Pamiętacie - już dwa lata (prawie) minęły od tego czasu. Bajkowa ..... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 A cóz to????Jarmark Europa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Przenoszą się budują stadion na Euro 2012 PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 A cóz to????Jarmark Europa podobnie to wygląda przed lodem - tylko że wtedy wszyscy na główce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 To i ja wrzucę swoje fotki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Darek65, wszystko się zgadza, BYŁO. Ze zdjęć lotniczych kamerą termowizyjną różnicę w temperaturze wody było niegdyś widać jeszcze pod mostem w Nagnajowie. Kiedyś 17 grudnia mierzyłem temperaturę na wysokości ujścia Wisłoki po stronie elektrowni i było 17 stopni Teraz ciepło jest wykorzystywane i do Wisły trafia marne kilka % Niestety nie gaśnie zaintresowanie knałem. Bo on nadal dziala jak pułapaka na ryby. Dzień w dzień wędkarze organizują tam śmiertekny tor przeszkód.Co zaś tyczy się zakazu spinningowania, to sprawa nie jest jednoznaczna. Zakaz działa w okolicach uczęszczanych. Tam gdzie nie pojawiają się wędkarze kłusole mają komfortowe używanie. Chodzę po sezonie z aparatem i widuję akcje kłusownicze w miejscach gdzie przez cały sezon nie widziałem ani jednej. Uważam, że zakaz przynosi więcej złego niż dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 No i wstrzelił się ...To już ostatnia para . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Fajna ta barka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi