spinnerman Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Bardzo chętnie. Można by zaplanować jakiś jesienny, całodniowy wypad za miasto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Chłopaki może jakiś zlocik mały ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Tylko wody brak. Spotkanie i łowienie na grubej wodzie...marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Do zlotu to ani woda, ani wędki nie potrzebne jestem za spotkaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Widze że umiesz czytać między wersami Mr.Happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Ja jednak jestem zwolennikiem spotkań z wędkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Kilka zlotów zaliczyłem i na żadnym jeszcze ryby nie złowiłem . Za to integracja była przednia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Tylko wody brak. Spotkanie i łowienie na grubej wodzie...marzenia Kapryśna ta nasza królowa , burzy nasze plany , ale uczy kreatywności . Rok do roku nie podobny , ale miejmy nadzieję że jeszcze nie wszystko stracone . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Pięknie poławiacie Panowie Gratuluję wąsatych dziewczyn szczególnej urody I żyję nadzieją, że w tym tygodniu uda mi się wyskoczyć choć na chwilę... Pozdr!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Kilka zlotów zaliczyłem i na żadnym jeszcze ryby nie złowiłem . Za to integracja była przednia A to nie o to chodzi na zlotach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Ja do tej pory byłem na jednym 3 dniowym zlocie (piątek-niedziela). Wygrałem wtedy zawody łowiąc szczupaka i suma, ale tylko dlatego, że w sobotę o 16.00 powiedziałem STOP. Przespałem się do 3.00 i ze wschodem zacząłem w końcu łowić :DDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Ja już widziałem takie zloty że niektórzy nawet wędek z bagażnika nie wyjeli i nawet nie skierowali się w kierunku wody. Jest tyle innych zajęć i tematów do rozmów że wędkowanie to dodatek (ewentualnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Chodziło mi raczej o kulturalne piwka w jakims fajnym lokalu nasączone wędkarskim opowiadaniami Wiadomo że ryby łowi się raczej samemu lub w wąskim gronie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Chodziło mi raczej o kulturalne piwka w jakims fajnym lokalu nasączone wędkarskim opowiadaniami Wiadomo że ryby łowi się raczej samemu lub w wąskim gronie ... Takie spotkania to zrobimy w zimę Dawid, jak piździć będzie niemiłosiernie za oknem . Teraz to trzeba zrobić spotkanie/zlot nad wodą w jakieś fajnej i łatwo dostępnej miejscówce. Do Was będzie wtedy należeć decyzja czy chcecie trochę połowić czy może integracja, a może wśród nas są tacy zawodnicy co potrafią połączyć jedno z drugim. Miejsce spotkania proponowałbym gdzieś jednak za miastem tak jak Adam piszę. Trochę rzygam już naszymi miejscówkami i tą szmatą czepiającą się do woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 To kiedy i gdzie? Może w tą niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Jeśli znajdzie się tam dla mnie miejsce, to termin pasuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Kurczę, akurat w przyszły weekend będę na wschodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Kurczę, akurat w przyszły weekend będę na wschodzie. Podobnie jak ja Lubelszczyzna welcome to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Ja też na wschód i to na 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 A ja zachód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Panowie a moze jakis pieczony kartofel tak okolo pazdziarnika?A i buteleczka swojskiej brymuchy by sie znalazla 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Podkręcacie atmosferę,smakołyki swojskie a ja czekać muszę do grudnia żeby Wam ewentualnie piątkę przybić Ewentualnie weekendowo zawitam,tylko termin by trzeba ukręcić na "sztywno" Edytowane 7 Września 2015 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 No to do dziela. Miejsce mysle, ze dobre by bylo na '"slynnej rafie"'. Jest gdzie ogien rozniecic i podloze stabilne... Ludnosc miejscowa tez tam z rzadka zaglada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Dorzucę 'weselnej' i bimberku pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi