sajdol1 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja bym zadziałał inaczej. Złożył,oficjalną skargę do głównego komandanta SSR na Warszawę. Opisał całą sytuację wraz z filmikiem złożył na jego ręce. Jeżeli Bartku chcesz chętnie pomogę w wyjaśnieniu sprawy.Dziękuję Paweł. @bartsiedlce - masz rację choć głowa jeszcze gorąca. Na spokojnie wszystko sobie poukładam.@luk80 - świetnie napisane, mam dokładnie taki sam tok rozumowania Zwróciłem się z prośbą do warszawskich strażników SSR, których znam. (między innymi do Pawła).. Takich , którzy działają tak jak powinni, sprawnie i profesjonalnie podchodzą do kontroli. Pomogą mi. Będę się z Nimi konsultował. O dalszym przebiegu sprawy poinformuję. Jeszcze raz serdecznie wszystkim dziękuję. Nie liczyłem na aż taki odzew. Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez sajdol1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ja to bym jako przeprosiny zapłacił jeszcze raz składkę i to w owym kole, z ktorego ten bohater z odznaką pochodzi. Jaja jak berety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan bubu 1 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Pan na skuterku to biedny dziadzio który do gara nie ma co włożyć, dlatego przyjeżdża tam codziennie i trzepie wszystko jak leci. Biedaczek . Dziwie się że jeszcze nikt go do tego ścieku nie wrzucił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) Odnoszę wrażenie, że SSR zadziałała jak piesek na wezwanie:) Facet gwizdnął i przyleciała psina poszczekać na "kolesia co zajął mi miejscówkę". Wstyd dla SSR, wstyd WIELKI. Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez minkof 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Cześć, chciałem się wybrać w okolice mostu siekierkowskiego po lewej stronie, niestety nigdy tam nie byłem i nie wiem jak najlepiej dojechać/gdzie zaparkować. Będę wdzięczny za wskazówki. Przy okazji, łowił ktoś z Was na opasce przy samej elektrowni? Jak wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Cześć, chciałem się wybrać w okolice mostu siekierkowskiego po lewej stronie, niestety nigdy tam nie byłem i nie wiem jak najlepiej dojechać/gdzie zaparkować. Będę wdzięczny za wskazówki. Przy okazji, łowił ktoś z Was na opasce przy samej elektrowni? Jak wyniki?Dojazd jest do samej Wisły , tam gdzie Wilanówka łączy się z Wisłą. Ryb stosunkowo dużo , ale trudne do przechytrzenia. Prócz tego z racji łatwego dojazdu bardzo duża presja wędkarska .https://www.google.pl/maps/place/August%C3%B3wka,+Warszawa/@52.1937685,21.0961283,16z/data=!4m2!3m1!1s0x471ed2a0bac92c1d:0x831a4e520f2bb666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Piszesz o opasce przy elektrowni, mi chodzi o dojazd pod sam most Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Piszesz o opasce przy elektrowni, mi chodzi o dojazd pod sam most Z Czerniakowskiej w Bartycką , potem w Nadrzeczną i dojedziesz w okolice Mostu .https://www.google.pl/maps/place/Bartycka,+Warszawa/@52.212324,21.0783937,16z/data=!4m2!3m1!1s0x471ecd137ab74d77:0x961827a23e6c5fc4 Edytowane 1 Maja 2016 przez pisarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Sajdol1 "stay strong"!! że tak napiszę. Z tego co piszesz to strażnik machnął odznaką jak Belushi paczką chesterfildów Starym Chłopakom w BB! Jeżeli chcemy porządku i poszanowania to muszą one obowiązywać wszystkich, a nie w myśl są równi i równiejsi!! I bardzo myli się ten , który pisze , że wygląd strażnika nie ma nic do rzeczy! Otóż ma! I to bardzo dużo!! Czy dałbyś wiarę komuś kto chce cie wylegitymować, a nie wzbudza on twojego zaufania? Czy do pracy chodzisz jak ci się podoba , czy się dobrze ubierasz i dbasz o swój wygląd?( już nie mówiąc o "byciu pod wpływem") Szanujmy się!!! Pozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Wczoraj na rurach totalna lipa od 14 do 19 dwa klenie maluchy wyjęte i 2 średniaki niewcięte poza tym zero puknięć, zero odprowadzeń. Na wodzie też cisza ani jednego ataku bolenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Cisza rzeczywiście, ale bolki gryzą. Ja byłem na porannej turze. Złowiłem 3 nie duże, jeden spadł, całkiem spory i jedno odprowadzenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Jakieś pojedyncze bolenie się pokazują. Ja dziś niestety bez kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Byłem wczoraj ze 4 godzinki po południu. Szału nie było. Mimo usilnych prób przez 3 godziny ZERO.Tyłek uratowała mi ukleja Muddlera i na koniec w 40 minut złapałem 8 okoni. Może jeszcze parę promyków słońca i będzie fajniej na wodzie. Honor uratowany ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Byłem i ja. Klimat mistrz!! Taką wodę widziałem tam ostatnio w 2014. Niestety ryby nie współpracowały. Dwa okołowymiarowe klonki.Chyba jeszcze woda ciut za zimna Aktywności boleni nie zauważono...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 U mnie dzisiaj okoń, szczupak i kleń czyli wszystkiego po trochu ale za to na jedną przynętę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Wczoraj zębatek wymiarek przy przystani pod siekierkowszczakiem. Dzisiaj na 0 ale od rana duży ruch na wodzie rybki wyraźnie się ruszyły. Pod Śląskim padł piekny 70+ na żywca, niestety zabrany ale nie mnie oceniać. Pod filarem przycupnął gościu na żółtej motorówce, po chwili zapiął rapkę ok 60+ (wszystko ok ale mógłby się odlewać chociażby do butelki...) Spławikowcy regularnie targali chlapaczki. Rapka już wreszcie się pojawia.. więc nic tylko machać wędą. Ilości śmieci po 3 dniach - masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Byłem dzisiaj w okolicy elektrowni i nawet puknięcia Stawiam pierwsze kroki w łowieniu na wiśle, na początek chce nauczyć się łowić jazie i klenie z którymi doświadczenie mam również zerowe. Miałbym prośbę o kilka wskazówek, w takich miejscach jak to na zdjęciu mam szanse coś złowić?Łowiłem woblerkami 2-3 cm ściąganych pod prad przy samych kamieniach jak i metr, półtora od opaski. Będe wdzięczny za wszystkei rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Znam to miejsce doskonale i raczej kleni oraz jazi bym się akurat w tym konkretnym miejscu nie spodziewał....chociaż jeśli chodzi o specyfikę i parametry to jest całkiem całkiem, poszukaj jednak czegoś podobnego ale trochę dalej od wygłodniałych dziadów - akurat to co tam żyło pewnie zostało zjedzone. Jeśli akurat w to miejsce masz blisko to spróbuj z kilkaset metrów w górę rzeki w trochę mniej komfortowych warunkach, na początek powinno być nieźle....co do ogólnej taktyki i założeń, na początku tego się trzymaj, a jak już trochę połowisz to sam skumasz co i jak zmieniać...Pozdrawiam Malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Spróbuje następnym razem tak jak piszesz, kilkaset metrów w górę rzeki, dzięki za rady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Spróbuje następnym razem tak jak piszesz, kilkaset metrów w górę rzeki, dzięki za rady Łów ta jak napisałeś ale rzucaj też na wodę i sprowadzaj wobki po łuku na napiętej lince. Kręć w momencie jak czujesz , że wobek gaśnie. Szukaj pomarszczonej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 @malcz, faktycznie niezła dżungla tam jest na szczęście lubie takei klimaty i rzeczywiście brzeg niemalże dziki, najbardziej zdziwił mnie brak śmieci nad samą wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 najbardziej zdziwił mnie brak śmieci nad samą wodą Bo ciężko się tam z federkiem rozłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Byłem dziś, dwa ataki widziałem, ale albo niemrawe albo to kleń/okoń, do tego jedno branie na Hermesa, ale nic się nie uwiesiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Panowie, całkiem poważne pytanie: na którym odcinku Wisły albo w innym warszawskim zbiorniku znajdę larwy chruścika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Pietro rzuć pytanie w dziale FLY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi