pablom Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 To jest port w Górze Kalwarii, tam zawsze tak tłoczno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Kolejna fotka, niestety troszkę spóźniona.Wygladało to tak, jakby za wałem, w zastoisku, odbywały się jakieś zawody, w łowieniu na mormychę Tłok i ścisk tylko na fotce niewiele widać Może ktoś rozpoznaje te okolice? To okolice Góry Kalwarii. Dokładnie, tak jak pisze Pablom. To stary port w Górze Kalwarii.Tam jest zawsze tłoczno - zima, wiosna, lato... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 ciemne chmury nad Warszawą by Tommek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Fajna fota.Chyba musieliście uciekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 powiem tak - w jedną stronę (rano) płynęliśmy ponad godzinę, w drugą (wieczorkiem) nieco ponad pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 rognis_oko Dokładnie, tak jak pisze Pablom. To stary port w Górze Kalwarii.Tam jest zawsze tłoczno - zima, wiosna, lato... To po prostu port w Górze Kalwarii. Nie stary tylko po prostu port, bo jeśli to Twoim zdaniem stary port to powiedź mi gdzie jest nowy? Nie wprowadzaj nikogo w błąd. W porcie nie zawsze jest tłoczno. Zazwyczaj jest tłoczno jeśli są zawody lub w zimie, gdyż w okolicach portu jest zazwyczaj zimowisko więc niektórzy wówczas pokazują swoje wędkarskie umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Dokładnie, tak jak pisze Pablom. To stary port w Górze Kalwarii.Tam jest zawsze tłoczno - zima, wiosna, lato... To po prostu port w Górze Kalwarii. Nie stary tylko po prostu port, bo jeśli to Twoim zdaniem stary port to powiedź mi gdzie jest nowy? Nie wprowadzaj nikogo w błąd. W porcie nie zawsze jest tłoczno. Zazwyczaj jest tłoczno jeśli są zawody lub w zimie, gdyż w okolicach portu jest zazwyczaj zimowisko więc niektórzy wówczas pokazują swoje wędkarskie umiejętności. Kolego, powiedziałem, że to stary port, bo jest po prostu stary. Tutaj nie chodziło mi o to, że jest to stary/zamknięty port, bo wybudowano nowy port. Nie ma nowego portu, a ten co jest na zdjęciu jest po prostu stary, bo ma sporo lat.Poza tym, za każdym razem jak jestem w okolicy to widzę tam mnóstwo ludzi, najwięcej wiosną i zimą. Jeszcze ani razu nie udało mi się przejechać/przepłynąć tamtędy, aby nie zobaczyć conajmniej kilku/kilkunastu osób. Nie pisz mi, że wprowadzam kogoś w błąd, bo tego nie robię.A jak wiesz lepiej to po prostu napisz, a nie bezpodstawnie oskarżasz mnie o wprowadzanie w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Drogi kolego! Nie unoś się tak. Po prostu gdybyś zapytał się kogoś z tamtych okolic (a stamtąd min. pochodzę) nikt by nie udzielił odpowiedzi na pytanie: gdzie jest stary port w Górze kalwarii bo to po prostu jest port i tyle. Natomiast tak jak napisałem szczególnie w zimę port jest oblegany i wczesną wiosna min. ze względu na zimowisko, które zazwyczaj jest gdzieś w pobliżu... W lato port świeci pustkami no chyba że są zawody spławikowe. Poza tym na jesieni ściągają tam również min. wytrawni łowcy sandaczy, którzy napotkani w wakacje na postawione pytanie: jak wyniki? odpowiadają :EEEE tam w lipcu i sierpniu to kicha ale panie w styczniu i w lutym to sandacz brał to wyśmienicie. ps. I nie oskarżam Cię o nic tylko pragnąłem sprostować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 To rozumiem. Dla mnie luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tap5 Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Bajkowa Odra!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 fanstyczne zdjęcie... gratuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Prawie akwarela. Z jakiegoś mostu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Nadaje się na ścianę,pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 @tap5 genialna fota!!! Gratki takich miejscówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Fajna fotka. Dobrze byłoby zobaczyć ją w oryginalnym rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Piotr gratuluje bajkowa Odra jak z Basni Tolkiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tap5 Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Jest to fota zrobiona z mostu kolejowego w Stanach (okolice Nowej Soli). Bardzo rybny i piękny kawałek wody. Co do mostu to jest on pod jakimś względem wyjątkowy (nie jestem pewien ale chyba najdłuższy w Europie o tego typu konstrukcji) i warto go zobaczyć.Pozdrawiam.Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 tap5 gratuluje foty, zdjęcie po prostu bajka.A oto moja WisŁa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Bajkowa Odra!!!! Super fotka. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Piękna panoramka Odry, gratuluję super ujęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 No, no, no ... nieźle, nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Byloby bardziej bajkowo bez tych słupow... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 @Mat, @Gumo, fajne foty.Poza ładnymi zdjęciami ryb, bardzo lubię oglądać takie klimatyczne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Mateo, też byłem wtedy na rybach i wyjąłem 6 jazików - tyle, że moja fotka z komórki. Szkoda, że nie zadzwoniliście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi