zayl990 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 to tak, ja czekam do 23, czy mam sie ogarniac czy nie. Bo sam nie jade ;p rozumiem ze octavus sie za i mozna sie o 9 spotkac na przystanku most gdanski. Czekam na infoPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
octavus Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ja będę około 9 na przystanku Mój nr tel 515-171-434 tylko jak coś to pisz bo mam popsuty głośnik w tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Byli, zapoznali sie, w sumie nic nie zlowili... do nastepnego Prawdopobabli na bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Widziałem dzisiaj (prawdopodobnie) któregoś z Was (zielona bejsbolówka?) W przyszłym tygodniu uda mi się wyrwać może przed robotą 7.00-9.00 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tak, hehehe to byl Piotrek ;pja za tydzien to po 15 wolny, wiec bolki mozna meczyc, ale dopiero od srody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 No ja niestety jestem wolny do 9:00 bądź po 18:00 Ale dziwne jest to, że nie mieliście żadnego kontaktu z rybą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ale nikt nie powiedzial, ze kontaktu nie bylo. Ale o takich mikrusach pisac nie bedziemy tylko do wiadomosci byly 3 sztuczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
octavus Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Panowie nędza totalna była... Jeden bolonek i mały klenik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croy Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Również byłem w środę ale dotarłem dopiero koło 16..łowiłem do ciemna i trafił się tylko jeden okoń ale za to bardzo przyzwoity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
octavus Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 A może na jutro znajdzie się ktoś chętny pogoda troszkę się zmienia powinno być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayl990 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja odpadam szkola...Ale doszedl curadziak, wiec za tydzien jakiegos bolka bedzie mozna poganiac, ale od srody wolny jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Może ktoś jutro reflektuje? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Ja bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Idźcie sobie późnym popołudniem "na Starówkę", od końca "muru" tak z 400-500 metrów możecie pospacerować w stronę Gdańskiego... Bardzo płytko chodzące 3-4 cm woblerki bo woda 30 cm do pół metra, a w porywach ze 70 centymetrów... Klonki takie "okołokilówki" na razie się tylko kręcą czyli tak 40-45cm ale grubszych tylko patrzeć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Bombowo ze spotykacie sie w wawie na klenie. Chetnie dolacze i pomacham niezdarnie muchowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Dzisiaj byłem bez wędki na spacerze z dzieckiem na lewym brzegu i chyba jakieś zawody (spławikowe?)widziałem koło Spójni . Ja się jutro wybieram koło południa. Jakieś wyniki panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Panowie ja mam bardzo fajną miejscówkę ,jak ktoś ma ochotę to zapraszam.Trzy wieczorne wypady: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Ja chetnie wspolnie polowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Ja mogę dzisiaj i jutro ale wieczorem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croy Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 I jak panowie łowicie coś? Panie Kielo dałby pan jakąś praktyczną lekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Jadę nad Orzyc w Warszawie będę dopiero w Środę , nad Wisłę mogę się wyprawić dopiero w Sobotę i tak możemy ewentualnie się umówić i tu nie chodzi o lekcję tylko raczej o miejsce ,bo nie wszędzie one siedzą :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croy Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 W weekendy niestety pracuje i mogę tylko w tygodniu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) Ja się piszę. Edytowane 21 Października 2012 przez kocmyrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 OK to może Sobota jak nie będzie padać jakoś o 6 rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Ictus:-) może poranna Sobotnia mucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi