olo86 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ja im dzisiaj pokaże :)planuje od 20 do 5, chyba, że pogoda mnie wygoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Właśnie wróciłem, pierwszy fajny Bolek w tym roku, skusił się na boleniowego jerka wykonanego, przez forumowego kolegę. Edytowane 21 Lipca 2015 przez Rexxx 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Fajny. Gdzie byłeś? ja narazie bez forumowego minimum, ale Bolek i klonek przy tłumie spacerowiczow to i tak nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Na zawadach, jeszcze Sczupły mi się zameldował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 ja dziś po lewej powyżej siekierkowskiego od 20 do 22. Jeden klenik na dużą brombę, ale bolki nieźle grasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Fajny. Gdzie byłeś? ja narazie bez forumowego minimum, ale Bolek i klonek przy tłumie spacerowiczow to i tak nieźle walczysz dzisiaj w nocy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 U mnie wczoraj mały bolek pod 50cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 walczysz dzisiaj w nocy ?Byłem.. zakonczylem 2 bolkami i kleniem. ale po północy woda zamarła i wróciłem do domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Też fajnie, z dużym Boleniem jest ostatnio słabo, gdy wypuszczałem wczoraj swoją torpedę dziadek z łódki się dziwnie na mnie patrzył.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketnik Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ja tam dzisiaj w południe robię rekonesans przy promie Tachomin- Łomianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Ja może dzisiaj się spróbuję.... Edytowane 22 Lipca 2015 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Też fajnie, z dużym Boleniem jest ostatnio słabo, gdy wypuszczałem wczoraj swoją torpedę dziadek z łódki się dziwnie na mnie patrzył.... oj jest..ja 70cm nie mogę przekroczyć od 3 lat... Byłem.. zakonczylem 2 bolkami i kleniem. ale po północy woda zamarła i wróciłem do domu @Olo jakie bolki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 51 i 62 cm - większy mnie zaskoczył po ciemaku na sandaczowego wobka jutro z rana znowu walczę - parę nowych nabytków dotarło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ja wczoraj też miałem fajną przygodę, byłem na kleniach w okolicach północnego ale na pusto i wieczorem postanowiłem jeszcze podjechać do centrum porzucać za nocnym sandaczem, już w drugim rzucie miałem branie ale ryba była tylko przez chwilę - mały sandacz albo sumek. Po kilku kolejnych rzutach mocne branie i konkretny odjazd, po minucie już wiedziałem co jest grane, sum bił ogonem w żyłkę - kleniowa 0,18 bo oczywiście innego kręcioła na klenie nie brałem zabawa przez 10 minut, konkretne odjazdy. Z podbierakiem pomogło mi 2 chłopaków, którzy niedaleko łowili na grunt. Sumek miał 87 cm ale w pełnym nurcie wydawało mi się że mam coś naprawdę sporego Film oczywiście nagrany ale w większości ciemność dopiero na koniec latarki zrobiły swoje:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Na takim zestawie to już nie lada frajda, gratulacje z nutką zazdrości bo jeszcze nie złowiłem w Wiśle wymiarowego sumka Oby mi się dzisiaj taki nie przypałętał bo żyłkę mam jeszcze cieńszą na kleniowym zestawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ja wczoraj też miałem fajną przygodę, byłem na kleniach w okolicach północnego ale na pusto i wieczorem postanowiłem jeszcze podjechać do centrum porzucać za nocnym sandaczem, już w drugim rzucie miałem branie ale ryba była tylko przez chwilę - mały sandacz albo sumek. Po kilku kolejnych rzutach mocne branie i konkretny odjazd, po minucie już wiedziałem co jest grane, sum bił ogonem w żyłkę - kleniowa 0,18 bo oczywiście innego kręcioła na klenie nie brałem zabawa przez 10 minut, konkretne odjazdy. Z podbierakiem pomogło mi 2 chłopaków, którzy niedaleko łowili na grunt. Sumek miał 87 cm ale w pełnym nurcie wydawało mi się że mam coś naprawdę sporego Film oczywiście nagrany ale w większości ciemność dopiero na koniec latarki zrobiły swoje:)No to miałeś fajną jazdę Znajomy w zeszłym roku wyholował takiego samego na 0,16 ale dłużej się bawił. Jednak cały czas króluje 2 znajomy, który wytargał na KŻ sandacza 90+ na 0,12 strofta Wojtek widziałeś jakieś zbiórki w okolicach północnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 No to miałeś fajną jazdę Znajomy w zeszłym roku wyholował takiego samego na 0,16 ale dłużej się bawił. Jednak cały czas króluje 2 znajomy, który wytargał na KŻ sandacza 90+ na 0,12 strofta Wojtek widziałeś jakieś zbiórki w okolicach północnego?Sajdol- pod ś-d było masę klenikow zbierających robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Dzięki Olek, Po zmroku też? Ś-d to nie miejsce na muchę, zaraz by było a co to? a co się tym robi? no i pewnie bym kilka czapek ściągnął 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Też. Weź kaloszki i wejdź na kamienie- ryby było widać na plyciznach pod samym mostem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) No to miałeś fajną jazdę Znajomy w zeszłym roku wyholował takiego samego na 0,16 ale dłużej się bawił. Jednak cały czas króluje 2 znajomy, który wytargał na KŻ sandacza 90+ na 0,12 strofta Wojtek widziałeś jakieś zbiórki w okolicach północnego?Pisząc okolice Północnego miałem na myśli znaną Ci miejscówkę Zbiórek trochę było ale na wobki nie reagowały, bolki trochę ganiały ale odpuściłem na rzecz centrum i wyszło jak wyszło:) Oglądać nie ma za bardzo co bo nie miałem doświetlenia i ciemno jak w d... ale od 1:25 min można przynajmniej posłuchać hamulca www.youtube.com/watch?v=dq95bSI9LVo Edytowane 22 Lipca 2015 przez wojciech1919 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 A ja dzisiaj w topolach miałem tak: Na początku, przy sprawdzaniu jak głęboka jest rynna urwałem cykadę ss, chwilę później,poniżej w okolicach ciepłego, strażacy z PSP, mieli ćwiczenia wodne( już nie pierwszy raz..) i gość mielił motorówką w te i nazad odcinek rzeki na którym ja łowiłem więc co chwila miałem falę, jak się fala uspkoiła, oddawałem dwa,trzy rzuty i znowu musiałem czekać bo fala....Następnie "zostawiłem" w wodzie(przy udziale mojej żony, która oczywiście zadzwoniła akurat w momencie zwijania linki, chwila nie uwagi i po herbacie....) białego bonito którego miałem z 15lat....A wychodząc z opaski,podk..ny, na motorówkę i stracone wabiki "znalazłem" cóś takiego....... P.S. Nie zanotowałem żadnego kontaku z rybami..... Połamania! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Poproszę jeszcze rocznik i producenta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Rocznik to pewnie 2015... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Nadwislanski wiśniowy oficjalnym "napojem" warszawskich wędkarzy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Trzebaby z tej okazji jakiś zlot sponsorowany przez producenta zorganizować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi