pisarz Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Dziś o 5.00 miałem przyjemność poznać osobiście Wojtka [@Wojtek.B] . O godzinie 7.00 miałem wrażenie ,że znamy się od wielu lat . Łowiliśmy razem do godziny 9.00 . Ja złowiłem trzy rapy . Wojtek stwierdził , że on gołowąsów łowić nie będzie i złowił sumka 100+. Jeszcze raz się przekonałem , że koledzy z forum są...... . Wojtek dzięki za zacne towarzystwo i mile spędzony czas . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Dziś o 5.00 miałem przyjemność poznać osobiście Wojtka [@Wojtek.B] . O godzinie 7.00 miałem wrażenie ,że znamy się od wielu lat . Łowiliśmy razem do godziny 9.00 . Ja złowiłem trzy rapy . Wojtek stwierdził , że on gołowąsów łowić nie będzie i złowił sumka 100+. Jeszcze raz się przekonałem , że koledzy z forum są...... . Wojtek dzięki za zacne towarzystwo i mile spędzony czas .No i jakie rabaty załatwia Jeszcze raz dzięki Wojtek I oczywizda gratulacje rybek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Dziś o 5.00 miałem przyjemność poznać osobiście Wojtka [@Wojtek.B] . O godzinie 7.00 miałem wrażenie ,że znamy się od wielu lat . Łowiliśmy razem do godziny 9.00 . Ja złowiłem trzy rapy . Wojtek stwierdził , że on gołowąsów łowić nie będzie i złowił sumka 100+. Jeszcze raz się przekonałem , że koledzy z forum są...... . Wojtek dzięki za zacne towarzystwo i mile spędzony czas .Bardzo miło było Cię poznać po 25 latach życia na tej samej dzielnicy:) Piotrek jest skromny, ale jego największa loszka w dniu dzisiejszym miała 70cm+. Dodatkowo 2 sztuki spadły (w tym jedna lokomotywa) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCUS Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Dziś przejeżdżałem mostem Grota i widziałem fedrującą koparkę na barce zacumowanej na słynnej rafie.Chyba tylko zostanie wspomnienie po niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Wracając z pracy zatrzymałem się na chwilę koło Spójni. Niestety zapomniałem, że woblery zostawiłem ostatnio w domu. Wygrzebałem w samochodzie kilka obrotówek i trochę porzucałem. Efekt to jeden klenik. Dałoby się złowić więcej, ale byłem w samej koszuli i średnio się stało na wietrze Po drugiej stronie znajduje się zacumowana barka z koparką. Nie wygląda to ciekawie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Fajnie, że trochę dobrych ryb wyjeliśmy z tej rafy w tym roku, bo za rok może ona być tylko wspomnieniem ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Puki pracowali przy brzegu, aż tak bardzo się nie martwiłem. Teraz widzę, ze przebudowa idzie na całego :/Nie rozumiem tej idei ptasiej wyspy. Edytowane 22 Września 2015 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Nie rozumiem tej przebudowy i idei ptasiej wyspy. Jak nie wiadomo o co chodzi , to wiadomo że chodzi o pieniądze. Parę osób wzbogaci się na tej inwestycji , a cel jest szczytny , zmusić mewę żeby robiła jaja . Edytowane 22 Września 2015 przez pisarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jak nie wiadomo o co chodzi , to wiadomo że chodzi o pieniądze. Parę osób wzbogaci się na tej inwestycji , a cel jest szczytny , zmusić mewę żeby robiła jaja . Do tego srała na zabytki. Potem jakaś firma dostanie w drodze "przetargu" zlecenie na czyszczenie i pieniądz będzie w grze . Mi się i tak wydaje, że budowa tego małego wału na rafie, ma na celu oszuszenie jej w celach poszukiwania skarbów. Plany mewiej wyspy były niby dawno, ale jak to się skończy to pokaże czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jakos tak z "Misiem" kojarzy mi sie ta inwestycja.Wiosna przyjdzie wyzsza woda, wszystko splynie i co sie zrobi ... protokol zniszczenia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jakos tak z "Misiem" kojarzy mi sie ta inwestycja.Wiosna przyjdzie wyzsza woda, wszystko splynie i co sie zrobi ... protokol zniszczenia. Dokładnie , to jest miś na skalę naszych możliwości 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ciekawe czy o tej ptasiej wyspie wiedzą Ci co planują most Krasińskiego zaraz poniżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Cześć od 01.10 zaczynam pracować w Wa-wie , czy ktoś może polecić mi jakiś odcinek na naszej królowej do spinningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Gratulacje dla Wszystkich łowców. Pięknie dajecie czadu.Widzę Piotrek, że "meta" darzy i rybami i znajomościami Powodzenia na kolejnych wyprawach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Witam, dzisiaj rano bardzo długo walczyłem ze sobą żeby w końcu zdecydować że przed pracą zdążę jeszcze wyskoczyć na chwilkę na spotkanie z Panem Bolesławem I udało się wyskoczyć na godzinkę. Bolesław już typowo jesienny. Szczegóły w wątku Boleniowym. Teraz to ja mogę iść do pracy! Pozdr! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Gratulowałem Ci na żywo...ale jeszcze raz: Mega Bolek, szczerze zazdroszczę i jeszcze raz Gratuluję wbrew "stop gratkom", bo gratki się należą P.S. wszystko dzięki kurteczce.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioo Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Fajna gruba rybcia . Ja się nie mogę przebić ale też już się nie przykładam do bolków szczególnie. Działo się coś na wodzie? Branie z dystansu czy na krótkim?? Jeszcze raz graty!Miejscówka wydawała się znajoma ale po kolejnych zdjęciach wykluczyłem znajome miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Starałem się jak mogłem aby uciąć jak najwięcej Branie ok 15-20m od brzegu. Na wodzie cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Wczoraj w przerwie między pracą a pracą łącznie 6szt. Najpierw 2 niezacięte strzały... Później kolejno:65cm66cm75cm66cmOprócz tego były jeszcze jeden taki ok 45 cm i dwa nieforumowe ok 55-60 cm i jedna duża ryba zeszła wchodząc między kamienie... Dzień jak najbardziej udany Szkoda, że musiałem lecieć do pracy ok 17:00 bo aż żal było z wody schodzić. Pzdr 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Łowiłeś w zatoce HaLong? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Gratulacje! Fajny wynik To Płockie Rapiszony?? I jeśli to nie tajemnica to na co się skusiły?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Wczoraj w przerwie między pracą a pracą łącznie 6szt. Najpierw 2 niezacięte strzały... Później kolejno:Oprócz tego były jeszcze jeden taki ok 45 cm i dwa nieforumowe ok 55-60 cm i jedna duża ryba zeszła wchodząc między kamienie... Dzień jak najbardziej udany Szkoda, że musiałem lecieć do pracy ok 17:00 bo aż żal było z wody schodzić. PzdrGratuluje i zyczyłbym sobie takich wyników - zazdroszcze umiejetnosci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Kurcze.. bolki szaleją - zbijam gorączkę i jutro ruszam pogadać z Królową 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 To Płockie Rapiszony??Jakie płockie , to warszawskie. Kamil pewnie już zapomniał drogi do Płocka .Kamil dowaliłeś do pieca , gratuluję . Słusznie że chronisz miejscówkę. Ostatni raz taki krajobraz to widziałem , jak mocno nadużyłem alkoholu . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Płockie , Warszawskie czy inne to w sumie nie ważne. Najważniejsze że są i chcą się bawić ostatnimi czasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi