Sicu Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepper Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Byłem dzisiaj rano przy Północnym, do 9.30 skubały delikatnie sandacze. Same puste zacięcia. Jedna guma z obciętym ogonem. Ma ktoś jakiś magiczny sposób, na takie brania, poza dozbrojką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brenducha Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Byłem dzisiaj rano przy Północnym, do 9.30 skubały delikatnie sandacze. Same puste zacięcia. Jedna guma z obciętym ogonem. Ma ktoś jakiś magiczny sposób, na takie brania, poza dozbrojką?Mniejsze gumy;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Byłem dzisiaj rano przy Północnym, do 9.30 skubały delikatnie sandacze. Same puste zacięcia. Jedna guma z obciętym ogonem. Ma ktoś jakiś magiczny sposób, na takie brania, poza dozbrojką?A ja bym powiedział ciut mniej ołowiu Edytowane 10 Grudnia 2015 przez sajdol1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Tydzień temu byłem przy północnym na wieczorowego ze znajomym.Ja na zero a koleżka dwa 72cm i 55 cm.Na gumę, delikatny opad.Od tygodnia jesteśmy codziennie wieczorem i jak makiem zasiał nic się nie dzieje. Chyba gdzieś się wyniosły :[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Do @Wojtka B . Wojtuś nie biegaj tak bo kostkę skręcisz Tak szybko leciałeś, że nawet nie zdążyłem Ci powiedzieć, że miejscówkę przeczesałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepper Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Używałem gum 5 cm Keitech. I w tych zostały obcięte ogonki. Może rzeczywiście mniej ołowiu się sprawdzi. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stafford Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 W niedzielę atakowałem prawy brzeg na wys. Tarchomina. Kilka pustych puknięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Byłem dzisiaj rano przy Północnym, do 9.30 skubały delikatnie sandacze. Same puste zacięcia. Jedna guma z obciętym ogonem. Ma ktoś jakiś magiczny sposób, na takie brania, poza dozbrojką?Dozbrojka...ale pojedynczym hakiem na plećce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Takiej gumy raczej nie da się dozbroić Jeżeli jakieś ryby nie potrafią przyjąć 2" Keitecha, to trzeba sobie dać z nimi spokój 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Panowie. Chciałem was zachęcić do wrzucania rybek. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że tylko kilka osób łowi.Rozumiem, że trzeba uważać (zwłaszcza w stolycy) aby miejscówki nie spalić ale zawsze można tło wyczyścić. Cóż, niestety tak trzeba.Przekonałem się o tym ja i na pewno wielu z was. Ale wątek zamiera a wszyscy lubimy fotki oglądać.Wrzucam 2 fotki z ostatniego tygodnia. Nie są to wyśnione kloce ale naprawdę ucieszyły po przerzuceniu masy podrostków.Oba brania w delikatnym opadzie wieczorową porą 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prabart Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Ja dwa poprzednie weekendy trenowałem wieczorno nocną porą na zero i już mialem zapaść w sen zimowy...Kurczę chyba jeszcze popróbuję jak patrzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Do @Wojtka B . Wojtuś nie biegaj tak bo kostkę skręcisz Tak szybko leciałeś, że nawet nie zdążyłem Ci powiedzieć, że miejscówkę przeczesałem Nie mogłem wtedy zaczekać. Byłem tego dnia nad wodą z gościnnie zabranym dyrektorem generalnym marki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolson Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 wczoraj kilka puknięć i jedno ładne wyjscie bolenia niestety nie trafił-.- a tak to od 2 tyg pusto a jestem nad wodą codziennie. chyba wyczerpałem limit złowionych ryb na ten sezon O.oPS. Bulwary chyba juz niestety spalone na ten czas. Nic tam sie nie dzieje ostatnio z moich obserwacji i info od innch nocnych ganiaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan15 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Piękne ryby Bartek szczere gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Dziękuję Bogdan. Ja jestem ciekaw co u Ciebie Przecież to Ty jesteś specjalistą od zedów 90+ Edytowane 14 Grudnia 2015 przez sajdol1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan15 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nie w tym sezonie ale jeszcze walczę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaxonwawa Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Jakich główek kolega pepper używa do tych keitechów 2"??? Ja ich używam do polowania na pasiaki i hak 1 to optimum! Aż dziw że ci na takie maleństwa pukają! Może trzeba zmienić taktykę do tej pory najmniejsze gumy były 3". Edytowane 15 Grudnia 2015 przez jaxonwawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolson Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Mieliscie cos ostatnio? Poltora miesiaca temu byly bez problemu snadacze w nocy do znalezienia a od 2 tyg pustka a nad woda jestem codziennie wieczorem mniejwiecej 19-24 O.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 @pisarz, uważasz że płacenie ekstra kasy za 5 dni zrzutu było dla MPWiK pójściem po najmniejszej linii oporu? Nie sądzę, choć mogę się mylić. W reportażu na ten temat było powiedziane , że MPWiK zapłaci karę dopiero w przyszłym roku i nie wiadomo w jakiej wysokości .Należało by się zastanowić jeszcze nad tym komu zapłaci karę . Bo zaczyna to wyglądać na przekładanie pieniędzy z kieszeni do kieszeni.Okazuje się , że nie zapłacą nawet złotówki kary . Bo to Polska właśnie.http://orka.sejm.gov.pl/Druki8ka.nsf/0/6A97EFA1C73D8A8AC1257F18002B513B/%24File/103.pdf 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Tak, wiem, nie ten wątek , ale bliższa koszula ciału. ..Całej ekipie z Warszawy znajomym i nie znajomym, Świątecznego! !! Niech się Darzy! Zdrowia....reszta sama przyjdzie!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ja również przyłączam się do życzeń. Wesołych Świąt.Szkoda,że idea spotkania na zakończenie sezonu się rozmyła.Ja i paru kolegów także obecnych na j.pl spotykamy się dziś na bulwarach. wędki bierzemy ale auta w domu zostają Będziemy pewnie ok. 21.00.Zapraszam na małego świątecznego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Szkoda, że ja już na "wschodzie" bo chętnie bym zawitał... Wesołych Panowie i samych PB w sezonie 2016!!! Edytowane 23 Grudnia 2015 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Ja również przyłączam się do życzeń. Wesołych Świąt.Szkoda,że idea spotkania na zakończenie sezonu się rozmyła.Ja i paru kolegów także obecnych na j.pl spotykamy się dziś na bulwarach. wędki bierzemy ale auta w domu zostają Darek idea się tylko zmieniła , spotykamy się 06.01 na urodzinach .A dzisiejsze spotkanie to na bulwarach , czy na browarach . Możesz skonkretyzować miejsce spotkania , jest szansa że się pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Szkoda,że idea spotkania na zakończenie sezonu się rozmyła. Trza było zorganizować a nie stękać Pisarz - dni Ci się rozjechały z tego co widzę Panowie wczoraj walczyli również Wesołych Świąt wszystkim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi