wepster Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Gratulacje! Fajny wynik To Płockie Rapiszony?? I jeśli to nie tajemnica to na co się skusiły?? Warszawskie oczywiście, jeśli chodzi o przynęty to żadna tajemnica... Tyle, ze łowilem na wsxystko Trochę Hermesy, trochę Bonito, trochę na swoje więc raczej marka woblera nie ma tu znaczenia, trzeba zmieniać i sporo kombinować bo na powierzchni nawet ukleją się nie pokazuje, na pozór wydawało by się jałowe woda;) Jakie płockie , to warszawskie. Kamil pewnie już zapomniał drogi do Płocka .Kamil dowaliłeś do pieca , gratuluję . Słusznie że chronisz miejscówkę. Ostatni raz taki krajobraz to widziałem , jak mocno nadużyłem alkoholu .Rzeczywiście, zamierzchłe czasy, chyba pora w końcu zmienić lokalizację Piotrek, krajobraz taki bo i rapy biorą jak nawalone ale widzę, że i Ty jakieś namierzyles. . Próbowałem tez ostatnio na tej miejscowce ale bez efektu, a Ciebie jak widać lubią; ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Wątek 'Warszawska Wisła' to i Rapy muszą być Warszawskie. Nic nie ujmując tym Płockim oczywiście...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Wracając z pracy zatrzymałem się na chwilę koło Spójni. Niestety zapomniałem, że woblery zostawiłem ostatnio w domu. Wygrzebałem w samochodzie kilka obrotówek i trochę porzucałem. Efekt to jeden klenik. Dałoby się złowić więcej, ale byłem w samej koszuli i średnio się stało na wietrze Po drugiej stronie znajduje się zacumowana barka z koparką. Nie wygląda to ciekawie :/Spotkaliśmy się Piotrze na chwilę tego dnia, ja już kończyłem, a Ty pięknie wystrojony z kilkoma obrotóweczkami biegłeś "na godzinkę" porzucać.W nawiązaniu do tej barki, to byłem dziś świadkiem jak popłynęła pod prąd pchana przez "wściekle wyjący holownik" = mega zjawiskowo to wyglądało. Przebicie się przez początek rafy zajęło jej ok. 2h (w tym raz musiał holownik odpocząć, a koparka się przezbroić). Okazało się, że barka była po to żeby zebrać złom zatopiony w Wiśle. Koparka, która była na niej, wyciągała z wody surowce wtórne, a dziś dosłownie ciągnęła swoją łychą barkę w górę rzeki. Holownik był po to, żeby barka nie spłynęła w dół, a ta biedna kopara wgryzała się w dno i podciągała metr po metrze potężną barkę. O hałasie i hektolitrach spalonego paliwa nie będę wspominał....Jeśli chodzi o ryby - na zero dziś. Nie każdego dnia jest dzień dziecka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Pojechalem dziś na pewniaka... I dostałem klapsa od Królowej- zero brzan, zero kleni, jeden nieśmiały atak bolka.. uratowaly dzień wściekłe pasiaczki bijące w horneta na rafie za grota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 To tak jak Ja... Pojechałem w to samo miejsce bo wiem że trzymają się go cały czas Faktycznie były ataki Bolków ale nie na moja przynętę... u mnie dzień uratowały fajne widoki o poranku. Piękne pomarańczowe słońce i lekka mgła. No nic teraz weekendowy odpoczynek i od przyszłego tygodnia trzeba ruszyć ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 W takim razie wieczorem będą jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Zapewne A jedzą teraz dużo i duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 W takim razie wieczorem będą jeść Adam nic z tych rzeczy . Rano kolega był i poległ . Pomyślałem dokładnie jak Ty i pojechałem na wieczór . O kiju nie zszedłem , bo trafił się szczupły + 70 , ale bolki jeść nie chciały. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Fajny kaczor Piotr,gratuluję.Stołówka zastawiona więc biesiadują na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Panowie przybór idzie,na poniedziałek całe 68cm wody(według pogodynka.pl) .Kto lubi po rafach latać to w weekend łowić do oporu bo później może być trudniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Bede chyba w niedziele.Zobaczymy. Nigdy tam nie bylem a moze to byc ostatnia szansa przez dkugi czas.Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Adam nic z tych rzeczy . Rano kolega był i poległ . Pomyślałem dokładnie jak Ty i pojechałem na wieczór . O kiju nie zszedłem , bo trafił się szczupły + 70 , ale bolki jeść nie chciały.Ja miałem około 22 ładną rybę z opadu. Na 90 % gruby sandał. Niestety wszedł w jakieś badziewie pogruntówkowe i ani woblera ani ryby Poza tym cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioo Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ja miałem około 22 ładną rybę z opadu. Na 90 % gruby sandał. Niestety wszedł w jakieś badziewie pogruntówkowe i ani woblera ani ryby Poza tym cisza.Na woblera z opadu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Zdaję się że to był Paniczny opad ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Zdaję się że to był Paniczny opad ...Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Do wiadomości tych co nie zaglądają na Street Fishing:http://jerkbait.pl/topic/63680-street-fishing-poland-warsaw/#entry1743374 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Szykuje się okazja żeby się spotkać w większym gronie . Im nas więcej , tym lepiej. Fajnie będzie się spotkać , a i trochę zdrowej rywalizacji nam nie zaszkodzi .http://jerkbait.pl/topic/63680-street-fishing-poland-warsaw/#entry1743361 Widzę, że Sławek ma lepszy refleks Edytowane 26 Września 2015 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Woda się podnosi.Dziś pogoda nie rozpieszczała. Nieprzyjemny wiatr z deszczem. Na szczęście na chwilę się wypogodziło.Postanowiłem więc jeszcze na trochę się zatrzymać. Nawet nie brałem podbieraka. Zabawa była przednia...74cm Edytowane 27 Września 2015 przez korol 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Od 20 do 24 spacer przy jednej z opasek. Bez strzału 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dawid liczyłeś jeszcze na spotkanie z sumkiem? Zastanawiałem się właśnie, czy po ostatnim ochlodzeniu będą jeszcze wychodzić na nocne żerowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Spokojnie będą brać gdzieś do połowy października, zbierają mase na zimę. Ogólnie te dwa ostatnie dni były mega, wiem o kilka rybach 230+ i wielu mniejszych, no i ten rekordzik 254. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Spokojnie będą brać gdzieś do połowy października, zbierają mase na zimę. Ogólnie te dwa ostatnie dni były mega, wiem o kilka rybach 230+ i wielu mniejszych, no i ten rekordzik 254.Czyli już wiem co będę robił dziś wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Na 30.09 prognoza 98cm Port Praski. Dawno nie widziany poziom wody, w Karsach w jedna dobę przybyło 53cm. Trzeba odwiedzić stare miejscówki jak przykryje je woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) spinnerman próbuj, tata zlowil dziś 160siatkę. Ja dzisiaj na Ł3. Choć może po meczu ... Edytowane 27 Września 2015 przez DAWIDspinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Też bym połowił. Może być ciekawie na podnoszącej się wodzie. Niestety ostatnio nie mam jak się wyrwać. Jedynie trochę wczoraj po południu. O wschodzie odpada, po zmroku odpada, w tygodniu odpada...a o nocce to się boje w domu nawet wspominać. Edytowane 27 Września 2015 przez korol 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi