grzesiekre Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Z dzisiaj,z topoli. 40 z plusikiem a inaczej nazywając forumowy stykacz. Zdjęcie z telefonu na szybko żeby nie przedłużać..... Cieszy bo po ostatniej posusze się zadziało . Debiut pękatej szóstki. Ryba świadomie wypracowana, z bardzo powoli nawijaną żyłką i konsekwencją w obławianiu opsaki. Co cieszy podwójnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Wisła wodowskaz port praski: 85cm, prognoza na piątek 75cm. Chyba, że mocno lunie na południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Panowie,gdzie fotki sandaczy ?Nikt,nic,nigdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Bida Panie Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Panowie,gdzie fotki sandaczy ?Nikt,nic,nigdzie ? Jeszcze kilka dni takiej pogody bez deszczu i będzie można focić grzbiety wystające z wody 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Bida Panie Italiano Jeszcze kilka dni takiej pogody bez deszczu i będzie można focić grzbiety wystające z wody Tragiczny poziom wody to pierwszy problem , drugi to jej temperatura oscylująca w granicach 25 C . Przy takim deficycie tlenowym ryby myślą o przetrwaniu , a nie o jedzeniu. Edytowane 7 Lipca 2015 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Właśnie wróciłem z wieczornych łowów,uczepił się jeden okoń samobójca .Bobrów więcej niż ryb chyba, pływało ich od groma a i komary się niestety ruszyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Panowie,gdzie fotki sandaczy ?Nikt,nic,nigdzie ? Wczoraj na Algę 1 trafiłem Sandaczyka ok 25 cm, aż łezka się zakręciła w oku co z tą naszą Wisełką się stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Zmiana pogody...chyba podskoczę dzisiaj zobaczyć co słychać pod Siekierkowskim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Wczoraj z kolegą dwie godzinki. Bez dotknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Ja wczoraj pod Siekierkowskim grasowałem w pełnej żarówie. 2 bolenie wielkie jak dłoń i nawet puknięcia klenia czy jazia Ganiały za przynętą robiąc falkę, ale nic skubane nie chciały zagryźć. Muszę zmienić chyba miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 wczoraj tarchomin , malutki sumek na grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Panowie jak dzisiaj po tej burzy? był ktoś na wodą? Ja może jutro rano dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Panowie jak dzisiaj po tej burzy? był ktoś na wodą? Ja może jutro rano dam radę. Kot prawie dostał zawału, narzeczona myślała, że złodzieje, a ja zaspałem do roboty 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Panowie jak dzisiaj po tej burzy? był ktoś na wodą? Ja może jutro rano dam radę. ja dopiero po 17 sie wybieram na czajke za bolkiem , jak nie zacznie padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 jak nie zacznie padaćMasz od Norwegów : http://www.yr.no/kart/#lat=52.22977&lon=21.01178&zoom=7&laga=nedb%C3%B8r&baseid=PunktUtlandet%3A756135&proj=900913suwakiem na górze przesuwasz sobie na godzinę i wiesz pady czy nie. Zauważyłem że jak są takie jasne kolory jak o 17 czy 20:00 to nie znaczy że nad Wisłą będzie padać bo może padać np. na Okęciu albo Żoliborzu. Zresztą opad 0,2-0,5 mm na 3h to żaden opad. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 http://www.weatheronline.pl/pogoda/piorun/pl/euro/PL.htmja korzystam z tego . co do burz piorunow sie sprawdza a jak przejde na zakladke radar polska to tam o deszczu jest i niby tez sie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 pokazuj dopiero pierwsze mocniejsze opady miedzy 19-20 a po juz coraz mocniej . ciekawe jak sie sprawdzi. ja bede ciut po 17 na czajce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 W Piasecznie zaczęło lać na potęgę po 16ej....ciekawe kiedy dotrze do Warszawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 W Warszawie koło 17 napierdzielało...ledwo zdążyłem z Czerniakowskiego się zawinąć Chciałem jeszcze pod Siekierkowski skoczyć koło 19 ale jak deszcze zapowiadają to chyba przeniosę to na jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 ja jutro walczę od 4 do 10 - tylko rewir do ustalenia - więc dajcie znać co i jak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 W Warszawie koło 17 napierdzielało...ledwo zdążyłem z Czerniakowskiego się zawinąć Chciałem jeszcze pod Siekierkowski skoczyć koło 19 ale jak deszcze zapowiadają to chyba przeniosę to na jutro...A cóż napierdzielało ? Ja sobie spacerkiem od ronda Waszyngtona do domu przez park Skaryszewski szedłem i deszcz był taki jak ksiądz kropidłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 No nie wiem na Mokotowie lało że wycieraczki ledwo dawały radę... Warszawa spore miasto to i pogoda zróżnicowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Daniel, a jak na Czerniakowskim? Coś czy "0"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) 10 pasiaków takich ok 10 -15cm Ale to dobrze bo bardzo prawdopodobne że są też większe. I zaskoczę Cię przekonuję się do opadingu Ty mnie tu nie wypytuj o pasiaki tylko sprzęt na Bolesława szykuj na jutro Edytowane 8 Lipca 2015 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi