Skocz do zawartości

Warszawska i podwarszawska Wisła

tomek307

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...

Panowie, mieszkam w Aninie, więc do Wisły mam teoretycznie rzut beretem, ale nigdy w niej nie łowiłem. :lol: Chciałem zapytać, czy ktoś z Was mógłby polecić interesujące miejsca na wysokości Otwock - Wawer/Anin/Międzylesie. Generalnie zależy mi na dojechaniu autem w miarę bezpośrednio w okolice części przybrzeżnej.

Po pracy w ciągu tygodnia mam mało czasu, ale chociaż na godzinkę z chęcią bym wyskoczył w sprawdzone miejsce, gdzie można szybko i sprawnie dojechać.

Będę wdzięczny.

Dziękuję. ;)

Panowie, mieszkam w Aninie, więc do Wisły mam teoretycznie rzut beretem, ale nigdy w niej nie łowiłem. :lol: Chciałem zapytać, czy ktoś z Was mógłby polecić interesujące miejsca na wysokości Otwock - Wawer/Anin/Międzylesie. Generalnie zależy mi na dojechaniu autem w miarę bezpośrednio w okolice części przybrzeżnej.

Po pracy w ciągu tygodnia mam mało czasu, ale chociaż na godzinkę z chęcią bym wyskoczył w sprawdzone miejsce, gdzie można szybko i sprawnie dojechać.

Będę wdzięczny.

Dziękuję. ;)

Szukaj. Woda się ciągle zmienia. Teraz jest bardzo nisko. Ale jak dobrze poszukasz to klenie po 40cm połowisz, są i większe, niektóre haki potrafią porozginać. A na namiary GPS na otwartym ja bym nie liczył B)

Teraz jest zbyt duże ryzyko rzucania przynętą w Wisełkę - a nóź zahaczysz jakąś zawleczkę od granata pozostawionego przez Rzeszę :huh:

To dopiero może być przyłów...

a jakie emocje :mellow:

adrenalina uszami by tryskała :D

• Like 1

Panowie, życzę powodzenia. :D

Ja z chęcią bym się zjawił, ale raz, że jestem dostępny jedynie po godzinie 18.00, a dwa-złapała mnie jakaś infekcja, a na chorobę niestety pozwolić sobie nie mogę :unsure: . W przyszłym tygodniu-nie wykluczam 1-wypadów za kleksem.

Dajcie proszę znać jak efekty.

WB