Jasiek170476 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Również walczę do końca grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Również walczę do końca grudniaJak tam Pany powalczyliście , czy tylko wiatr was wychłostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Trza być twardym i nie pękać na robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Mnie wiatr nie wychłostał ale efekty marne:) 3h łażenia i zero. Ale kto nie walczy ten nic nie dostaje, dziś nie obdarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Bo ryby popłynęły na wybory żeby pani Hani nie odwołali . Wszak dużo robi by wędkarzom utrudnić życie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ja walczyłem w nocy na mieście.... nie starczyło mi już sił na walkę nad wodą . Może jutro po robocie na pana sandała sie zaczaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Sandacze jakoś mnie omijają, jakoś nie mogę trafić w porę żerowania tych pięknych rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioo Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 mako trafiłeś coś ostatnio? Ja również nie odpuszczam i dziś planuję desant za mętnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Nie byłem ostatnio na warszawskim odcinku, dziś też w końcu nie dam rady wyskoczyć. W zeszłą niedzielę byłem w ciągu dnia ,ale to był odcinek Wisły obok Maciejowic. Kurde muszę się jakoś zmobilizować i jutro wyskoczyć . Ma być trochę cieplej niż dziś . Oby do czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (...) Oby do czerwca Tak, a w czerwcu "może na jesień się ruszą". Wisła Macieju, to już nie to co kiedyś. Trzeba walczyć o każdej porze roku i liczyć na szczęście. Pozdrawiam i sandacza życzę przez duże "S". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Bierz Wojtka i atakujcie zedki.Znacie "mety",wiec cos napewno sie uwiesi Powodzenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Ja to bardziej tęsknie za ciepłymi nocami. Bo u mnie to działa to tak:Jak jest ciepło na dworzu to są ciepłe kamienie,Jak są ciepłe kamienie to jest mi ciepoło w tyłek siędząc na nich.Jak jest mi ciepło w tyłek to jest mi przyjemnie na rybach.Jak jest mi przyjemnie na rybach to częściej chodzę nad Wisłę.Jak chodzę częściej nad Wisłę to lepiej rozgryzam miejscówki i godziny najlepszych aktywonści rybJak lepiej rozgryzam miejscówki i godziny aktywności ryb to więcej i częściej je łowie.Jak więcej i częsciej łowie ryby to bardziej śmierdze rybami w tramwaju wracając do domu.Jak bardziej śmierdze rybami w tramwaju to więcej miejsc siedzących mam do dyspozycji.Jak........dobra starczy tych jak'ów, ale można tak ciągnąc dalej Najważniejsza jest ciepła nocka! ......a ryby wtedy same się złowią hehehe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) Bierz Wojtka i atakujcie zedki.Znacie "mety",wiec cos napewno sie uwiesi PowodzeniaNo właśnie plan taki jest.... problemem mogą być tylko nasze dziewczyny Trzeba próbować Edytowane 17 Listopada 2014 przez mako150 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 mogą wybierać przynęty.W moim przypadku działa całkiem dobrze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 No właśnie plan taki jest.... problemem mogą być tylko nasze dziewczyny Trzeba próbować Ja ze swoją problemów nie mam Należałoby wyskoczyć jeszcze parę razy Maciek:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Dzisiejszy przyłów z warszawskiej rafy... chyba nie jest najgorzej z czystością Wisełki w jak takie gadziny w niej mieszkają? Edytowane 20 Listopada 2014 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Raków błotnych jest pełono w Wiśle, ale są mało wymagające co do warunków życia . Jak byś chwycił raka szlachetnego to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Nie znam się na rakach hehe Możesz napisač coś więcej; po czym poznałeś, gatunek do ktòrego należà te szczypce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 "Rak pręgowany jest uważany za gatunek szkodliwy (gatunek inwazyjny). Nie wolno go wprowadzać do zbiorników wodnych, a nawet jeżeli zostanie wyłowiony nie można go wypuścić z powrotem."Niestety i w Bugu jest tego pełno, raczek który wyparł niemal całkowicie nasze rodzime raki :/ Często zdarza się że łapią za żylke przy łowieniu na opad . Trzeba je unicestwiać, jednak mi zawsze ich szkoda i puszczam.... w końcu to nie ich wina że zostały tu sprowadzone... to wina ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 http://www.wedkarz.pl/wp-webapp/article/2949Tu jest conieco wyjaśnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Panowie potrafię korzystać z przeglądarki... Tszonek o czym Ty piszesz???Pytanie było do @mako, na jakiej podstawie stwierdza, że szczypce naleŻą do raka błotnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 o rakach .......................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 przynęta ciekawa niby jerk ,a ze sterem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Cos tam z podstawówki zapamiętałem . Do tej pory myśłem, że mamy tylko dwa rodzaje raków w naszych wodach. Rak szlachetny jest czerwony i żyje w czystych wodach, a rak błotny nie jest czerwony i żyje też w gorszych warunkach. Ale się okazało, że z tymi rakami to grubszy temat... Kolega rak pręgowany się pojawił Znalazłem kalesony! Lecę na ryby! ......yyyy powiedziłem kalesony? Chodiło mi o Geoff Anderson kalesoraptory z materiału turbobuurbo ciepły tyłek w komplecie ze skarpetami Scierra CXPP Marywilska za 2zł . Edytowane 20 Listopada 2014 przez mako150 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Sandacze vs Maciek 1 : 1 Walczymy dalej! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi