MichałM Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ile miał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Jakby "obciął" paluszki na obrazku, to mógłby powiedzieć, że 2 razy tyle... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ale paluszki są Zorro, a ja z Was debili robić nie będę. Dokładnie to zmierze w domu bo na wędce zaznaczyłem. Taki średniak warszawski. Minimum forumowego nie miał ale fotka ładna C&R wiec może mod daruje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 O której godzinie wziął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Pierwszy, który mi spadł wziął o 19.45. Drugi, ten ze zdjęcia o 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Zaraz jadę nad Wisłę, dzisiaj nie wieje do zmroku powinienem wytrzymać. Zdam relację jak wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Czekamy w takim razie na jakąś grubą rape albo klenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Na weekend będe gościł w Warszawie i mam czas w niedziele wyskoczyć na rybki- w związku z tym mam pytanie do lokalsów- planuje pochodzić troche brzegiem Wisełki- jak wygląda dostęp do prawego brzegu powyżej mostu Siekierkowskiego?Interesują mnie głównie główki po prawej stronie rzeki jakie 4 km w góre od m. Siekierkowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Na weekend będe gościł w Warszawie i mam czas w niedziele wyskoczyć na rybki- w związku z tym mam pytanie do lokalsów- planuje pochodzić troche brzegiem Wisełki- jak wygląda dostęp do prawego brzegu powyżej mostu Siekierkowskiego?Interesują mnie głównie główki po prawej stronie rzeki jakie 4 km w góre od m. Siekierkowskiego.Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, że w górę od mostu czyli na północ czy w górę rzeki znaczy na południe:) Bo akurat to dwa kompletnie różne odcinki. Możesz praktycznie zacząć od samego mostu i kierować się na północ prawym brzegiem. Dostęp do wody bardzo dobry prawie na całej długości. W większości brzeg kamienisty dopiero później od pierwszej główki piaszczysty z plażami. Zero utrudnień w dojściu do wody bądź szybkim przemieszaniu się wzdłuż jej brzegu (ścieżki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Dzięki za odpowiedź. Chodziło mi o kierunek w góre rzeki czyli na południe. Ale wezmę pod uwagę też pólnoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Dzisiaj lipa zero kontaktu, ktoś przedemną trafił jakiegoś szczupłego świadczyły o tym ślady łusek na brzegu. Woda fajna tylko strasznie niska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Dzięki za odpowiedź. Chodziło mi o kierunek w góre rzeki czyli na południe. Ale wezmę pod uwagę też pólnoc Uważaj na strefę ochronną w pobliżu piaskarni, pod Siekierkowskim do kwietnia jest tam zakaz wedkowania. Pojedź sobie na Zawady może coś trafisz fajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Interesują mnie głównie główki po prawej stronie rzeki jakie 4 km w góre od m. Siekierkowskiego.Byłem w ub. sobotę i okropnie zasypane. Wody tyle co na lekarstwo ale próbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Dzięki za odpowiedź. Chodziło mi o kierunek w góre rzeki czyli na południe. Ale wezmę pod uwagę też pólnoc No to jak na południe to inna sprawa. Po pierwsze musisz obejść dwa małe porty (zatoczki). Zatokę Suma oraz PTTK. W obu możesz liczyć na ładnego szczupaka. Im dalej na południe tym bardziej dziko i napewno rzadko kogoś spotkasz. Ale praktycznie wszędzie bez problemu dojdziesz do brzegu. Jasiek17047 pisze ci byś uważał na strefę ochronną ale ona jest po lewej stronie Wisły, po prawej nie ma żadnych ograniczeń. Powodzenia i daj znać czy coś się uwiesiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Przy niskiej wodzie, to może lepiej zmienić brzeg i przelecieć się od Łazienkowskiego do Starówki... Troszkę głębiej i trochę więcej kamieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Dzięki panowie za porady,Zobaczymy ile zdąże pozwiedzać Może będzie czym się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prabart Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Niedzielne 1,5 godziny w okolicach siekierkowskiego - zero kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Mnie korci, żeby pójść za radą kolegi Zorro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Byłem,widziałem, troche się poszlajałem- zero kontaktu z rybami.W góre rzeki od Siekierkowskiego - to rzeczywiście niezła dzicz- bardzo mi się tam podobało- co 10m bobrowy slip do wody, sarny, sokoły ganiające nad moją głową jakie sikorki- sama natura- trochę porzucałem z przedostatniej główki, troche próbowałem w napływie i rynnie przybrzeżnej przed ostatnią przelaną główką.Później przeniosłem się do miasta w dół rzeki od m. Łazienkowskiego- cóż industrial nie jest tym co kocham.Kamienista opaska pozbawiła mnie paru przynęt... i tyleAle i tak zazdroszcze Wam Warszawiakom bliskości wilekiej rzeki.PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Byłem,widziałem, troche się poszlajałem- zero kontaktu z rybami.W góre rzeki od Siekierkowskiego - to rzeczywiście niezła dzicz- bardzo mi się tam podobało- co 10m bobrowy slip do wody, sarny, sokoły ganiające nad moją głową jakie sikorki- sama natura- trochę porzucałem z przedostatniej główki, troche próbowałem w napływie i rynnie przybrzeżnej przed ostatnią przelaną główką.Później przeniosłem się do miasta w dół rzeki od m. Łazienkowskiego- cóż industrial nie jest tym co kocham.Kamienista opaska pozbawiła mnie paru przynęt... i tyleAle i tak zazdroszcze Wam Warszawiakom bliskości wilekiej rzeki.PozdrawiamPiotrGdybyś tak z marszu późną jesienią połowił , byłbym zaskoczony . Im większa woda tym więcej czas trzeba żeby ją rozgryźć .Gratuluję determinacji .Zapraszam w bardziej przyjaznych miesiącach.Na pewno efekty będą lepsze , a i jakiś kolega-przewodnik z forum by się znalazł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Byłem,widziałem, troche się poszlajałem- zero kontaktu z rybami.W góre rzeki od Siekierkowskiego - to rzeczywiście niezła dzicz- bardzo mi się tam podobało- co 10m bobrowy slip do wody, sarny, sokoły ganiające nad moją głową jakie sikorki- sama natura- trochę porzucałem z przedostatniej główki, troche próbowałem w napływie i rynnie przybrzeżnej przed ostatnią przelaną główką.Później przeniosłem się do miasta w dół rzeki od m. Łazienkowskiego- cóż industrial nie jest tym co kocham.Kamienista opaska pozbawiła mnie paru przynęt... i tyleAle i tak zazdroszcze Wam Warszawiakom bliskości wilekiej rzeki.PozdrawiamPiotrNie wiem jak daleko w górę rzeki poszedłeś ale im dalej tym lepiej:) To samo drugi brzeg, Wyspy Zawadowskie i Świderskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Gdybyś tak z marszu późną jesienią połowił , byłbym zaskoczony . Im większa woda tym więcej czas trzeba żeby ją rozgryźć .Gratuluję determinacji .Zapraszam w bardziej przyjaznych miesiącach.Na pewno efekty będą lepsze , a i jakiś kolega-przewodnik z forum by się znalazł .Jeden z najlepszych miesiecy w roku ale z doskoku trzeba mieć straszne szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Wisla nie daje na pierwszej randce, szanuje sie.Przeciez to Królowa Powodzenia na kolejnych spotkaniach. pozdrawiamJej unizony i wierny sługa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Wisla nie daje na pierwszej randce, szanuje sie....Często też boli ją głowa, a jednak człowiek wraca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) dziś i ja bylem na Tarchominie na główce od 14-17 to jeden pstryk o 16.30ale to moje początki z sandaczem wiec bylem w szoku ze w ogolę coś chciało zagryźć i nie zaciąłem bo mnie zamurowało posiedziałbym dłużej bo widzę że i później można na coś liczyć ale tak samemu po nocy to strach Edytowane 28 Listopada 2014 przez Spawciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi