tomek307 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Witam.W poniedziałek mam zamiar wypożyczyć łódkę w Silurusie w Modlinie, będe pływał tam po raz pierwszy.Lepiej płynąć w stronę Warszawy czy w stronę Wyszogrodu?Będe wdzięczny za wszelkie sugestje i podpowiedzji.Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Im bliżej W-wy to napewno więcej przywieszek będziesz miał na lince Cięzko określic czy wybranie jednego z dwóch podanych kierunków spowoduje,że połowisz.To sporo wody więc powodzonka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.K Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 polecam kierunek Wyszogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ral1n Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Panowie, mieszkam w Aninie, więc do Wisły mam teoretycznie rzut beretem, ale nigdy w niej nie łowiłem. Chciałem zapytać, czy ktoś z Was mógłby polecić interesujące miejsca na wysokości Otwock - Wawer/Anin/Międzylesie. Generalnie zależy mi na dojechaniu autem w miarę bezpośrednio w okolice części przybrzeżnej. Po pracy w ciągu tygodnia mam mało czasu, ale chociaż na godzinkę z chęcią bym wyskoczył w sprawdzone miejsce, gdzie można szybko i sprawnie dojechać. Będę wdzięczny. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Panowie, mieszkam w Aninie, więc do Wisły mam teoretycznie rzut beretem, ale nigdy w niej nie łowiłem. Chciałem zapytać, czy ktoś z Was mógłby polecić interesujące miejsca na wysokości Otwock - Wawer/Anin/Międzylesie. Generalnie zależy mi na dojechaniu autem w miarę bezpośrednio w okolice części przybrzeżnej. Po pracy w ciągu tygodnia mam mało czasu, ale chociaż na godzinkę z chęcią bym wyskoczył w sprawdzone miejsce, gdzie można szybko i sprawnie dojechać. Będę wdzięczny. Dziękuję. Szukaj. Woda się ciągle zmienia. Teraz jest bardzo nisko. Ale jak dobrze poszukasz to klenie po 40cm połowisz, są i większe, niektóre haki potrafią porozginać. A na namiary GPS na otwartym ja bym nie liczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Spróbuj w okolicach Grochali, ale nie wiem jak tam teraz z wodą.Nie byłem od lipca w tamtej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
octavus Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Witam serdecznie kolegów Jest może ktoś zainteresowany wyprawą na klenio-jazie na warszawskim odcinku Wisły w przyszłym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubsonon Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Teraz jest zbyt duże ryzyko rzucania przynętą w Wisełkę - a nóź zahaczysz jakąś zawleczkę od granata pozostawionego przez Rzeszę To dopiero może być przyłów... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Teraz jest zbyt duże ryzyko rzucania przynętą w Wisełkę - a nóź zahaczysz jakąś zawleczkę od granata pozostawionego przez Rzeszę To dopiero może być przyłów... a jakie emocje adrenalina uszami by tryskała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Teraz jest zbyt duże ryzyko rzucania przynętą w Wisełkę - a nóź zahaczysz jakąś zawleczkę od granata pozostawionego przez Rzeszę To dopiero może być przyłów... a jakie emocje adrenalina uszami by tryskała ... albo z drugiej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croy Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 a konkretniej gdzie i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 moze i ja sie doczepie tylko jak wyzej, gdzie i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku121 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 I ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Koledzy, w takim składzie to możecie iść owca zaganiać Coraz chłodniejsze są dni i noce. Jeszcze chwila i wiślane kleksy poschodzą z przelewów Sprężajcie się! Pozdrawiam, Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croy Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Ze mnie to słaby zawodnik, można powiedzieć że uczę się je łowić ale chętnie pochodzę. Mogę w środę i piątek. A dziś taki o się trafił . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
octavus Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam ponownie sorki za brak odpowiedzi ale właśnie wróciłem z Londynu to w takim składzie to niezła wyprawka by się szykowała Mi pasuje tak naprawdę każdy dzień i godzina Więc zbierzmy się powalczmy z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
octavus Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 tak szczerze mówiąc ja w tym roku najlepsze wyniki miałem na rafkach na lewym brzegu i fajne brzanki jako przyłów się trafiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 no to kiedy sie zbieramy, ja moge sroda, czwartek i rano (do tej 15 posiedziec) w piatek, potem szkola wiec odpada. A z checia sie spotkam, doucze itd. itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
octavus Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 No mi pasuje jutro dowolna godzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ja zaraz jade gdzis na wiz a wi starowki. Moje doswiadczenie w tym temacie jest mniej niz 0, ale chce zaczac. To sie ustawiamy jutro, nie wiem czy lepiej o 9/10 czy wieczorem? co do miejscowki to niech sie tez wypowiedza doswiaczeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
octavus Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 zdecydowanie wcześniejsze godziny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 to ja czekam na propozycje.Z dzisiejszego wypadu, tylko strata wiroweczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
octavus Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 A gdzie łowiłeś ? Proponuję około 9 pod mostem gdańskim po lewej stronie Wisły 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 nie daleko przystanku torwar (obok legii), tam jest taka jakby tama, to tam i nieco dalej z pradem.To kto jest chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Panowie, życzę powodzenia. Ja z chęcią bym się zjawił, ale raz, że jestem dostępny jedynie po godzinie 18.00, a dwa-złapała mnie jakaś infekcja, a na chorobę niestety pozwolić sobie nie mogę . W przyszłym tygodniu-nie wykluczam 1-wypadów za kleksem. Dajcie proszę znać jak efekty. WB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi