szpiegu Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Szpiegu - zakaz spinningowania (przynajmniej na Wiśle) wydaje się po prostu niezbędny zimową porą. Chyba Marek Szymański coś o tym pisał w Wędkarskim Świecie. To po prostu ułatwia w naszych warunkach eliminację kłusownictwa. Przykre ale prawdziwe. Pozdrowienia 1.nie wiem jak ty do tego podchodzisz ale dla mnie przykre ale prawdziwe jest to ze place tzw. znaczek za CALY ROK a nie za okres maj listopad sorki nie wiem jak ty ale ja sie czuje w tym momencie okradany bo place komus za 5 miesiecy za nic bo nie moge lowic 2. zakazujac spinningowania na mojej rzece pzw zafundowalo mi to ze lowiac w grudniu czy marcu czy kwietniu automatycznie staje sie klusolem a wiadomo wszyscy spinningiści to klusole tak to postrzegam po tym co napisales 3. 10 spinningistow ktorzy lowia legalnie siedzac na dobrych miejscowkach nigdy nie dopusci do wody 10 klusoli czemu bo spinningista ktory moze pojdzie a jak nie to bedzie w domu a klusole beda robic co chca bo nikt im nie bedzie patrzal na rece 4. od scigania klusoli jest cos takiego jak PSR, policja itp. w zwiazku z czym dlaczego ja mam cierpiec z powodu kogos ?? 5. zakaz sobie ustala ZO nie jest to podpisane przez wojewode itp. wiec taki straznik moze sobie wpasc nad wode i panow klusownikow grzecznie wyprosic z wody nie karajac ich mandatem bo nie ma prawa zostaje jedynie sąd koleżeński w kole ps. post ten odnosi sie do mojej rzeki gdzie lowie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Szpiegu, ale argumenty są uniwersalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Robert zgodze sie z toba bo argumenty dzialaja zarowno w jedna jak i w druga strone ale czemu ktos uczciwy w tym kraju ma cierpiec przez ludzi ktorzy nie sa uczciwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Mnie działania PZW przypominają historyjkę obrazkową Mleczki o wesołym sanitariuszu co to z poświęceniem docierał aby ratować rannego a po tym jak udzieliła mu pomocy kazał się nieść na barana do domu PZW jak chce coś zrobić dobrego to niech obetnie ostro limity a nie okres w którym możemy sobie pomachać wędką. Nie chce rozwijać tematu bo ma mało wspólnego z pięknem a i wyrazy cisnące mi się na usta też do pięknych nie należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Robert za dużo czasu spędzamy nad woda <_< proponował bym szachy korespondencyjne mniej nerwowe zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brati Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 No i wstrzelił się ...To już ostatnia para . @marcinesz, to miejsce na dolnej fotce wydaje mi sie jakos tak bardzo znane czy to okolice przyujsciowe Pilicy przy podniesionym stanie wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Oczywista oczywistość, że tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witam To i ja wrzucę jakieś bajkowe fotki - przynajmniej mi się podobają. 1) - co prawda nie wisła lecz narew - ale bajkowa jak najbardziej. 2) - Most Gdański po deszczu... PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek65 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Kubson - piękna ta Twoja Narew, super zdjęcie Moje dzisiejsze, co prawda nie jest to Wisła ale typowy mieszkaniec nadwiślańskich łęgów. Rybom wiślanym trza dać teraz spokój ale warto tam być, focić okoliczności przyrody i stresować kłusoli Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Pamiętacie - już dwa lata (prawie) minęły od tego czasu. Bajkowa ..... PozdrawiamRemek Samobójcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Kubson - piękna ta Twoja Narew, super zdjęcie Moje dzisiejsze, co prawda nie jest to Wisła ale typowy mieszkaniec nadwiślańskich łęgów. Rybom wiślanym trza dać teraz spokój ale warto tam być, focić okoliczności przyrody i stresować kłusoli Darek 65@, fajny ten Twój Buteo Można wiedzieć jakim obiektywem go ściągnąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek65 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Darek 65@, fajny ten Twój Buteo Można wiedzieć jakim obiektywem go ściągnąłeś? Niczym szczególnym, to 70-300 vr-ka Nikona. PozdrowieniaDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Darek 65@, fajny ten Twój Buteo Można wiedzieć jakim obiektywem go ściągnąłeś? Niczym szczególnym, to 70-300 vr-ka Nikona. PozdrowieniaDarek To dał się ładnie podejść, albo dobrze się przyczaiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 @Darek65, świetne foto. Nie mogę się jakoś zmobilizować na plener z aparatem przy ostatnio panujących temperaturach, wieszam więc fotki z cieplejszego okresu (dzicz i industrial dla równowagi). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zewu, łowisz a tej burcie? Jak wyniki? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Rapy tam są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Moje ale już widzę, że nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Fajną macie chłopaki miejscówkę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zaraz pewnie kogoś zaswędzą paluchy i poda nazwę pobliskiej miejscowości W sezonie będzie można tam spotkać połowę W-wy i okolic... @Maciejowaty, w zeszłym roku złaziliśmy, obfotografowaliśmy i skłuliśmy kotwicami kaaawał brzegu. Fajne miałeś miejscówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 @zewu ,przyjedziemy tam autokarem,a może nawet na dwa autokary ,takich miejscówek sie nie odpuszcza,przeczeszemy cały brzeg,mam tylko jedno pytanie,powiedz gdzie to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Hehe...ja tam rzadko bywam ,ale reklamować nie zamierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 @biosteron, taka warsiawska specyfika: gdy ktoś nad wodą zapyta czy biorą, to nawet jak przed chwilą odpiąłeś rybę, stanowczo zaprzeczasz, nic nie brało, nie bierze, nie będzie brało; gdy ktoś zapyta o miejscówkę, wysyłasz go 20 km dalej, najlepiej na drugi brzeg; w wieszanych zdjęciach retuszujesz tło, by nie można było skojarzyć miejsca itd. To takie abecadło przy tej ogromnej presji na naszych wodach. Jak ktoś się dzieli nawet powszechnie znanymi miejscówkami w necie, to na 100% przyjezdny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Fajną macie chłopaki miejscówkę <_< H he pamiętam Już nie mogę się doczekać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Pełna kulturka.. Łącznie ze szpadelkiem do schodków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 To pałka na bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi