pisarz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 ale wydaje mi się, że ukleja jest, ale jest głębiej i dalej od brzegu. Nie wygrzewa sie w słońcu na plyciznach poprostu.Dawniej ukleja też była dalej i głębiej , ale bliżej i płycej też jej nie brakowało.Była wszędzie i to w dużych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) @Skorio....szczerze? To nie pamiętam kiedy byłem 6h na Wiśle....chyba ze 2-3 lata temu, także podziwiam....z drugiej strony jednak jakbym miał możliwości czasowe - to pewnie i ja bym tyle posiedział, nawet jakby statystycznie miało "wypaść": kleń na 2h....Klenie na opasce już bliżej grota? @Malcz, założenie miałem takie; 3h na lekko (kleniowo), potem kanapki, odpoczynek i 3h grubiej (boleniowo). Klenie z odnogi, a na opasce na zero, przeszedłem ok. 200-300m = kilka skubnięć praktycznie już pod nogami, jedno nie zacięte mocniejsze branie. No i ten bolek daleko na wodzie potężnie przywalił mniej więcej 400 m od grota. Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Skorio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Wywiad z Maćkiem był wstawiany na forum w 2011r , polecam wypowiedź z 3,09 min. W 2011r mówi że jest źle , a co powiedziałby w 2015? Tragedia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 ... streetfishing, białoryb na spinning i dziubanie na UL okonków - myślę że w tym kierunku ewoluuje wędkarstwo w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dziś próbuję po lewej od okolic gdańskiego do "czarnobyla" (trafnie to Bartek ująłeś , a byliśmy wtedy chyba tam razem, o ile pamięć mnie nie myli, tego co wieszało się na kotwicach nie przebiją najstraszniejsze horrory ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 ... streetfishing, białoryb na spinning i dziubanie na UL okonków - myślę że w tym kierunku ewoluuje wędkarstwo w WarszawieJeszcze trochę i okoni zabraknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Dzisiaj 2h i bolek równe forumowe minimum , był też drugi mniejszy , ale nie dojechał do brzegu , po drodze spadł . Edytowane 11 Czerwca 2015 przez pisarz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 jest tak jak piszecie uklei jest bardzo malo i to bardzo malej i sredniej , duzych brak . ukleja na slonce zawsze reaguje wychodzac do powieezchni i od tego sie nie odzwyczai a jak jej nie widac ro po prostu jej nie ma. dzis na czajce (16-19) 3h machania i z 5-6atakow boleni widzialem czyli bardzo slabo jak na to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dobra, idę powalczyć z sandaczami. Może nie będzie tak źle jak piszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dobra, idę powalczyć z sandaczami. Może nie będzie tak źle jak piszecie Daj znac jak poszlo, trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dupa, dupa...Wisłą płynie gówna kupa. W skrócie tyle na temat wyjścia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Dupa, dupa...Wisłą płynie gówna kupa. W skrócie tyle na temat wyjścia. to nam dales nadzieje ;p nic tylko nad wisle pędzic ps. jesli chcialbym przy spojni polapac na spina do gdanskiego to gdzie mozna bez problemu auto zostawic ? Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Spawciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 to nam dales nadzieje ;p nic tylko nad wisle pędzic ps. jesli chcialbym przy spojni polapac na spina do gdanskiego to gdzie mozna bez problemu auto zostawic ?Z lewej strony Wisły najlepiej pod Centrum Wędkarstwa. Z prawej strony na parkingu pod ZOO , lub za Gdańskim jest zjazd na wał przeciwpowodziowy i tam jest miejsce do parkowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 to nam dales nadzieje ;p nic tylko nad wisle pędzic ps. jesli chcialbym przy spojni polapac na spina do gdanskiego to gdzie mozna bez problemu auto zostawic ?A co ja będę Was oszukiwać . W pierwszym rzucie złowiłem półtora metrowy kawałek bandaża całego we krwi i jeszcze jakimś innym świństwe. Dobrze, że miałem nóż i szczypce bo bym musiałbym wyrzucić miernika. Chyba szpital położniczy spuszcza odpady medyczne, masakra jakaś. Pomijam tampony, podpaski i inne gówna. Musiałem w domu wszystkie woblery i pudełko umyć płynem do naczyń bo śmierdziało wiecie czym. Co do samochodu to masz parking przy spojni i pod gdańskim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) A co ja będę Was oszukiwać . W pierwszym rzucie złowiłem półtora metrowy kawałek bandaża całego we krwi i jeszcze jakimś innym świństwe. Dobrze, że miałem nóż i szczypce bo bym musiałbym wyrzucić miernika. Chyba szpital położniczy spuszcza odpady medyczne, masakra jakaś. Pomijam tampony, podpaski i inne gówna. Musiałem w domu wszystkie woblery i pudełko umyć płynem do naczyń bo śmierdziało wiecie czym. Co do samochodu to masz parking przy spojni i pod gdańskim.Pod gdańskim parkingu brak -pod mstem osłupkowali,a dzierżawca baru raczej nie udostępni swego miejsca...wiadomo dostawy itdKiedyś rozmawiałem z gruntowcem ,że duże-jak śledzie 18-20cm ukleje to z dna łowi-rzeczywiście miał trochę w siatce.Zdaje się ,że bolki też za nimi poszły... Edytowane 12 Czerwca 2015 przez klim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Kiedyś rozmawiałem z gruntowcem ,że duże-jak śledzie 18-20cm ukleje to z dna łowi-rzeczywiście miał trochę w siatce.Zdaje się ,że bolki też za nimi poszły... moze cos w tym prawdy jest bo przy powierzchni to sama sieczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 http://www.wios.warszawa.pl/pl/aktualnosci-i-komunika/komunikaty/1083,KOMUNIKAT-MAZOWIECKIEGO-WOJEWODZKIEGO-INSPEKTORA-OCHRONY-SRODOWISKA-z-dnia-11062.html Wygląda na to że jesteśmy w oku cyklonu....... Ciekawe tylko czy im się nie przedłuży przypadeczkiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Europa goni nas do segregowania śmieci, inwestowania w surowce odnawialne, a tymczasem gówna w stolicy lecą prosto do rzeki, nad którą przesiaduje w okresie letnim tysiące ludzi Haha, no nie mogę, czasem czuję się jakbym mieszkał w kraju rodem z filmów Barei. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ja w takim razie odpuszczam sobie Wisłę na ten moment... Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) A ja chyba jutro przejadę się w okolice zoo jak się ktoś wybiera to można połączyć siły Szkoda dnia żeby w domu siedzieć...Nigdy tam nie byłem łatwo tam dojść do brzegu?? Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Dzisiaj pół dnia na Zawadach bardziej rekreacyjnie z żoną, dzieckiem i wędką oczywiście, syfu dużo nie płynęło, ponieważ to początek Warszawy, złapana jedna rapka i pełno nudystów się kręciło na golasa... Edytowane 12 Czerwca 2015 przez jasiek17047 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 pełno nudystów się kręciło na golasa...Chociaż było na czym oko zawiesić? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 napisal ze z zona byl:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 napisal ze z zona byl:pDlatego miał na kim oko zawiesić W ubiegłym roku o mało z głòwki do wody nie wpadłem jak z krzakòw wylazła stara ropucha w stroju Ewy hehe 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Panowie dajcie spokój banda cweli z jednej celi, z trudem się powstrzymywałem żeby któremuś w cymbał nie zapalić, córeczka siedzi koło mnie, a oni sobie chodzą w najlepsze... Szkoda gadać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi