Hub Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Są tam jakieś zakazy? Daleko w kanał nie ma lodu? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zdaje się ,że od tego roku weszła strefa bez zabierania ryby.Woda do mostu,ale teraz pewnie dalej puści-jak byś się wybierał daj znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Jutro będę się wybierał. Myśle za koło 12-13 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokilok Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Czy ktoś z przejeżdżających w ostatnich dniach mostem Łazienkowskim może mi powiedzieć czy na porcie czerniakowskim jest lód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Czy ktoś z przejeżdżających w ostatnich dniach mostem Łazienkowskim może mi powiedzieć czy na porcie czerniakowskim jest lód?w Porcie Praskim jest więc pewnie w Czerniakowskim też. Przy takiej pogodzie pewnie jeszcze kilka dni potrzeba żeby zeszło. Edytowane 27 Stycznia 2016 przez wojciech1919 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Wczoraj był lód, ale przy takiej pogodzie w weekend powinno być czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokilok Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Dzięki za info. Może w weekend odwiedzę moją metę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Potwierdzam. Na dzień dzisiejszy - na czerniakowskim lód. Byłem widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Miałem dziwną sytuację na początku miesiąca, podczas tych największych mrozów.W przybrzeżnej kałuży leżał na boku mały boleń 45-50cm. Odruchowo go ruszyłem i okazało się, że żyje. Przeniosłem go na głębszą wodę i wtedy się wyprostował i odpłynął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Twoja sława znakomitego wędkarz juz dotarła do wszystkich ryb w warszawskiej Wiśle. Boleń jak Cię zobaczył to wystraszył się, że go złowisz i udawał martwego 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Miałem dziwną sytuację na początku miesiąca, podczas tych największych mrozów.W przybrzeżnej kałuży leżał na boku mały boleń 45-50cm. Odruchowo go ruszyłem i okazało się, że żyje. Przeniosłem go na głębszą wodę i wtedy się wyprostował i odpłynął.I tak powstała baśń "o złotym korolu i rybce" co miała trzy życzenia:pierwsze uratuj mi życie...zostały jeszcze dwa !? ciekawe jakie?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Witam, Panowie może ktoś polecić jakieś miejsca w okolicy Warszawy, gdzie można z lekkim spinem poszukać jazia/klenia? Może są jakieś miejscówki gdzie można podjechać samochodem i bezpiecznie go zostawić Na Wiśle jeszcze nigdy nie łowiłem. Info może być na priv. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Generalnie to Wisła późno budzi się z snu zimowego . Największe szanse na połowienie są w portach . Przy odpowiednim stanie wody możesz spróbować w "Porcie czerniakowskim" i na "Czajce" , w obydwu przypadkach dojazd nad samą wodę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 ..Towarzystwo tam gwarantowane,więc można wymienić spostrzeżenia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ageror Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Dziś krótki i szybki wypad w okolice Zoo ale bez kontaktu, sporo spławikowców okupujących jedną zatoczkę za wyspą, pogoda juz iście wiosenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Tak jak Piotr pisze, Wisła późno budzi się po zimie. Regularnie łowić ładne ryby zaczyna się zazwyczaj pod koniec kwietnia, jeżeli chodzi o klenie. Od maja zaczyna się święto . Trzeba być nad wodą jednak jak najczęściej, można trafić cukierka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 "Cukierka" z Karowej ?? Sory Maciek, ale poniedzialek ciężki i szyderczy humor w glowie Bez urazy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Co kto lubi Dla mnie"cukierkiem" jest taki kleń 40+ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Nie jest kolorowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Jest jak powinno być,w końcu woda skoczyła do góry, szczególnie że tarło się zbliża. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Nie jest kolorowo... I taki stan wody poproszę na maj. Nie trzeba będzie ręki męczyć na dalekim zasięgu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mopar Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 do maja to raczej się nie utrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Można powiedzieć w końcu! Dawno nie widziana wysoka woda na Wiśle. Znowu pozmienia się dno, przyjdą nowe zwady i drzewa, rozyspią się przykosy a powstaną nowe. Dobrze dla tarła. Oby szła taka sama jak będzie się robić ciepło. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 do maja to raczej się nie utrzyma W górach troche śniegu jest więc trzeba mieć nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Wygląda to całkiem nieźle http://www.pogodynka.pl/hydro/wisla/Dodatkowo prognozy pogody na 16 dni raczej deszczowe lub nawet mocno deszczowehttp://www.twojapogoda.pl/16dni.htm Edytowane 22 Lutego 2016 przez Szymon82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi