Skocz do zawartości

Warszawska i podwarszawska Wisła

tomek307

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem wam, że jak to zobaczyłem to poczułem potężne WKUR.... Żal i poczucie bezsilności wobec głupoty urzędników. Kto wydaje tak debilne decyzje, kto wygrywa przetargi i robi kasę na tak niedorzecznych inwestycjach??? Komu przeszkadzała leśna ścieżka nad rzeką w mieście??? W czasach kiedy cała Europa się renaturalizuje u nas... Ech, odechciewa się wszystkiego patrząc na to kołtuniarstwo :(

post-52196-0-44405900-1444382778_thumb.jpg

post-52196-0-46490700-1444382790_thumb.jpg

post-52196-0-43320300-1444382802_thumb.jpg

post-52196-0-18524400-1444382816_thumb.jpg

post-52196-0-10061600-1444382833_thumb.jpg

post-52196-0-07875100-1444382844_thumb.jpg

Powiem wam, że jak to zobaczyłem to poczułem potężne WKUR.... Żal i poczucie bezsilności wobec głupoty urzędników. Kto wydaje tak debilne decyzje, kto wygrywa przetargi i robi kasę na tak niedorzecznych inwestycjach??? Komu przeszkadzała leśna ścieżka nad rzeką w mieście??? W czasach kiedy cała Europa się renaturalizuje u nas... Ech, odechciewa się wszystkiego patrząc na to kołtuniarstwo :(

Tak sie kase robi ;) 

Zdaje się że uwijaja się przed wyborami. I chcą jak najwięcej zacząć. A wiadomo może przyjdą nowi i będą mieli swoich...a tak jak będzie zaczete to nowi nie odpula wykonawców bo kwit tak jest skonstruowany ze może robić tylko ta firma i koniec!! Prawdziwe pieniądze zarabia się na dużych slomianych inwestycjach....Skur.....ny je...ne!!!!!

• Like 1

Już od dawna taka jest wizja włodarzy Warszawy :angry:  . Wyasfaltować , wybetonować , wyciąć drzewa i krzaki :unsure: . Przecież to stolica europejskiego mocarstwa , a to przecież skandal, żeby taka dzicz się szerzyła :o . Eh, szkoda gadać , a wszystko przez jednego komara , który wpadł do gardła jednej bardzo ważnej Pani.

• Like 2

Mnie też dzisiaj dwóch chłopaków z SSR kontrolowało pod mostem ŚD, byłem bardzo miło zaskoczony bo to pierwsza kontrola w Warszawie od 6 lat! Policja też dziś kontrolowała z łódki, fajnie, że coś się dzieje w tym temacie :) Oby więcej takich akcji! :rolleyes: