Skocz do zawartości

Warszawska i podwarszawska Wisła

tomek307

Rekomendowane odpowiedzi

Olo ja bardzo chętnie ale w przyszłym tygodniu bo w czwartek ruszam do siebie na Bug :D przy okazji może wpadniecie do mnie ryb nie mogę obiecać ale widoki owszem ;) Będę polował w piątek i sobotę głównie Blesław :) Ale okonki tez już w starorzeczu siedzą...

Spoko - odzywaj się na PW w obu tematach :)

w przyszłym tygodniu może warunki moim bedą bardziej odpowiadały - dziś tylko jeden godny fotki - we właściwym wątku ;)

• Like 1

w przyszłym tygodniu może warunki moim bedą bardziej odpowiadały - dziś tylko jeden godny fotki - we właściwym wątku ;)

Moje mety okoniowe w tym roku nie darzą :(  , głównie z powodu niskiej wody. Zresztą tej jesieni, mam mało czasu na ganianie za pasiakami :(  .

Jakby ktoś chciał przygarnąć Pisarza -_- , to jak tylko czas pozwoli , jestem chętny i gotowy :) .

• Like 1

Wątek spowolnił. Pewnie przez te wiatry. Ostatnio robię sobie 2 godzinne sesje wiślane. Raz trafił się sandaczyk pod wymiar, następnie 2 szt. podobnej wielkości. Później w ucieczce przed kupami przeniosłem się na 2 stronę w rejony gdzie baardzo dawno nie łowiłem. Byłem 2 razy i wyzerowałem.

No ale spotkałem niezłą lalę, która od razu rzuciła mnie na kolana :)

post-54368-0-86149300-1448017602_thumb.jpeg

Acha ....wczoraj po praskiej trzeba było uważać przy rzutach, żeby w łeb wobem nie dostać. Wracał niczym bumerang  ;)

Edytowane przez sajdol1
  • Like 10

No złamałem, tego samego dnia co gadaliśmy. Możliwe, że sandacze macały w tym płetwy :/. Musisz Piotrek Wojtka ogarnąć i się do nich dobrać. Fotki tu wrzucić:) . Ja z sandaczami to raczej dopiero w czerwcu się spotkam. A szkoda bo meta naprawdę obiecująca :/.

• Like 1

Szybkiego powrotu do pelnej sprawnosci Maciek.

Meta z zedkami na Warszawskim odcinku to w obecnej sytuacji perełka warta klauzuli "ściśle tajne" ;)

Życzę samych PB Panowie.

Edytowane przez Mariano Italiano
  • Like 1

No złamałem, tego samego dnia co gadaliśmy. Możliwe, że sandacze macały w tym płetwy :/. Musisz Piotrek Wojtka ogarnąć i się do nich dobrać. Fotki tu wrzucić :) . Ja z sandaczami to raczej dopiero w czerwcu się spotkam. A szkoda bo meta naprawdę obiecująca :/.

Maciek , współczuję i życzę szczęśliwego zakończenia :) . Ja od trzech dni egzystuję tylko dzięki Gripexsowi :( . Pogoda mnie załatwiła , o nocnym sandaczowaniu można zapomnieć.

• Like 1

Gripex to lipa-dobra zupa to podstawa:rosół jagnięcy z pierożkami na ostro.

Wisła jak na razie dla mnie niełaskawa,ale pięknego okonia zdjąłem z miejskiego jeziora,niestety fotka zamazana nie nadaje się do wrzucenia.

SG Cannibal 3" był za mały po zmianie na 4" od razu branie.

• Like 1

Byłem wczoraj na "swoich" miejscówkach. Od 12.30 do 15.30 zero kontaktu. Po zmroku pokazały się zanderki na jednej miejscówce. Kuszenie (nie mylić ze strzelaniem z kuszy :D ) trwało ok. 1,5 godz. ... i nic. Nie chciały zagryzać. Zimno się zrobiło i niebezpiecznie (bo czołówka w samochodzie została, ehhhh), więc zakończyłem. Ptaków cała masa. Na słynnej rafie mnóstwo kormoranów, kaczek ect.ect.