Kubson Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Witam Również nie wisła niestety, ale moi mazurscy przyjaciele PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 ...i jeszcze widoczek. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 ... chyba z niedzielnego zachodu słońca ? fotka z dzisiejszego poranka tuż przed godziną 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 @Kubson, fajne foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Z cyklu tyłem do rzeki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 dzisiejsze młode bieliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek65 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Wujek - cieszy oko taki widok, młode bieliki nad Wisłą, znaczy jest przyszłość dla tych pięknych ptaków.Moja Wisełka poniżej , kajak pchać czasem trzeba co sprawdziłem doświadczalnie i.. bywa za płytko dla grubszych bolków ale niech sobie taka zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Fajna fotka. Wisła prawie jak moje odcinki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Wujek - cieszy oko taki widok, młode bieliki nad Wisłą, znaczy jest przyszłość dla tych pięknych ptaków. Obecna sytuacja bielika w Polsce jest bardzo zadowalająca, do tego stopnia że ptaki za bardzo nie mają się już gdzie gnieździć. U mnie nad Wisłą widok bielika to standard, przeważnie są to młode koczujące osobniki. W tym roku widziałem też stare ptaki więc przypuszczam że gdzieś już mają gniazda.Tym razem widziałem przelatującego rybołowa, ten gatunek to w Polsce już rzadkość i prawdopodobnie to nie był nasz ptak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek65 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Ginel - odcinek ten sam - pomiędzy ujściem Dunajca i Sanu - oczywiście są miejsca ciekawe wędkarsko jak widać z Twoich fotek i ekipy połanieckiej . Wujek - racja, rybołowy to niestety rarytas,ponoć tylko 70-80 par lęguje w RP. Być może Twoje okazy to przeloty jesienne. Zazdroszczę bielików, na mojej Wiśle ich nie ma. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Darek65, opcykamu cały nasz odcinek Wisły Na Twojej fotce jest fragment poniżej zakrętu którego panoramę pokazałem. A co do grubych bolków i innych ryb to trudno się dziwi, że ich nie ma skoro po drugiej stronie jest Mekka kłusoli, czyli wieś Lipnik. Może kiedyś Wisła weźmie odwet i zmyje to g... z powierzchni ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Darek65 następnym razem zrobię zdjęcie moich łowisk. Mam jeszcze większe plaże:)Gdzieniegdzie jest jakiś dołek.Ja wiem, że to ten sam odcinek, zobacz jednak na stan wody w Karsach. Całe 60-70cm p.s Dostałem jakiś czas temu ukleje od RH i nie mam nawet gdzie ich przetestować Ja nie potrzebuje cudów, ale mam nadzieję, że podskoczy tak z 30cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Ginel, nie czekaj na cud tylko dolej te 30 cm, będzie szybciej i pewne Ja na razie nie narzekam bo jest niezły scenariusz na jesień. Mam niżówkę i podobno mają być nad ranem przymrozki. Kiedyś dałbym sobie coś uciąć, że za tydzień będzie ostra jazda. Ostatnio jednak coraz mniej pewny jestem czegokolwiek. Dziś o 4 rano pewien człowiek opowiadał mi, że u niego na przykosach bolków od groma i złowienie jakiegoś jest dziecinnie proste. Czyżby czekała mnie kolejna tułaczka za porządnym łowiskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Czekam na taką aurę z porannym przymrozkiem i mgłą.Ech to były czasy i widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Ginel, nie czekaj na cud tylko dolej te 30 cm, będzie szybciej i pewne Hehe ja ci wiaderko pożycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Wisły tu nie widać ale czuć jej bliską obecność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Oj czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 @RobertKurde byłeś na Żuławach i żeś do kolegi nie wstąpił - fota przypomina mi jak za młodu śigałem z bambusem nad jeden z żuławskich rowków melioracyjnych. Z tego miejsca do Wisły jest co prawda ze 30 km, ale Twój pstryk spowodował, że pobawiłem sie suwaczkami i oto moje smutne miejsce na Żuławach. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Bardzo ladne zdjecie, szkoda ze bardzo ostro doprawione, sporo stracilo... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 @RobertKurde byłeś na Żuławach i żeś do kolegi nie wstąpił Mówiłeś, że mieszkasz w bloku a nie na jakiś Żuławach Spotkać się trzeba i pogadać o suwaczkach co by się Gumo nie kapnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Zanderix? Przeżyłeś to? Jak apokalipsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 @Zanderix, oj znam te tereny, znam Super fota pozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 @RemekOj przeżyłem jeszcze kilka takich apocalips (lub solarek jak powiedziała kiedyś moja kooleżanka) Ale dobra skończę już, bo to wątek o Wiśle a nie o moich przesterowanych fotach. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Ja tam staram się nie grzebać w PS'ie bo za dużo suwaczków ma i można się pogubić. Lubię zdjęcia bezpośrednio z puszki ew. korekta tego co cyfra nie wyciągnęła lub źle zinterpretowała (żadnych jednak dodatków). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi