korol Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Gratuluję rybek : )Dziś i ja na chwilę wyskoczyłem nad Wisłę.Na początku zepsułem 2 brania Kleni.Potem przytrzymanie i odjazd w bok. Na początku myślałem, że duży Kleń lub Boleń.Po chwili już byłem pewny, że to coś z wąsami. Miałem tylko nadzieję, że z tymi krótszymi.68cmZaraz po brzanie zaczęła dzwonić żona i tyle z łowienia.Pozdrawiam Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez korol 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Gratuluje to dopiero godny przeciwnik ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Bez względu na rzekę to brzany Cię lubią . Gratulacje-piękna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) No i dziś na rafie o świcie też nie byłem pierwszy.. może to ktoś z Was?Tak czy inaczej, żeby coś polowic musiałem wejść głębiej w rzekę. I udało się trafić klenia 45 cm (nawet wziąłem dziś aparat, ale robiąc zdjęcie z samowyzwalacza ucialem sobie głowę) a potem dwa wymiarowe sandaczyki- więc wyjazd można uznać za umiarkowanie udany Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez olo86 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Czy ktoś wybiera się wieczorem na rafkę? Będę ok 17-17.30 Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Ziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Czy ktoś wybiera się wieczorem na rafkę? Będę ok 17-17.30Nie wiem gdzie jest rafka ale jak mnie temperatura nie zbrzydzi życia to bliżej 19:00 albo w górę od Gdańskiego albo w dół od Łazienkowskiego mam chęć się plątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Rafka jest w dół od Gdańskiego po praskiej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 @korol gratuluje brzanki:) marzy mi się taka na spining.Dziś z rana trafiłem jaśka 40 centów, hol oczywiście nagrany:) Jak ktoś ma ochotę obczaić to tutaj, akcja od 2:20 min się zaczyna.Po wątku widać, że ryby chyba lubią te upały.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Dzisiaj na zero, trudno, nikt nie mówił że dzień dziecka będzie codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 23cm okonia złowiłem . Jak na 1h to całkiem miło. Jutro może między Łazienkowskim i Siekierkowskim spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCUS Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Dziś na sławnej rafie.Były jeszcze jaż i klenik. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Prognoza na 10.08 wodowskaz praski - 58cm. Dla przypomnienia najniższy zantowany poziom w dniach 18-19.09.2012 rok - 56cm. Słabo to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Wiem, że to brzmi jak szaleństwo, ale planuje dziś wieczorno-nocne rafowanie ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Wiem, że to brzmi jak szaleństwo, ale planuje dziś wieczorno-nocne rafowanie ktoś chętny?Olaf , nocka na rafach , tego chyba jeszcze nie było. Szaleństwem na pewno będzie , jeśli pójdziesz sam . W takim miejscu w nocy , konieczna jest asekuracja, w postaci zaufanego kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Wiem, że to brzmi jak szaleństwo, ale planuje dziś wieczorno-nocne rafowanie ktoś chętny?To nie jest temperatura dla białego człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 To nie jest temperatura dla białego człowieka.Darek , wystarczy jeden dzień i można być czerwonoskórym .Dwa dni , to mulat , cztery murzynek .Zgadzam się w całej rozciągłości , w takiej temperaturze biały człowiek , powinien myśleć tylko o przetrwaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Olaf , nocka na rafach , tego chyba jeszcze nie było. Szaleństwem na pewno będzie , jeśli pójdziesz sam . W takim miejscu w nocy , konieczna jest asekuracja, w postaci zaufanego kolegi. w nocy nie planuje zwiedzać Wisły za jakaś godzinkę jadę, pomacham, a jak się ściemni przycupnę w wygodnym, bezpiecznym, upatrzonym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Darek , wystarczy jeden dzień i można być czerwonoskórym .Dwa dni , to mulat , cztery murzynek .Zgadzam się w całej rozciągłości , w takiej temperaturze biały człowiek , powinien myśleć tylko o przetrwaniu.Ja mam ciemną karnację więc u mnie 1 dzień to murzyn . W przetrwaniu pomaga mi białe wino tylko co będzie jak to potrwa tyle ile zapowiadają ? Esperal? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Ale Was się namnożyło na rafie dzisiaj rano ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Ale Was się namnożyło na rafie dzisiaj rano ... czyli dobrze że zaspałem i nie dotarłem a jak wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Ale Was się namnożyło na rafie dzisiaj rano ... Poszedł sygnał w świat , że rafa darzy , to i presja wzrosła . Ciekawe ,czy to byli forumowi koledzy , czy forumowi podglądacze?To jest magia internetu . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Proponuję następnym razem podawać współrzędne GPS na konkretne wlewki i rynienki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Proponuję następnym razem podawać współrzędne GPS na konkretne wlewki i rynienki To jest bardzo dobra koncepcja. Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez pisarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Tak jak skończyło się łowienie na "Czajce" tak samo będzie na osławionej,ba nawet mało komu znanej kilka lat temu rafce Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez Mariano Italiano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Tak jak skończyło się łowienie na "Czajce" tak samo będzie na osławionej,ba nawet mało komu znanej kilka lat temu rafce Jeśli chodzi o ryby to dawno ma najlepsze lata za sobą, ale przynajmniej kameralnie było. Się skończyło Tyle, że akurat mi to nie przeszkadza, ponieważ od kilku lat tam już nie bywam. Wyniosłem się wraz z grubymi sandaczami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi