sukingad Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 W sumie to bonanza dojeżdża do Załubic, miejsca więcej fajna okolica... monopole są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Czyli rozumiem że jeśli spotkanie się odbędzie przyjazd samochodem będzie nie mile widziany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 To zależy co przywieziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Jak chmury nie urwie, to się dzisiaj pewnie kojtnę w okolice Gdańszczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Daj znaka jak poszło...chociaż przydałaby się konkretna ulewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Ok, jakby coś to man in black (bardzo mądrze Piotrek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 A moze jutro sie ktoś wybiera ? prace koncze o 22 a wedki dziś nie zabralem do samochodu Miejsce obojetne czym wiecej nas tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Dziś 2 godzinny wypad okolice Siekierkowskiego. Dwa sumki koło 40cm a woblera Dorado, spad średniego Bolenia + 2 Okonie. Było widać żerowanie ryby nagła zmiana pogody i lekki spadek temperatury eweidentnie je pobudził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Eee to jednak dzis sie wybiore nad wode :-) tylko kanal czy wisla - chyba bedzie trzeba rzucic moneta :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Za chwilę startuję i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Ja za 45 min dopiero prace koncze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Ja byłem po prawej stronie przy Gdańskim- na zero. Potem przeszedłem jeszcze w okolice Spójni (bliżej byłej Syreny) gdzie Janusz przytargał do chałupy taką oto suwenirę Potem trafiłem na nią jednego małego okonka i później jeszcze kleń odprowadził mi ją pod nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Połamania Panowie Napiszcie co się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 U mnie cisza. Nad wodą pustka. Zmieniam metę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Wojtek czy byłeś tam gdzie ostatnio się spotkaliśmy i z tym samym sprzętem ,czy inne rewiry obławiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Wojtek czy byłeś tam gdzie ostatnio się spotkaliśmy i z tym samym sprzętem ,czy inne rewiry obławiałeś? Amunicja dum dum- zajebiście skuteczna Byłem w górę wody ok. 1km. Sprzęt ten co zawsze. Piotrek- musimy znaleźć jakąś alternatywę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Gruntówki albo spławiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 wróciłem - z ryb 2 klenie - jakbym był slepy na jedno a drugie przymrużył to by miały z 30 cm poza tym pusteczka - choć nowy kijek obrzucany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Wojtek czy byłeś tam gdzie ostatnio się spotkaliśmy i z tym samym sprzętem ,czy inne rewiry obławiałeś? Amunicja dum dum- zajebiście skuteczna Byłem w górę wody ok. 1km. Sprzęt ten co zawsze. Piotrek- musimy znaleźć jakąś alternatywę Strasznym grypsem nadajecie .Jak już znajdziecie tę alternatywę , to chcę być Waszym najlepszym kolegom . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 ...wróciłem - z ryb 2 klenie - jakbym był slepy na jedno a drugie przymrużył to by miały z 30 cm .... Rozumiem że razem....? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Strasznym grypsem nadajecie .Jak już znajdziecie tę alternatywę , to chcę być Waszym najlepszym kolegom .A tak jakoś wyszło ,kolegować się możemy ale alternatywy na tę chwilę nie widzę -no chyba że gdzieś tam bliżej jesieni..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Rozumiem że razem....? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 A tak jakoś wyszło ,kolegować się możemy ale alternatywy na tę chwilę nie widzę -no chyba że gdzieś tam bliżej jesieni.....Dobrze wiesz , że jesienią czeka nas nieuchronne spotkanie . Do jesieni jeszcze daleko i trzeba znaleźć pretekst , do wcześniejszego spotkania .Zwłaszcza że Twoja enigmatyczna wymiana zdań z Wojtkiem , mocno mnie zaintrygowała . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Wojtek Ty Shogunie Ostatnio złowił 12 kleni i 3 jazie a teraz jeszcze alternatywy szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Wojtek Ty Shogunie Ostatnio złowił 12 kleni i 3 jazie a teraz jeszcze alternatywy szuka Nie Shogun, nie Shogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi